Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vicdan mevzuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok yakın bir arkadaşınızın olayı yanlış anlamasından dolayı sizi yalancılıkla suçlaması sonucu ne yapardınız?

Ben durumu açıkladım, yanlış anladığını izah ettim ancak ısrarla bu konuda benim yalan söylediğim üzerinde durmaya çalıştı.

Şimdi gelelim can alıcı soruya. Kafası çalışan her adam bu işin sonunda ne yapılması gerektiğini iyi bilir zaten. Vicdani açıdan düşünüldüğünde, bu söyleme rağmen affedebileceğiniz dostlarınız mevcut mu?
Mesaj tarihi:
bu kusuru önceden de mevcuttuysa ve başkalarına karşı da benzeri davranışlar göstermesine rağmen çok yakın bir arkadaşın olduysa sana sıra geldiğinde olayın gram şaşırtıcılığı kalmıyor ve bu da kendisini affedilebilir kılıyor.
Mesaj tarihi:
said:
Vicdani açıdan düşünüldüğünde, bu söyleme rağmen affedebileceğiniz dostlarınız mevcut mu?

ya şunun cevabını vermek çok mu zor, ben zaten bir yol seçip onu yapacağım sizin fikrinizi merak ediyorum. evinize girip beyninizin içinden o düşünceyi alamam ya.
Mesaj tarihi:
affetmekle olacak iş değil yani çünkü bir kere kabul edersen sürekli kafana kakacak böyle abi sen zamanında böyle yalan söylemiştin gene de birşey demedik havasına girecek, yapmadıgın birşey ısıtılıp önüne konuldukça sen de uyuz olacaksın.
Mesaj tarihi:
bi şekilde kendini temize çıkarman gerek o arkadaşının gözünde, kanıtlanabilecek bişeyse, veya senin doğru söylediğini bilen şahit olan başkalarıda varsa onlarla konuş, arkadaşınızı ikna etmeye çalışın.

Ama başka bi nedenden ötürü senin tek bi hatanı gözleyen biride olabilir, tam yerine rast geldiyse, manzara.....
Mesaj tarihi:
ahahahaha kendini temize çıkarman gerek demiş

hey allam ne kafalar var.adam açıklama yapmış.ısrarla inanmıyorsa oturup kendini ispatlamaya mı kasıcak

yol ver gitsin.hatta bide dayak at.ne biçim arkadaşsın diye
Mesaj tarihi:
Seni bu kadar düşündürtüyosa bu arkadaş bir şans daha vermelisin kanımca.

Değer vermiyor olsan he der geçerdin bir daha da muhattap olmazdın. Yapamıyosan, onun, senin yalan söylediğini zannedip çok kırıldığını varsayaraktan dengesizleştiğini düşünmeli, suyuna gitmeli ve empati kurmalısın.

Güzin Abla

Mesaj tarihi:
0ne said:

bi şekilde kendini temize çıkarman gerek o arkadaşının gözünde, kanıtlanabilecek bişeyse, veya senin doğru söylediğini bilen şahit olan başkalarıda varsa onlarla konuş, arkadaşınızı ikna etmeye çalışın.

Ama başka bi nedenden ötürü senin tek bi hatanı gözleyen biride olabilir, tam yerine rast geldiyse, manzara.....

Şunu yaparsan iyice sıvamış hatta tüy dikmiş olursun. Senin sözüne inanmayan arkadaşı ne diye kovalıyorsun? Asosyal misin, başka arkadaşın mı yok.
  • Yeni Oluştur...