STY Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 geçmiş olsun. daha önceki yazılara bakmadım ama , ucuz diye aldığımız windows 8 lisansları yükseltme lisansı çıktı. bilgilerinize. microsoftu aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 zaten yükseltme lisansı olduğunu bilerek almıştık. ancak korsan 7'nin üzerine kurulunca direkt orjinal olarak algılıyordu. onu mu iptal etmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yok aslında temiz kurulum da yapılıyor ama yasal değil. Microsoft fatura isim soyisimden falan sistemlerinde lisansı görüyor. Lisanslar sağlam ama dediğim gibi sadece yasal olarak yükseltme yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aklima gelmisken, bende bu lisanslardan bir tane hic kullanilmamis var, bir kiz cocugu gibi masum bir cocuk gibi kosesinde duruyor.. 30 TL'ye birakayim, amacim kar etmek degil. 1 TL de faiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 tamam ben alayım onu senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Koylu musunuz abi ne windows 8 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 1 yıl önce aldık burda görüp, hala yüklemedim.boşa para verdirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 satan varsa haber versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bunu nasıl yüklüyorduk ya, 2 yıldır duruyor.windows 8.1 kurup, direk key girebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 windows 8 pro anahtarı gelmiş, bununla 8.1 i yükleyebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 8 ile 8.1 olmaz diye biliyorum, 8 kurup üstüne 8.1e update ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 peki windows 8 pro yu nerden indirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 benjani said: peki windows 8 pro yu nerden indirebilirim Seçkin Windows sitelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 torrentten updateler entegre versiyonunu çek , kurulumda girersin keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar