KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 forgiver said: volkan milli takımda şunun %10 unu istekle oynamayıyor yapma birader, çok ağır sakatlıktan çıktı adam. volkan'ın milli takıma verdikleri ortada,bir-iki maç hatalı gol yedi diye harcamamak lazım adamı. gelmiş geçmiş en iyi Türk kaleci nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Gelmiş geçmiş en iyi Türk kaleci Rüştü bir kere de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 noldu lan, fener bali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 SeaGle said: Bi de zamanında yuhalandı falan filan, olmaz yani o hırs. bunun acısı hala içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 aquila said: noldu lan, fener bali mi? Feci hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Sotto said: Gelmiş geçmiş en iyi Türk kaleci Rüştü bir kere de... bence artık volkan, rüştüden daha iyi. bi manchester unitedın kalesine, real madridin kalesine yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 aykutun kaşlar nedir öyle ya boyamışmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 mönşenmönşen de kazanınca grup liderliği için büyük avantaj oldu bu galibiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 meireles ne zaman dönüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 1 ay diyorlardı sakatlığına diğer ael maçına yetişir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid, Academica'yı Emre Belözoğlu'nun serbest vuruştan gol attığı maçta 2-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Selçuk'un üstün performansı sayesinde kazandık yine... TEŞEKKÜRLER SELÇÜK! bu arada Volkan milli maçlarda bildiğin kendini sakınarak atladı toplara falan, sakatlıktan yeni çıktığı için tırsmış belli. milli maçlardan sonra FB sağlık heyeti raad ol mayko bişeyin yok demiş, sonra devam panterliğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 şu bonus kafalı eleman ne iş yapar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 selçuk şahin bu takımın prensi. azizin göz bebeği.aykutun maestrosu. yaptığı pas hatalarını sayamadım bugün yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bonus kafalı eleman mönşına 2 tane takmamışmıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bilmiyorum ilk kez izledim fener maçı ben peder fenerli diye o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 pardon, kardeşim yazmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Selçuk Barça'ya göz kırptı adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 CoCa123 said: UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid, Academica'yı Emre Belözoğlu'nun serbest vuruştan gol attığı maçta 2-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. ta 90'a atmış hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 gladbach pis harcadi fransizlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe'yi ciddi destekleyerek maç izledim de, bişey sorucam Fenerbahçe taraftarı bu Aykut Kocaman'a nasıl sabrediyor? Ben olsam her maç istifa diye bağırırım... Yani oynanan futbolu falan geçtim, ulan bu kadar korkak oynanır mı 3 kuruşluk takıma. Lan Galatasaray böyle oynayacağına ilk turdan elensin daha iyi yemin ediyorum en azından maçı izleme zevki var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Zevkle maç izlemek mi? O nasıl birşey ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 o devirler geçti ama artık ya, 3 puan olsun da nası olursa olsun yani. neticede gs de fb de barcelona değilki. gs braza maçında güzel oynadı da ne oldu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 2. lig b kategorisi kalitesindeki takıma karşı gol attık ve aykut ""Gol maçın kreması oldu" dedi bu adamdan da bunun futbol mantığından da nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar