Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 annem araba alıcakmış, bana sordu ama yeni modeller hakkında hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 polo boşu o civardaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 micra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 korsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Şu var ki bir çok araç alınabilir ama hepsi direksiyon dört teker ve vitesten ibaret olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kusra bakma yanlış mı anlaşıldım bilemedim. Yani Peugot 208, Oper Corsa, VW Polo, Nissan Micra, Renault Clio gibi bir çok model 30binden başlıyor. Ancak düz vites ve benzinli hepsi tabi bunun yanında hiç opsiyonsuz halleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bende düz vites, benzinli, 30 - 35 bin liralık, sıfır modeller neleriyle öne çıkıyor, hangisinin ne gibi bir albenisi var, bunları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 şehir içi kullanabiliyorsun abs si, kliması var, önler disk fren bir de ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bunu yorumlayacak daha bilgili arkadaşlar olcaktır elbet ama. Heralde Alman olması VWyi ön plana çıkarır. Opel'de Alman ama pek saymıyor insanlar Alman'dan :) Bunun dışında Clio ve 208 yeni çıkan arabalar ve bulmak kolay olmayabilir şuan için özellikle Clio'yu gerçi baz modeller genelde bulunuyor. Suzuki Swift filan otomobiller var nispeten daha donanımlı diye duymuştum. Ancak tabi manuel, benzinli ve düşük güçlü olması her markada aynı olacaktır gibi. Fakat motor teknolojileri markalar arasında baya fark yaratıyor. Aslında bayan binecekse şekline şemaline önem verir sanki. Yani göstermek lazım arabaları tek tek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 forgiver said: korsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 DoruK said: polo boşu o civardaydı dolusu da bos oldugundan fark etmez zaten. fiyat farki vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 33 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 clio baya iyi gibi ya, yalnız arka kapı olayını çözemedim. kapı kolu nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bu Alfa misali arka kapı kelebek camının orada herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Black_Hand said: clio baya iyi gibi ya, yalnız arka kapı olayını çözemedim. kapı kolu nerde? kelebek camının orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 30-35k arası opel astra classic 3 ler var 2 kasa öncede olsa classic adı altında halen daha sıfır olarak satılıyor içide baya bir dolu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Selam, Astra'nın güvenlik performansına bakmak gerek. O Clio'nun önündeki logonun boyutu nedir öyle yahu!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 paramecium said: O Clio'nun önündeki logonun boyutu nedir öyle yahu!!! Bu trend de her markada var, mini de elestirdik, peugeot aynen boyle, renault boyle. Volvo rezalet yapti geely sonrasi koskocaman. Merc avantgarde lar ayni sekilde. Dokunmayanlara saygim artiyor acikcasi. Ama renault nun yeni dizayn tavrini sevdim dogrusu. PSA nin zayifligini cok basarili sekilde degerlendirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Araçlar gittikçe birbirinin klonu gibi görünmeye başladıkça bi şekilde farklı olduklarını göstermek için logoları gözümüze sokmaya başladılar :) Dizayn konusunda bmw nin üstüne tanımam. Adamlar 20 senedir aynı kasa ve böbreği satıyorlar ve hala "ben eski bir tasarımım" diye sırıtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yeni clio'dan birkac tane gordum izmir'de. tipi harbiden cok guzel. ama ilk cıktıgında megane'ların tipini de cok begeniyodum. renault olunca turkiye'de o kadar cok satıyor ki, bir sure sonra bıkkınlık veriyor. clio da oyle olacak benim icin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Selam, Clio ile görsel mod uygulamaları çok olacak gibime geliyor benim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 navyamphs said: Araçlar gittikçe birbirinin klonu gibi görünmeye başladıkça bi şekilde farklı olduklarını göstermek için logoları gözümüze sokmaya başladılar :) Dizayn konusunda bmw nin üstüne tanımam. Adamlar 20 senedir aynı kasa ve böbreği satıyorlar ve hala "ben eski bir tasarımım" diye sırıtmıyor. Bangle doneminin bu tanıma uyduğunu dusunuyorum. Oldukcs da uzun bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Bangle gittiketn sonra gelen elemanda concept felam uğraşıyor ama dizaynda çok büyük bir değişiklik yapacağını/yapmasına izin verileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Namessar said: navyamphs said: Araçlar gittikçe birbirinin klonu gibi görünmeye başladıkça bi şekilde farklı olduklarını göstermek için logoları gözümüze sokmaya başladılar :) Dizayn konusunda bmw nin üstüne tanımam. Adamlar 20 senedir aynı kasa ve böbreği satıyorlar ve hala "ben eski bir tasarımım" diye sırıtmıyor. Bangle doneminin bu tanıma uyduğunu dusunuyorum. Oldukcs da uzun bir süre. dusunmuyorum yazacagima dusunuyorum yazmisim. sonucta bangle klasik bmw dizaynini bir hayli sarsmisti. 20 senedir ayni seyi satmiyorlar bana gore. yeni dizaynlara gelince, hooijdonk ile f10 klasige donus yapti ancak gene de bir e39 degil. ama gercekten bakinca f07, f10, f30, ucu de birbirine benziyor. audi gibi copy paste e basladilar. bunu ben bir dizaynda gelisme olarak gormuyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar