Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | AEL Limassol - Fenerbahçe | 25.10.2012 @22.05

benjani

Öne çıkan mesajlar

bugün biri sporxte emrenin frikik gol haberine bişi yazmış çok hoşuma gitti, adamlar falcaoyu kadroya bile almıyorlar dinlendiriyorlar uefa maçlarında biz meireless yok selçuk niye kadroya alınmadı falan ufak tefek şeylere takılıyoruz.türkiyenin hali içler acısı dün fark beklediğim şu saçma maçtan bala boka 1-0 galip ayrıldık buna seviniyoruz bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

"Basit top kayıpları yaparsanız hangi kadroyla çıkarsanız çıkın rakibi iştahlandırır ve pozisyon verirsiniz. İki devreyi birbiriyle karşılaştırdığımız zaman ikinci yarıda bunları azalttık, topla oynama süremizi artırdık ve pozisyonları azaldı. Oyuncu yapısından ziyade basit hata oranının yükselmesiyle ilgiliydi" diye yanıt verdi.

yine bir aykut kocaman klasiği.
Sosyal ağlarda paylaş

DoD said:

Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe'yi ciddi destekleyerek maç izledim de, bişey sorucam Fenerbahçe taraftarı bu Aykut Kocaman'a nasıl sabrediyor? Ben olsam her maç istifa diye bağırırım...

Yani oynanan futbolu falan geçtim, ulan bu kadar korkak oynanır mı 3 kuruşluk takıma. Lan Galatasaray böyle oynayacağına ilk turdan elensin daha iyi yemin ediyorum en azından maçı izleme zevki var...

Aslında gs nin fb gibi,fb ninde gs gibi oynaması lazım,gs full atak oynayıp basit goller yiyor,biz full defans oynayıp arada 1 atak-1 gol yapıp dönüyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

DoD said:

Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe'yi ciddi destekleyerek maç izledim de, bişey sorucam Fenerbahçe taraftarı bu Aykut Kocaman'a nasıl sabrediyor? Ben olsam her maç istifa diye bağırırım...

Yani oynanan futbolu falan geçtim, ulan bu kadar korkak oynanır mı 3 kuruşluk takıma. Lan Galatasaray böyle oynayacağına ilk turdan elensin daha iyi yemin ediyorum en azından maçı izleme zevki var...

Stadta kaç defa bağırıldı. Zaten bu saatten sonra yeni Td alışma süresi falan adam gelicek takımı tanıyacak falan bundan iyi olamaz. Bu sezon sonu şampiyon dahi olsa Aykut'ta gider Aykut'u destekleyen herkeste gider. Gitmezse artık istifa diye bağırmaktan öteye gider bazı şeyler daha kötü olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

"Basit top kayıpları yaparsanız hangi kadroyla çıkarsanız çıkın rakibi iştahlandırır ve pozisyon verirsiniz. İki devreyi birbiriyle karşılaştırdığımız zaman ikinci yarıda bunları azalttık, topla oynama süremizi artırdık ve pozisyonları azaldı. Oyuncu yapısından ziyade basit hata oranının yükselmesiyle ilgiliydi" diye yanıt verdi.

yine bir aykut kocaman klasiği.

doğru taraftar yapıyo ya zaten kadroyu. takımıda taraftar çalıştırıyo. sanki biz düzelticez anasını satiyim bunları. her açıklamasında sanki takımın td si kendi değilmiş gibi konuşuyo adam.
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

feerli arkadaşlar milli takım defansı bizde diyorlar ama bekir egemen selçuk üçgeni bir toraman bile etmez. selçukun dün gece attığı tekmelerden klip yapılabilirdi kart görmemesi mucizee

algıda seçicilik bu olsa gerek, sen selçukun attığı tekmeleri saymışsın, ben de adama atılan tekmeleri,dirsekleri saydım.
ayrıca ibrahim toraman kim ya? ciddi misin gerçekten? şakadır,şaka.
Sosyal ağlarda paylaş

toraman selçuk falan neysede fenrbahçe bolluk içinde yokluk yaşıyor sürünnyor gören yok. en teknik oyuncusu sağbeki ve o yırtınıyor oyunkurmaya çalışıyr oralardan. ortada christian diye bitane çakma alex çıkarmışlar onun keyfine bakıyor bütün takım oysa stochtan mis gibi alex veliahtı olurdu.
dünkü oyunlan fenerbahçedn hiç bişey olmaz galatasaryda bu defansla biyere gelemez karakartalın yılı olacak bu yıl hele nene gelince
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

toraman selçuk falan neysede fenrbahçe bolluk içinde yokluk yaşıyor sürünnyor gören yok. en teknik oyuncusu sağbeki ve o yırtınıyor oyunkurmaya çalışıyr oralardan. ortada christian diye bitane çakma alex çıkarmışlar onun keyfine bakıyor bütün takım oysa stochtan mis gibi alex veliahtı olurdu.
dünkü oyunlan fenerbahçedn hiç bişey olmaz galatasaryda bu defansla biyere gelemez karakartalın yılı olacak bu yıl hele nene gelince

ENENE MENENE
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

meireles milli takımda sakatlandı bu bir.

krasiç konusuna gelirsek adam daha adam akıllı bi 90dk bile oynatmadı ki aykut kocaman kendine gelsin.

az bi sabır ya

sen futbola yorum yapma çetintaş ya

özellikle krasic sakat, hem de müzmin sakat. meireles 5-6 maç oynayıp 1-2 hafta sakat kalacak. ama krasic sezon sonu yolcu. bak söz uçar,yazı kalır. benim mesajım burada kalacak,sezon sonu görüşürüz. rahatsızlığının nedenini de anlayamadım. zor bir dönemden geçiyorsun galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...