hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 cok cırt cıkıo ringler ya ikinci de bitti buda dandik cıkarsa aglıcam artık .güzel ring cıkan sadece 1 ark var . o kadar ugrasıyoruz sonuc cok dandik oluo sinir bozucu bişi .zaten gear cok hayvan olmadıgından mp6 da yapabiliorm bide ringler patates cıkıo tam delirmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hep iyi mi ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 okadar heves edip yapıorz melee attackkers take dmg ne ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ben 7 tane yaptım 1 kere bile crit chance çıkmadı, arkadaşlarıma hep crit chance+ atack speedli falan çıktı valla. real luck meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 aynen arkadasa da ilk ringi as cc cıktı delirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hayat diabloyu bırakanlara güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 sn ne dıosn bn daa rınglerı yapmdım bıle, mp5te adamlar vurvur olmyr 90k dps var yetmıyor,; bn sınır kestım sılcm oyunu gıdıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 3 tane ard arda hell fire ring bastım bugün. Sabrettim ve inanın değdi. Burdan paylaşıp da moralinizi bozmak istemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 biz nyabalım 1 key düşürdük ve 1 tane goz o da el alemin gel takıl dedi girdik göz düştü mp2 de ne varsa elinizde şürkredin olan var olmayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bende 20 tane mi ne yaptım. Lanet olsun hepsi leşşş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 2 tane ring yapabildim ben sonra tatil girdi araya kaldı öyle. 7 machine var ama su an hazır akşama yada yarına bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 quatermain said: 3 tane ard arda hell fire ring bastım bugün. Sabrettim ve inanın değdi. Burdan paylaşıp da moralinizi bozmak istemem :( ben gördümde.. hakkaten moral bozucu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Evet ama sizde benim gibi yapmaya çalışın. Sabredin biriktirin en az 3 tane ard arda basın. Bu arada Aluriel haberleşelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Abi key için farmlayanlara nacizane bir önerim: sürekli 4 kişi girmeye çalışın bosslara eğer adma yoksa etrafınızda publicten de bulunuyor çok güzel. eğer atack speedi 2 üzeri bir mage varsa partyde kesmek çok kolaylaşıyor frozen olayıyla, üstüne bir de monk varsa damage buffıyla mükemmel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 parti patates çıkarsa makine elde kalır ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bende heralde 20 tane filan yaptım ve 5 dakika önce mükemmeli buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Good job :) . Dün gene ard arda 4 tane bastık sonra baktimki toz halinde daha iyi durur gibi :) olmayınca olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yapan yapıyor da yapamayıp yapmak isteyene yapabilenler glsin yamacımızda dursun,takılsın kimse demiyor celin size de yapalım demiyor,öyle şatafatlı anlı şanlı mp istemiyoruz 2-3 te yeter hemide gözü düşürdük kulağı ve burnu kaldı sadece :) aha da altta tagımızı imzaya çakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Myshkin said: ben 7 tane yaptım 1 kere bile crit chance çıkmadı, arkadaşlarıma hep crit chance+ atack speedli falan çıktı valla. real luck meselesi. Loot serverı doğru seçmemişsin ya da Blizzard lootları kısmış hacı, komplo bunlar hep, yok öyle randommuş şansmış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Stormraiden said: Bende heralde 20 tane filan yaptım ve 5 dakika önce mükemmeli buldum :) oha ya kıskandım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi 20 kerede geldiyse gene iyi bu ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Abi deli gibi farm yapıyorsun keyleri sonra o portalı açıp, o bossları kestikten sonra düşmüyo ya o yüzüğün parçası onları filan sayarsak çok fazla yaptım genede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 valla ben 100 kerede denesem öyle bişi çıkmaz , hellfire ringler acc bound olmasa sağlam paraya satarmışın. güle güle kullan. edit: gerçi best ring i bulmak pek iyi değil diyip kendimi avutayım :D neticede şuan tek vakit geçirmelik atraksiyon infernal machine ve hellfire ring . öyle bir ring çıkarsam bir daha kasmaz ve amaçsız kalırdım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hellfire ring in bonus experience dışında büyük bi artısı yok gibi geldi bana. yanlış mı biliyorum? çıkan özellikleri diğer yüzüklerde de bulabiliyorsun kolayca. paran varsa tabi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Hem bonus exp hemde diğer yüzeklerin özellikleri bir arada olunca + değil ++++ olmazmı mumi ?. Onu geçtim paragon 100 olunca bile o yüzük hala kullanılır sıkıntı olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar