Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30k benzin, sıfır araç tavsiyesi

Black_Hand

Öne çıkan mesajlar

Bunu yorumlayacak daha bilgili arkadaşlar olcaktır elbet ama. Heralde Alman olması VWyi ön plana çıkarır. Opel'de Alman ama pek saymıyor insanlar Alman'dan :)

Bunun dışında Clio ve 208 yeni çıkan arabalar ve bulmak kolay olmayabilir şuan için özellikle Clio'yu gerçi baz modeller genelde bulunuyor.

Suzuki Swift filan otomobiller var nispeten daha donanımlı diye duymuştum. Ancak tabi manuel, benzinli ve düşük güçlü olması her markada aynı olacaktır gibi. Fakat motor teknolojileri markalar arasında baya fark yaratıyor. Aslında bayan binecekse şekline şemaline önem verir sanki. Yani göstermek lazım arabaları tek tek :)
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

O Clio'nun önündeki logonun boyutu nedir öyle yahu!!!

Bu trend de her markada var, mini de elestirdik, peugeot aynen boyle, renault boyle. Volvo rezalet yapti geely sonrasi koskocaman. Merc avantgarde lar ayni sekilde.

Dokunmayanlara saygim artiyor acikcasi. Ama renault nun yeni dizayn tavrini sevdim dogrusu. PSA nin zayifligini cok basarili sekilde degerlendirdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Araçlar gittikçe birbirinin klonu gibi görünmeye başladıkça bi şekilde farklı olduklarını göstermek için logoları gözümüze sokmaya başladılar :)
Dizayn konusunda bmw nin üstüne tanımam. Adamlar 20 senedir aynı kasa ve böbreği satıyorlar ve hala "ben eski bir tasarımım" diye sırıtmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

navyamphs said:

Araçlar gittikçe birbirinin klonu gibi görünmeye başladıkça bi şekilde farklı olduklarını göstermek için logoları gözümüze sokmaya başladılar :)
Dizayn konusunda bmw nin üstüne tanımam. Adamlar 20 senedir aynı kasa ve böbreği satıyorlar ve hala "ben eski bir tasarımım" diye sırıtmıyor.

Bangle doneminin bu tanıma uyduğunu dusunuyorum. Oldukcs da uzun bir süre.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

navyamphs said:

Bangle doneminin bu tanıma uyduğunu dusunuyorum. Oldukcs da uzun bir süre.

dusunmuyorum yazacagima dusunuyorum yazmisim. sonucta bangle klasik bmw dizaynini bir hayli sarsmisti. 20 senedir ayni seyi satmiyorlar bana gore.

yeni dizaynlara gelince, hooijdonk ile f10 klasige donus yapti ancak gene de bir e39 degil. ama gercekten bakinca f07, f10, f30, ucu de birbirine benziyor. audi gibi copy paste e basladilar. bunu ben bir dizaynda gelisme olarak gormuyorum acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...