Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunun Tanıtımı Warning.. Bol SS'li -Bir Pati WOW Yazar Ekibi Çalışması-

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Genel

Karakter Bölümü
Zırh ve silah slotlarımızın oldugu bölümdür kaba tabirlen burdan giyinip burdan soyunuruz.Statlarımızı ve armor ratimizide gösterir.Abilitity skillerini görebiliriz burdan misal dagger 10/20se benim o lvlda maximum dagger skillimi 20 yapabilirim.10 olan skillimide daggerımı kullandıkça yani savaştıkça arttırırım.

Spellbook & Ability
Bu bölümde büyülerimiz,vuruş çeşitlerimiz ve prof. skillerden gelen özelliklerimiz bulunur.Son patchden sonra ırksan özelliklerde burda bulunuyor.

Talents
Karakterimizin templetini oluşturan bölüm,aynı class mesuplarını birbirinden ayıran en büyük özellik.

Quests
Aldıgımız görevleri unuttumuzda tekrardan bakabilelim diye bulunan bölüm.Questin renklerine göre sizin lvlına göre zorluk derecesini anlıyabilirsiniz.Sarı sizin lvlınız veya yakınınız , turuncu zor ama yapamılmayacak değil , kırmızı sizin lvlınızın genelde 5üstü oluyor veya elite questler olabiliyor.

Social
Arkadaş listenizi,guild mesuplarınızı,ignore koydugunuz kişilerin listesini,katıldıgınız raiddeki insanların listesini gösteren şahane bir bölüm.

Map
Birşey söyleme gerek yok herhalde

Main Menu
İsminde anlaşılacagı gibi ana menumuz.Video ,ses,klavye ayarlarımız,macrolarımızı ayarlayabildiğimiz bir bölüm klasik single oyunlardan oldukça alışığız.

Customer support
Oyun içi şikayetleri , bugları hatta önerileri yapabildiğimiz biryer.Gereksiz gönderilen pagelerden dolayı bu sıralar blizz amcalar oldukça asabi.

Xp Bar
Lvl atlamamıza ne kadar kaldıgını gösteren bölüm ayriyetten maviyse xp barınız rested olmuş oluyorsunuz ve ilk vurdugunuz yaratıktan 2x fazla xp alıyorsunuz morsa normal xp alıyorsunuz.Rested olabilmek için şehirde biraz zaman harcamanız gerekiyor.

Kendimce Wow notlarım

+ ları
1-Hpnin/mananın/energyniz diğer mmroglara göre oldukça hızlı doluyor ve sizi oyundan soğutmuyor yok yere otur bekle vs derdiniz yok
2-Diğer birçok oyundaki gibi akşam olayını abartmamışlar önümüzü görebiliyoruz.
3-Gruplan hareket edebildiğin kadar soloda oyunda çok eylenebiliyorsun.
4-Ne kadar klasik questler olasada bazıları çok ilginç ve bir okadarda eylenceli.
5-Haritayı kendinizin açma olayı süper nerde ne oldugunu bilmiyorsunuz önce gidip görmeniz lazım.
6-Yeni mmroglardaki gibi ping olayı fazla oyununuzu etkilemiyor.

- leri

1-Blizz amcalar biraz deneyimsizler ve ara ara yanlışlıklar yapıyorlar.
2-Quest bugları ve bazı buglar hala duruyor ama patchler çıktıkça bunlar düzeltilecektir.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

Efenim yazarımıza teşekkür ediyoruz...

Yakında bunlar siteye de aktarılacak..[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 10 Kasım 2004 07:43 tarihinde demiş ki:
talents level kactan sonra aciliyor
benim lvl3 karakterde yok oyle bisi :)

10'dan sonra her lvl başına 1 talent point alıyorsun ve lvl 60'ta 51 talent point dağıtmış oluyorsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

İlk başta gözümüze bir hedef kestiriyoruz ve selamımızı veriyoruz.

