Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vicdan mevzuları

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Çok yakın bir arkadaşınızın olayı yanlış anlamasından dolayı sizi yalancılıkla suçlaması sonucu ne yapardınız?

Ben durumu açıkladım, yanlış anladığını izah ettim ancak ısrarla bu konuda benim yalan söylediğim üzerinde durmaya çalıştı.

Şimdi gelelim can alıcı soruya. Kafası çalışan her adam bu işin sonunda ne yapılması gerektiğini iyi bilir zaten. Vicdani açıdan düşünüldüğünde, bu söyleme rağmen affedebileceğiniz dostlarınız mevcut mu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicdani açıdan düşünüldüğünde, bu söyleme rağmen affedebileceğiniz dostlarınız mevcut mu?

ya şunun cevabını vermek çok mu zor, ben zaten bir yol seçip onu yapacağım sizin fikrinizi merak ediyorum. evinize girip beyninizin içinden o düşünceyi alamam ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bi şekilde kendini temize çıkarman gerek o arkadaşının gözünde, kanıtlanabilecek bişeyse, veya senin doğru söylediğini bilen şahit olan başkalarıda varsa onlarla konuş, arkadaşınızı ikna etmeye çalışın.

Ama başka bi nedenden ötürü senin tek bi hatanı gözleyen biride olabilir, tam yerine rast geldiyse, manzara.....
Sosyal ağlarda paylaş

Seni bu kadar düşündürtüyosa bu arkadaş bir şans daha vermelisin kanımca.

Değer vermiyor olsan he der geçerdin bir daha da muhattap olmazdın. Yapamıyosan, onun, senin yalan söylediğini zannedip çok kırıldığını varsayaraktan dengesizleştiğini düşünmeli, suyuna gitmeli ve empati kurmalısın.

Güzin Abla

Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

bi şekilde kendini temize çıkarman gerek o arkadaşının gözünde, kanıtlanabilecek bişeyse, veya senin doğru söylediğini bilen şahit olan başkalarıda varsa onlarla konuş, arkadaşınızı ikna etmeye çalışın.

Ama başka bi nedenden ötürü senin tek bi hatanı gözleyen biride olabilir, tam yerine rast geldiyse, manzara.....

Şunu yaparsan iyice sıvamış hatta tüy dikmiş olursun. Senin sözüne inanmayan arkadaşı ne diye kovalıyorsun? Asosyal misin, başka arkadaşın mı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...