-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Taşındığım günden beri internet sorunları yaşıyordum. 8mbit e kadar olan bağlantıyı kullanıyorum. Ama en fazla 2.3mbit görüyordum oda sürekli kopuyordu. Defalarca aradım düzeltmeleri için en sonun da sizin orda port yok diyip bağlantımı 1mbite sabitlediler kopmasın diye. Yalnız şuan şöle garip bir durum var. Ne zaman utorrenti açsam internetim gidiyor. Ne browserla nede Diablo 3 de internet yok diyor. Bilgisayarı resetliyorum modemi aç kapa yapıyorum düzeliyor. Malesef ki bu bölgede TTnet dışında hiç bir kurum yok bunlarla en az 1 sene daha idare etmem gerekiyor. Nası çözebilirim bu durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Eğer santral hattınız kötü diyorsa işin çözülmez. uTorrent'i kıs biraz. Seep test yerinden xx/128k filan seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 torrent bantgenişliğinin tamamını sömürdüğü için site bile açamıyacak kadar yavaşlıyor mu yoksa komple interneti mi koparıyor ? birincisiyse torrenti limitle, özellikle uploadu ikincisiyse modemin ayarlarından flood detectionı kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 interneti tamamen iptal ediyor. Hız sorununu çözmekten vazgeçtim zaten 1 sene idare edip buradan taşınıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Olmuyorsa bir sene Usenet takıl =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Aynı sorun bende de vardı ama nasıl çözmüştüm unuttum valla. DL /UL fazla olmasa bile siteler açılmıyor di mi ? Bende öyleydi , bant yetmediğinden değil yani , sanki bir virus işi gibiydi. Format bile atmış olabilirim hatırlamıorm cidden :D Torrenti kapayınca takır takır açılmaya başlıyodu siteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 utorrentteki dosyaya sağ tıkla speed limiterdan 100kba flm al. ama direk komple gidiyorsa başka şeylerde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bittorrent falan dene belki faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar