Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 9. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 27.10.2012 @19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Tamam tamam burada tartışmak anlamsız, Upton hariç kadınlar da Leş, filmler de genellikle berbat, başta FM serisi olmak üzere oyunlar "SUX", burası paticik.

her yıl fm threadlerine mesaj yağıyor

micheal bay filmleri bile öve öve bitirilemiyor

desktop threadi birden meme threadine dönüyor .
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm futbolda fikir ayrılıkları yaşanabilir

da bu fikir ayrılığı değil. sen sabriyi de yere göğe sığdıramıyordun.şimdi burakı bağrına bastın

kimsenin beğenmediği tescilli kalitesiz kötü topcuları savunmak haklılık değil yani kusura bakma.

yani selcuk şahini savunmak sabriyi savunmak ekrem dağ savunmak boş işler sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Tamam tamam burada tartışmak anlamsız, Upton hariç kadınlar da Leş, filmler de genellikle berbat, başta FM serisi olmak üzere oyunlar "SUX", burası paticik.

Geçen sene şampiyon olan GS takımı da aslında berbattı rakip olmadığı için şampiyon oldu.

Kabul edebileceğim yegane gerçek "ağğbi **** berrbattt" muhabbetinden çok keyif alıyor olmanız. Paticik usülü yorumlayayım : so why not?

Şu o kadar doğru bi yorum ki söylenecek bişey bırakmamış aslında. Bir de mesela dizilerde şu konu çok bomba, adam yazıyor yazıyor kötü berbat vs, diğer hafta bakıyorum bölüm daha yayınlanır yayınlanmaz çat post geliyor çok kötü bu yönetmen zaten tırt böyle dizi mi çekilir vs... =)

O bu değil Fenerliler de Burak'ı kötülemek adına kendi takımlarını da eleştirmekten geri kalmıyor, biz pozisyona giremiyoruz ki şeklinde.

Demek ki biz o kadar iyi takımız ki forvette Umut ve Burak gibi ülkenin en kötü oyuncularını oynatmamıza rağmen ligin en çok gol atan takımıyız, hatta FB'nin 2 katı gol atmışız. Bir de forvetimizde Batuhan gibi futbolcularımız olsa demek ki şimdiden 60-70 gol barajına ulaşırmışız.

Son istatistik, Umut-Burak ikilisi ligde 11 takımdan fazla gol atmış. Bu 11 takımdan 2 si de Fenerbahçe ve Trabzonspor. Beşiktaş da Kasımpaşa'ya attığı 3 golle önde.
Sosyal ağlarda paylaş

E şükrü ona kimsenin itirazı yok ki. Ülkede futbol geri. Yabancı sınırı var, mecbur ülke standartının üzerindeki 3-5 oyuncudan takım kuruyosun işte. Ya sağ bekinde Sabri oynayacak ya forvetinde Burak. O da olmazsa kalede Aykut vs...

Ben en azından kendi adıma söyleyeyim Burak Madrid'de akar, Falcao ile panpiş panpiş takılırlar demiyorum ki. Kötü ligin iyi futbolcusu Burak. Ha öyle Gökhan Gönül fanboileri gibi atıp tutmuyorum da bıraksan Barcelona'da ama işte Fener'i çok seviyor vs diye =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
O bu değil Fenerliler de Burak'ı kötülemek adına kendi takımlarını da eleştirmekten geri kalmıyor, biz pozisyona giremiyoruz ki şeklinde.

Demek ki biz o kadar iyi takımız ki forvette Umut ve Burak gibi ülkenin en kötü oyuncularını oynatmamıza rağmen ligin en çok gol atan takımıyız, hatta FB'nin 2 katı gol atmışız. Bir de forvetimizde Batuhan gibi futbolcularımız olsa demek ki şimdiden 60-70 gol barajına ulaşırmışız.

Son istatistik, Umut-Burak ikilisi ligde 11 takımdan fazla gol atmış. Bu 11 takımdan 2 si de Fenerbahçe ve Trabzonspor. Beşiktaş da Kasımpaşa'ya attığı 3 golle önde.

ah dod vah dod

batuhan ne alaka bu arada onu hiç anlamadım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü ve çok gol kaçıran Burak Yılmaz'ın bu sezon kaleye çektiği her 2 şuttan 1'i gol olmuş.

Ama istatistikler ne ki futbolu siz biliyorsunuz, futbolcuyu yürüyüşünden,bakışından bilirsiniz siz. Adamın gol atması da önemli değil, adam aslında çok kötü ama toplar çarpıp çarpıp kaleye gidip gol oluyor zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi istatistiklere baktığımıza göre değişir ki o iş.

Misal kazandığı kupalara bakınca Hagi yargılıyor. Saha içi istatistiklere bakınca da Alex yargılıyor.

Ama gelinen noktada Alex'in fenere katkısı = 5x Hagi'nin GS'ye katkısı. Ha burada da Hagi'li GS'nin kadrosu vs. Alex'li fenerin kadrosunu incelemek gerekir asdf

Kafese kapatıp Survive it! dersek de Hagi Alex'in kalbini yer.
Sosyal ağlarda paylaş

burak ın gol attığı pozisyonlarada bakmak lazım.gol attığı maçlar hep farka gittiğimiz maçlar.hani gol atıpta karşı takımı perişan ettiği süper oynadığı maç yok.

bu ligde zafer biryol gibi oyuncularda gol kralı oldu.büyük takımlarda mesele gol atmak değil,kapanan takımı açabilcek hiç beklenmedik anda gol atabilcek bir oyuncu olması yada avrupa maçlarında fark yaratabilcek bir oyuncu olması lazım.yoksa altyapıdan adamıda koyarsın oda akhisara,kayseriye gol atar rahatlıkla.hani semih bile fenerde yedekten gelip gol kralı oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

OFF yaa. Burak gibi bi forveti bulmusuz da bunuyoruz. Kuvvetli, caliskan, bitirici bi forvetimiz var. E gol de atiyor. Daha ne be. oohoooo yok su macta atmis da bu macda atmamis yok offside a dusmus ne yaparsa yapsin yaranamayacak bu genc adam GS taraftarina, ona uzuluyorum valla. Sonunda basaricaz el birligi ile bozmayi adami. Sonra da demistik biz bak kotu oynadi deyip sevinecegiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ayy baydı burak muhabbeti

topici özlü sözlerle sonlandıralım

özlü sözler

- Hami Mandirali "bunca yıllık futbol hayatım boyunca şunu anladım ki, gol atmadan maç kazanılmıyor"

-- Sparta prag'ı sparta'da yeneceğiz. ( Ümit özat)

--Çok tehlikeli bir noktadan korner kullanıyorlar ( Bülent Karpat)

--"hakem bana senin ananı sikerim dedi bende bunun üzerine haklı tepkimi gösterdim." (kaleci engin)

--Daha ilk dakikalarda gol yiyen kaleci Hayrettine;
İLKER YASİN; “Yapma Hayrettin daha kadroları saymadım”

--we don't want to see back. we want to see front (FATİH TERİM)

--"maç bitti hala gol yiyoruz sayın seyirciler"
(8-0 lık ingiltere maçında 90+1 de yenilen 8. gol sonrası.)

--"her takım eşittir ama üç büyükler daha eşittir." (AHMET ÇAKAR)

--"değil schmeichel dünyanın bütün michaelları gelse o topu çıkaramazdı" (UMİT AKTAN)

-- eeeee oktay, eeeee ligde 2 golün vardı bu maçta da bir golün var eeee toplam kaç golün oldu?
- 3 tane abi....
(BÜLENT KARPATIN OKTAY İLE RÖPORTAJI)

- levent özçelik: ” evet sayın çakar ne diyeceksiniz bu maç için? zor maç...”
-ahmet çakar; ” zor maç... her maç zordur. esasında her maç da kolaydır...”

--“dünden bugüne bir günde gelinmez” (HINCAL ULUÇ)

--“Hasan yıldızsa ben kuyruklu yıldızım” (SERGEN YALÇIN)

--fenerbahçe-diyarbakır maçı sonrası diyarbakırlı burhan'ın teknik yorumu:
“son dakkada iki pozisyonumuz var, onları atsak gol olcaktı.”

--“Kaleci olmasa goldü” (TURGAY ŞEREN).

--"3 puanlık sistemde gol atmazsanız kazanamazsınız." (ÜMİT KAYIHAN)

--"italyan futbolunun efsane ismi maldini’nin izinde yürüyorum. o da yıllarca milli takım ve milan formasını giydi, tarihe geçti. ondan ne eksiğim var. fazlamın olduğuna inanıyorum.” ibrahim üzülmez

--“everything is something happened!” (FATİH TERİM)

--''ankaragücü - gençlerbirliği maçını başkent ekibi kazandı.'' (TRT SPİKERİ)

--(UMİT ÖZAT) - when it doesn't it doesn't. ((((meali:OLMAYINCA OLMUYOR:D )))

--“bakirelik yalnız bayanda mı olur? mesela hakemin bakiresi olmaz mı? yani bozulmamış bir hakem...” (Erman Toroğlu)

--“diagonal paslarla olgun atak geliştirme çabası” (İLKER YASİN)

--''messssiiiiiii , bu adam neyin nessiiiiii??.evet sayın seyirciler messi gerçekten de bu adam neyin nessi.'' (ERTEM ŞENER)

--“Avrupa'ya gitmek öyle kolay mı?almanya maçından sonra benim bayern münich'e transferim vardı.adamlar araştırmışlar.almadılar.” (SERGEN YALÇIN)

--2001-2002 sezonunda galatasarayın monacoyu yenmesi üzerine star gazetesi:
monacoduk

--“bu akşam değerli konuklarımızın yanında çok daha değerli iki konuğumuz var.” (İLKER YASİN)

--" bu maça kalp değil, kalp pili dayanmaz" (ERTEM ŞENER)

--''en iyi savunma,hücumdur.'' (FATİH TERİM)

--"gol makinesi diye aldık, çamaşır makinesi çıktı." (MEHMET ALİ YILMAZ)

--porto - denizlispor maçından.
“deco topun başında. atarsa 5 olur..... 5 oldu.”

--“maç akçaabat sebatspor'un 0-0 üstünlüğüyle devam ediyor.” (HÜSEYİN BAŞARAN)

--“liverpool kalemize akın akın geliyor. yüreğimiz ağzımıza gelmekten, ağzımızda yer kalmadı sayın seyirciler..” (ERTEM ŞENER)

--“milanın kaka sı tehlikeli geliyor.” (ERTEM ŞENER)

--"casillas sahadaki en başarılı kalecilerden biri" (ÖMER ÜRÜNDÜL)

--“korner mi diye bakıyorum, hayır köşe vuruşu.” (İLKER YASİN)

--“iki takım gol atamazsa eğer maç berabere biter.” (ÖMER ÜRÜNDÜL)

--"eğer milli takıma yabancı hoca alınacaksa benim alman vatandaşlığım da var" (YILMAZ VURAL)

--fenerbahçe'de aragones'in suyunun ısındığı dönemde kendisine manchester city'den teklif geldiğine dair fotospor haberinin başlığı:
“aragones city git”

--“bence bu sezon en çok puan alan değil, en az puan kaybeden takım şampiyon olacak!” (İBRAHİM ÜZÜLMEZ)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...