Ren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ya abi böyle birşey olsa ya. Mesela ben 10 günlüğüne interneti olmayan bir yere gidicem. Avea jetim var(sözleşmesi biten boşta avea modem yani). tahminim bi 500mb da anca kullanırım. Ne tarifesi alayım avea için? edit: hemen kendimi cevaplıyorum 500 MB Aylık İnternet Paketi Cepten Aylık 500MB İnternet paketi ile tüm ay internet cebinizde!Kayit için hemen NET 500MB yazıp 5555'e SMS göndermeniz yeterli. 9 TL / ay 1 GB Aylık İnternet Paketi Cepten Aylık 1 GB İnternet paketi ile tüm ay internet cebinizde!Kayit için hemen 1GB yazıp 5555'e SMS göndermeniz yeterli. 14,5 TL /Ay dur onlardan iyisi var diyen varsa olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Vodafone'un günlük, haftalık ve aylık tarifeleri de var, zaman esnekliği sağlıyor dediğin gibi. avea demişsin ama bulunsun burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 avea nın bir modemi var barça modem mi ne. barcelona gol attıkça internet geliyomuş falan filan. reklamını görmüştüm. bak bakalım neymiş. böleyse internet bitmez lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 biz alsak her barça maçı alt biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Turkcell vinn al, 4 gb 19 tl, 1 ay bittiginde ararsan extra 1 gb daha veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 avea seç tarifesi var. 500dak için 30 tl veriyorsun. sonra 10 tl internet tarifesi ekliyorsun. ve bu internet sınırsız. 40 tl ye 500 dak. her yöne konusma ve sınırsız internet almış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar