DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Google da kesin vardır ama arama keylerinden çıkaramadım bir türlü istediğim şey şu firefox'u farklı kullanıcı ile açmak istediğimde sağ tuş ile run as deyip o user bilgilerini girerek işlemi yapabiliyorum ama her seferinde bunu yapması sıkıcı olabiliyor. Kısayoldaki hedef kısmının sonuna bir kod yazıp otomatik yapmasını sağlamanın yolu var mı? Örneğin: "D:Mozilla Firefoxfirefox.exe" -farklı user /şifre Var mı böyle birşey :)
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ahaha yok onla alakalı değil mesela burayı takip edebilmek için güvenlik duvarını ancak bu şekilde açabiliyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Minik bir kısayol filan yarat "C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe" -P "AGA_BENIM_PROFIL_BU" diyen. Profil ismi için de firefox -p yazıp çalıştır başlat menüsündeki arama yerinde.
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Peki parola komutunu nereye yazıyoruz user ile bitmiyor tabi ki.
Öne çıkan mesajlar