Stealth moda geçiyoruz ve ilk vuruş olarak çok sevdiğim Garrotte vuruşunu kullanmaya hazırlanıyorum.Kendisinin özelliği damage over time(DOT) bir vuruş stili olması 18snye içinde 108dmg veriyor karşımdakine birde hediye olarak 1combo point.

Bu resimdede garrotte vurusunun hala aktif oldugunu görebiliyoruz ve garrotteden sonra sinister atack kullandıgım için 2. combo pointimi kazanıyorum.

2 sinister atack daha yaparak combo pointlerimi 4e çıkardım ve öldürücü darbeye artık hazırım.

Son vuruş sitilimi Eviscerate yönünde kullandım ve criticallan birlikte 109 dmg verdim.İlk msgımda belirttiğim rested xp olayınıda burda görebiliyoruz.
P.s:Eviscerate crit rekorum 208

[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Ve niceleri

Sosyal ağlarda paylaş

şu combo point olayı kafama takıldı
rogue lere has bişiymi yoksa tüm class larda varmı ?
ben hunterim ya ben körüm yada dikkatimi çekmedi ^^
oyuna girip bakmayı deniycem ama cd çekiyorum tehlikeli durumdayım :P

bu arada eline sağlık çok güzel yazmışsın...[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Benim bildiğim sırf roguelere ayit bir özellik rogueyi rogue yapan combo pointlen yaptıgı vuruşlar ve criticalları.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Ve niceleri

Sosyal ağlarda paylaş

Virus o lagda nasıl oynayabılıyorsun server 9 da dün herkes zırlıyordu gece ıpını koparan server 9 gırmıs zevkıde gitti şimdi gece cok lag oluyor[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Lind bende pek lag oluyor olsada hissettirmiyor.
Betaya giriş nedenim kafamdaki soruları atmaktı onlarıda attım 2classı daha lvl 10a kadar kasıcam bana yeticek eğer bir sorun olmazsa onlarında oyun sistemini anlatacam.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Ve niceleri

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Pvp için tabiki açmıyorum,benim için oynanabilirliklerini test ediyorum.Roguede çok eylendim kendi lvlımın üstü questleri yaptım.Benim 5lvlım üstü adamı öldürüp itemı almam gerekirken ben gittim adamdan çaldım.Stealth+pickpocked olayına hasta oldum.
Diğer classlarda beni hasta edicek şeyler arıyorum.Main karakterim rogue olacagı kesin amacım yan karakterlerimi belirlemek :)[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Ve niceleri

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Fishing

Onceliklen bir dalalım bakalım denizde balık varmı.(Balıkçılıklan ilgisi yok maksat denizde balıkların yüzdüğünü görebiliyoruz diye ss koymak)

Balık oltamı bir balık tutma questinden kazandım bir nevi aldıgım kişiyede babasından kalmış.

Tamin ettiğim kadarıylan balıkçılığın ilk skillerinde balık çok zor geldiğinden dolayı blizz amcalar bu tarz bir itemı yaratmışlar kullanıldıgında 10dklıgına skilliniz +25 artırıyor böylece daha çok balık tutabiliyorsunuz dogal olarakda skill alma başarıya doğru orantılı oldugunuzdan skillinizde daha çabuk artıyor.

10-20yard uzaklığa olta sallamamızı sağlayan ability ileriki seviyelerde muhtemelen değişiyordur.

Misinemizi sonunda sallıyabildik "Fishing Bobber" dediğimiz olay mantar oluyor eğer balık vurursa sıçrıyor ve balıgın vurdugunu haber veriyor

İşte balık vurdu

Ve sonunda balığı tuttum.

Posta gönderme olayı burdna offline olan arkadaşlarınıza item para gönderebilirsiniz ve bazı questler bittikten sonra npcler size mail gönderebiliyor yeni gelişme olursa söylüyor
[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Ve niceleri

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada siteyle ilgili çalışmalar da sürüyor.. Yakında hepsini birlikte sitede bulabileceksiniz.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...