kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Çok yakın bir arkadaşınızın olayı yanlış anlamasından dolayı sizi yalancılıkla suçlaması sonucu ne yapardınız? Ben durumu açıkladım, yanlış anladığını izah ettim ancak ısrarla bu konuda benim yalan söylediğim üzerinde durmaya çalıştı. Şimdi gelelim can alıcı soruya. Kafası çalışan her adam bu işin sonunda ne yapılması gerektiğini iyi bilir zaten. Vicdani açıdan düşünüldüğünde, bu söyleme rağmen affedebileceğiniz dostlarınız mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 mevzu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hatun mevzusu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bu kusuru önceden de mevcuttuysa ve başkalarına karşı da benzeri davranışlar göstermesine rağmen çok yakın bir arkadaşın olduysa sana sıra geldiğinde olayın gram şaşırtıcılığı kalmıyor ve bu da kendisini affedilebilir kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 nick çok tahrik edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 sorunlarımı ya dövüşerek ya da sevişerek çözüyorum. arkadaşımı dövmem içime sinmeyeceğine göre demek ki sevişirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 olayı içeriği ile ilgili bilgi vermeme gerek olduğunu düşünmüyorum, bu adam her önüne gelene yalancı yaftası da yapıştırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 drama yoksa biz de kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 her önüne genele demiyorsa demek ki yalancısın kardeşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 şimdi kendimi pencereden atacağım ha.! zaten canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Eksileriyle artılarını topla, sonuca göre bir adım ileri ya da geri gidersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 said: Vicdani açıdan düşünüldüğünde, bu söyleme rağmen affedebileceğiniz dostlarınız mevcut mu? ya şunun cevabını vermek çok mu zor, ben zaten bir yol seçip onu yapacağım sizin fikrinizi merak ediyorum. evinize girip beyninizin içinden o düşünceyi alamam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 affetmekle olacak iş değil yani çünkü bir kere kabul edersen sürekli kafana kakacak böyle abi sen zamanında böyle yalan söylemiştin gene de birşey demedik havasına girecek, yapmadıgın birşey ısıtılıp önüne konuldukça sen de uyuz olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bi şekilde kendini temize çıkarman gerek o arkadaşının gözünde, kanıtlanabilecek bişeyse, veya senin doğru söylediğini bilen şahit olan başkalarıda varsa onlarla konuş, arkadaşınızı ikna etmeye çalışın. Ama başka bi nedenden ötürü senin tek bi hatanı gözleyen biride olabilir, tam yerine rast geldiyse, manzara..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bilmiyorum hacı arkadaşlarımla hiç aramda böyle dramalar olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 işyerinde-üniversitede karşılaşacağın bir tip değilse boşver. ne uğraşacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ahahahaha kendini temize çıkarman gerek demiş hey allam ne kafalar var.adam açıklama yapmış.ısrarla inanmıyorsa oturup kendini ispatlamaya mı kasıcak yol ver gitsin.hatta bide dayak at.ne biçim arkadaşsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Seni bu kadar düşündürtüyosa bu arkadaş bir şans daha vermelisin kanımca. Değer vermiyor olsan he der geçerdin bir daha da muhattap olmazdın. Yapamıyosan, onun, senin yalan söylediğini zannedip çok kırıldığını varsayaraktan dengesizleştiğini düşünmeli, suyuna gitmeli ve empati kurmalısın. Güzin Abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 0ne said: bi şekilde kendini temize çıkarman gerek o arkadaşının gözünde, niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 spesifik kanıtın yoksa ve kaynak olarak sana değil de başkasına inanıyorsa sandığın kadar arkadaş değilsiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 affedilir ama eskisi gibi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben affetmeyi düşünmüyorum, çok mu gaddar bir adam oluyorum bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yapman gereken de bu zaten. adam yalan söylediğini söylüyor bir de bağrına bas özür dile istersen. gay forumuyuz ama bu kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yaa bırahh yaa arayıp sorma adamı zaten değer veriyorsa arar sorar yok aramazsada kasıma kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 0ne said: bi şekilde kendini temize çıkarman gerek o arkadaşının gözünde, kanıtlanabilecek bişeyse, veya senin doğru söylediğini bilen şahit olan başkalarıda varsa onlarla konuş, arkadaşınızı ikna etmeye çalışın. Ama başka bi nedenden ötürü senin tek bi hatanı gözleyen biride olabilir, tam yerine rast geldiyse, manzara..... Şunu yaparsan iyice sıvamış hatta tüy dikmiş olursun. Senin sözüne inanmayan arkadaşı ne diye kovalıyorsun? Asosyal misin, başka arkadaşın mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar