Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hellfire ringlerin patates cıkması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok cırt cıkıo ringler ya ikinci de bitti buda dandik cıkarsa aglıcam artık .güzel ring cıkan sadece 1 ark var . o kadar ugrasıyoruz sonuc cok dandik oluo sinir bozucu bişi .zaten gear cok hayvan olmadıgından mp6 da yapabiliorm bide ringler patates cıkıo tam delirmelik
Mesaj tarihi:
biz nyabalım 1 key düşürdük ve 1 tane goz o da el alemin gel takıl dedi girdik göz düştü mp2 de
ne varsa elinizde şürkredin olan var olmayan var
Mesaj tarihi:
quatermain said:

3 tane ard arda hell fire ring bastım bugün. Sabrettim ve inanın değdi. Burdan paylaşıp da moralinizi bozmak istemem :(

ben gördümde.. hakkaten moral bozucu :))
Mesaj tarihi:
Abi key için farmlayanlara nacizane bir önerim: sürekli 4 kişi girmeye çalışın bosslara eğer adma yoksa etrafınızda publicten de bulunuyor çok güzel. eğer atack speedi 2 üzeri bir mage varsa partyde kesmek çok kolaylaşıyor frozen olayıyla, üstüne bir de monk varsa damage buffıyla mükemmel oluyor.
Mesaj tarihi:
yapan yapıyor da
yapamayıp yapmak isteyene yapabilenler glsin yamacımızda dursun,takılsın kimse demiyor
celin size de yapalım demiyor,öyle şatafatlı anlı şanlı mp istemiyoruz 2-3 te yeter
hemide gözü düşürdük kulağı ve burnu kaldı sadece :)
aha da altta tagımızı imzaya çakmışız
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

ben 7 tane yaptım 1 kere bile crit chance çıkmadı, arkadaşlarıma hep crit chance+ atack speedli falan çıktı valla. real luck meselesi.

Loot serverı doğru seçmemişsin ya da Blizzard lootları kısmış hacı, komplo bunlar hep, yok öyle randommuş şansmış!!
Mesaj tarihi:
valla ben 100 kerede denesem öyle bişi çıkmaz , hellfire ringler acc bound olmasa sağlam paraya satarmışın.
güle güle kullan.

edit: gerçi best ring i bulmak pek iyi değil diyip kendimi avutayım :D
neticede şuan tek vakit geçirmelik atraksiyon infernal machine ve hellfire ring . öyle bir ring çıkarsam bir daha kasmaz ve amaçsız kalırdım (:P)
Mesaj tarihi:
hellfire ring in bonus experience dışında büyük bi artısı yok gibi geldi bana. yanlış mı biliyorum? çıkan özellikleri diğer yüzüklerde de bulabiliyorsun kolayca. paran varsa tabi. :P
  • Yeni Oluştur...