Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 biraz daha koyu çizgiler arıyo gözlerim her çiziminde. çok açık tonlarda bırakmışsın, patlatmak gerekiyor biraz. bunun haricinde (tu) edit: herkes aynısını demiş. ben de demiş oldum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bir diğer cam denemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kapak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi bana koyuluk bir ihtiyaçmış gibi gelmedi. bir nevi siyah - beyaz patlatılmış eski fotolar gibi, iyi bir havası olmuş resimlerin. lakin perspektif battı çizimlerde. hep bir yerden yamukluk gözüme takılıyor. yorumlarımı teknik bilgiden yoksun olarak yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Tepki cekmem umarim:? Neyse, ilk olarak gercekten guzel bir aktarim yeteneginiz var bunda hic supheye yer yok. Lakin inceledigimde birseyi farkettim cok silik calisiyorsunuz sanirim bunun etkisi fazlasi ile hobi mantiginda ilerletmeniz. Onerim yeni cizerlerin cizgilerini dahi gozden gecirmeniz cunku silik calismak gelisimi hep yavaslatir. Daha emin cizgilerle bu sorunu cozuceginiz kanaatindeyim.(Tek temiz cizgilerle vurgular daha anlasilir olur ki sizin buna yeteneginiz oldugunu dusundugumden bu oneriyi sunma geregi hissettim.) Ama bastan soyledim umarim tepki almam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 çizim şahane, ama bir 3d çizer olarak ışığı-gölgeyi çok daha iyi verebileceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 perspektif biraz sıkıntı gibi genel olarakta oldukça başarılı ama bi yandan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar