Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 663 dps li silah yerine 1100 dps li bi silah alarak falan başlayabilirsin bence echoing fury bulursan güzel iş yapar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bufflayınca 92k oluyor scoundrel ile. crit şans %47, crit dmg 454 armor %40 veren warcry ile 7400 physical res 600 fire res 730 gerisi 550 %13 crowd control reduction %16.8 melee reduction var, (superstition %20 non fizikal reduc veriyor bide) %6 life steal iyi, ls bi item alırsam bloodthirst değiştiririm. bir de 600 regen var, o da iyi aslında baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi o silahla tornado için iyi statlar var. ona yatırım yaparsam ww damajı artar sadece, hani çok faydası olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dayanamadım emeraldları fulleyip bir de amulet aldım sdfs. 220m net duruyor ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 şu silahlarını upgradele 220 m e kıy artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 250k üstünü göremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 weaponlar hala hayvan para. elinde sermaye varken chest ve pant'i değiştir bence. Yaşama sıkıntın yoksa critli bir lacuni hoş olabilir. right ring de değişebilir. Bi de silahlarda life steal artık daha önemli bana göre. O nedenle life on hit yerine life steal'li silah kovalamak gerek. Bi de geçen fark ettim off-hand'den artık weapon mastery bonusu alınmıyor galiba. Yada yanlışım var, tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ya benim sıkımtım item ismi bilmemekte. acaba ne alsam diye düşünürken legendary, set vb. bulamıyorum. silahların değişmesi zor ya. dünya para vermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 silahlar gayet iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bence sağ ring acil değiş. bide survivalın bu gearla iyi olması lazım. weapon master al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 superstititon'ı weaponmasterla değiştirdim. bir de amuleti değiştirdim 114k oldu dps. para duruyor hala napsam daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dursun kenarda erkek adamsın lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 alan yetkilisi de asılıyor galiba, yumuşata yumuşata ne hale geitrdi başlığı. yani bir yerden sonra ateş pahası hale geliyor gear tamam da, yine de efektif 1-2 parça vardır ya upgrade edecek. DAHA HIZLI DAHA GÜÇLÜ FARM YAPMALIYIM!!! mp4te iyiyim ama mp5i hızlı şekidle yapabilsem güzel olur. ben aslında alurieli bekliyorum ama gelmedi daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 çok canım sıkılıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 barbara main hand'e dagger mı kullanıyorsun ben mi yanlış görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 niye? 1.5 atak sipid var işte. tornadoların sık vurması için gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ha sen "main hand mace/ axe olması şart"çılardansan %49.5 crit şans var, mace/axe olmadığı halde. weaponmaster da %15 baz dps ekliyor dagger ile. critsiz gelenler de güzel vuruyor yani. ondan dediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 crit hit chance'ın 33 gözüküyor armoryde o yüzden sordum. şahsen mighty weapon kullanıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 33 itemlardan gelen sadece, 5 base crit, 5 passive, 3 scoundrelden ekleyeceksin. 40 etmez ama 46 eder, gayet yeterli. paraya da dokunma şimdilik, az sabret akşam falan hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sword kullanıyorum ben main hand fury skıntısı da olmuyor ww/tornado build ile bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 3 de battlerageden crit geliyor, es geçmeyin. akşam bi pazara inelim zabıta aluryelle birlikte teftişlerimizi yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 harbiden lan 3 de battlerageden geliyor 49 eder. bu arada çok güzel bi hammer of the ancients buildi buldum eğlenceli baya deneyecem ilk fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 haa okeyto. berserkerden çıkmadan kastığında da 20 crit geliyor zaten, yeter hertürlü. mighty weaponın şöyle bir olayı var, mp 7de falan yaratıklar kolay ölmediği için wotb hemen sıfırlanabiliyor ama mp1 de falan legendary için son hız run atıldığında, kaçan elit kesildiğinde veya boss keserken furysiz kalınabiliyor. o problemleri çözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Aluriel said: harbiden lan 3 de battlerageden geliyor 49 eder. bu arada çok güzel bi hammer of the ancients buildi buldum eğlenceli baya deneyecem ilk fırsatta Öyle birşey bende uğraşıp yaptım ama rage sıkıntısı oluyor. Bulduğun buildi paylaşırmısın merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 mp7 denedim, defans hala sağlam, hiç ölmüyorum. şu an dps 101k buff ile, normalde 84k (amulet almıştım) yalnız adamlar ölmüyor arkadaş, içim bayılıyor. zaten gobline etrafta kimse olmadığı halde wotb açık saydırıyorum, gene de kaçıyor eleman ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar