Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karşı Karşıya Getirilme Olayı (Vs)

DoguJr

Öne çıkan mesajlar

Son yıllarda ayrı film kahramanını aynı perdeye taşımak moda oldu galiba. Örneğin;

Freddy Kruguer ve Jason'ın karşı karşıya kalması ve mücadelesi şimdide ise yeni vizyona giren Alien vs Predator. Bu filmler yapılırken geçmişte bu filmlerin hasılatları göz önüne alınarak yapılıyor ama aynı filmimde birlikte olduklarında ise çoğu izleyeyici beğenmiyor bunun nedeni ne olabilir ki?

Şöylede söylenebilir genel olarak devam filmleri bazı istisnalar dışında ilk filmi aratır. Çünkü ilk serilerde filmin üstümüzde bıraktığı etkiyi, hikayeyi devam filmlerde ararız ve kendimizi ona göre yönlendiririz ama devam filmini izlediğimizde genelde beklediğimizi alamayız. Diğer bir etken ise her film kendi seyirci kitlesini yaratır ve bu nedenle başka bir filmin başrol karakteriyle karşı karşıya getirildiğinde bir çakışma olur. Sevmediği bir karakterle en beğendiği film karakterini yanyana görünce izleme isteği azalır.

Büyük ihtimalle daha birçok film kahramını aynı perdede göreceğiz. Umarım bunu abartmazlar.

[Bu mesaj DoguJr tarafından 30 Ekim 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoguJr tarafından 30 Ekim 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız avp nin önce oyunu çıktı, ondan sonda filmini de çekmeyi akıl ettiler. Filmi daha izlemedim ama oyunlardan bildiğim konsept süper. Gerek multi olsun gerek single olsun en eğlenceli ve gerilimli fpslerdendir avp. Predalieeenn!![signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 30 Ekim 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nefret bi olay özellikle arasında binlerce yıl olan şeyleri birleştirmeleri
bkz: günümüzde alien olması. (predator için demiyorum bakın, hayal gücüne bıraktım orasını predator 1000 yıl sonra da gezebilir ama günümüzde alien gezemeeeez, ebesinde(argo diil uzay mesafe terimi) buluolar onları.)[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Sosyal ağlarda paylaş

ucuz arcade konuları gibi, capcom vs x-men vs vs.. :-p filmler iyi olur ya da olmaz ama baştan bir kere eksisi var, sırf süperkahramanların (yaratıklar da olur başka bişi de) ünü üzerine kuruluyor. filmlerin ismi sırıtıyor bir kere bu nedenle. avp oyunları iyi güzel, filmi de iyidir belki ama konseptin sunuluş biçimi maalesef iğreti duruyor bu nedenle.. "ali veli'ye karşı" gibi birşey yani sonuçta..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen gun collateral i izlemek icin gittigim bi sinemadaki sinema dergisinde, Boa Vs Python gibi bi filmden bahsediliyordu. Yakinda geliyormus. Direk kapattim sayfayi tabi... =]
Birde yuzsuz yuzsuz afisine 2 tane yilan kafasi koymuslar biri desenli yesil digeri mok rengi, birbirlerine kizgin kizgin bakiyorlar....

Akil fikir ihsan etsinler o yonetmenlere, yazik....[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

bence x vs y tarzı filmler güzel düşünceler. mikrop vs mikrop sawaşını görüp kimin kazanıcağını merak ediyorum izlerken. ikisi de birbirinden beter rakiplerin kapışması, kendi becerilerini birbirlerine karşı kullanması hoşuma gidiyo.

insanların bu tip filmleri beğenmemelerinin nedeni, filmde karşı karşıya gelen iki tarafın kendi hikayelerine sadık kalınmadan yapılmış olması olabilir[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ya böyle süper kahraman yaratik korku film mensubu adamlarin kapismasi diilde ne biliim sööle
Ben Stiller vs Jim Carrey
falan yapsalar nasil olur bakalim hangisi daha komik falan die
(Bence Jim banko)
:-p[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...