Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | AEL Limassol - Fenerbahçe | 25.10.2012 @22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

volkan milli takımda şunun %10 unu istekle oynamayıyor

yapma birader, çok ağır sakatlıktan çıktı adam. volkan'ın milli takıma verdikleri ortada,bir-iki maç hatalı gol yedi diye harcamamak lazım adamı. gelmiş geçmiş en iyi Türk kaleci nihayetinde.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Gelmiş geçmiş en iyi Türk kaleci Rüştü bir kere de...

bence artık volkan, rüştüden daha iyi. bi manchester unitedın kalesine, real madridin kalesine yakışır.
Mesaj tarihi:
Selçuk'un üstün performansı sayesinde kazandık yine... TEŞEKKÜRLER SELÇÜK!

bu arada Volkan milli maçlarda bildiğin kendini sakınarak atladı toplara falan, sakatlıktan yeni çıktığı için tırsmış belli. milli maçlardan sonra FB sağlık heyeti raad ol mayko bişeyin yok demiş, sonra devam panterliğe.
Mesaj tarihi:
CoCa123 said:

UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid, Academica'yı Emre Belözoğlu'nun serbest vuruştan gol attığı maçta 2-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

ta 90'a atmış hayvan
Mesaj tarihi:
Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe'yi ciddi destekleyerek maç izledim de, bişey sorucam Fenerbahçe taraftarı bu Aykut Kocaman'a nasıl sabrediyor? Ben olsam her maç istifa diye bağırırım...

Yani oynanan futbolu falan geçtim, ulan bu kadar korkak oynanır mı 3 kuruşluk takıma. Lan Galatasaray böyle oynayacağına ilk turdan elensin daha iyi yemin ediyorum en azından maçı izleme zevki var...
Mesaj tarihi:
o devirler geçti ama artık ya, 3 puan olsun da nası olursa olsun yani. neticede gs de fb de barcelona değilki. gs braza maçında güzel oynadı da ne oldu yani
Mesaj tarihi:
2. lig b kategorisi kalitesindeki takıma karşı gol attık ve aykut ""Gol maçın kreması oldu" dedi bu adamdan da bunun futbol mantığından da nefret ediyorum
  • Yeni Oluştur...