chagy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Evet Büyük Önder Atatürk'ü saygıyla anıyoruz duygulandım yine siren çalarken her sene olduğu gibi[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Onu her sene gibi bir daha özledik. Keşke burda olsaydın Atam...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Valla göktenmi indi neoldu saat tam 9.05 te uyandım. Bi baktım saat 9.05 oturdum yatakta 2 dakka durdum öyle. Saygıyla anıyoruz..[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Cidden sirenler çaldıgında içine işliyor insanın. Huzur içinde yat ATAM her nekadar kemiklerini sızlatanlar olsada ...[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: rauf tamer Televizyonla hiç tanışmamıştı. Bilgisayar görmemişti. Cep telefonu kullanmamıştı. Asma köprülerden geçmemiş, plazalara ve gökdelenlere hiç girmemişti. Ama çağdaş uygarlık'ı hedef gösterecek kadar ileri görüşlüydü. 29 harfli alfabeye Q, W, X harflerini sığdıramamıştı ama Türkçe'yi dünyanın en zengin dili yaptı. Orhan Seyfi Orhon, o'nu şöyle yolcu etmişti: "Gidiyor, sonsuz olan kudreti sığmaz akla, Gidiyor, göğsünü çepçevre saran bayrakla." * Fotoğraflarına bakar mısınız? Şimdiye kadar dünyada o'ndan şık bir erkek gördünüz mü? Atatürk, bugünkü Fransız Cumhurbaşkanı'ndan daha zarif... Almanya Cumhurbaşkanı'ndan daha modern... ABD Başkanı'ndan çok daha centilmen. Atatürk'ün kafası, bugünkü Kopenhag Kriterleri'nden daha önde. Paris Şartı'ndan ve Helsinki Mukavelesi'nden daha taze. Dünyada halâ yaşayan tek lider o... Beşeriyetin gördüğü, göreceği en büyük insan. Muhteşem Türk... Ne mutlu bana ki, ben de bir Türk'üm... O'nunla vatandaş'ım. "Büyüyor, gökten inip toprağa yaklaştıkça, Büyüyor gitgide gözlerden uzaklaştıkça."[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. ATAM izindeyiz saygıyla anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 *!diz çöker*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 huzur içerisinde yat ATAM, eserin güvenli ellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bir insan amaçlarına ulaştıktan sonra hayata gözlerini yumduysa, ne mutlu ona. Atatürk, TC var oldukça, dünya üzerinde onun gibi düşünen tek bir kişi dahi oldukça asla ölmeyecektir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Saygıyla anıyoruz..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: MUSTAFA KEMAL'İ DÜŞÜNÜYORUM Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Yeleleri alevden al bir ata binmiş Aşıyor yüce dağları, engin denizleri. Altın saçları dalgalanıyor rüzgarda, Işıl ışıl yanıyor mavi gözleri. Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Yanmış, yıkılmış savaş meydanlarında Destanlar yaratıyorlar cihanın görmediği Arkasından dağ dağ ordular geliyor Her askeri Mustafa Kemal'i gibi Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Gelmiş geçmiş kahramanlara bedel Hükmediyor uçsuz bucaksız göklere. Al bir ata binmiş yalın kılıç Koşuyor zaferden zafere... Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Ölmemiş bir kasım sabahı! Yine bizimle beraber her yerde Yaşıyor dört köşesinde vatanın, Yaşıyor damar damar yüreklerde. Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Altın saçları dalgalanıyor rüzgarda; Mavi gözleri ışıl ışıl, görüyorum. Uykularıma giriyor her gece. Ellerinden öpüyorum. Ümit Yaşar OĞUZCAN her alanda kazanılmış haklı zaferler! sadece savaş alanlarıyla sınırlı değil hayatın ta içinde kazanılmış! sadece savaşlar belki kimseyi büyük yapmaz ancak onun zaferleri her alanda ve o kadar parlak ki! koca bir milleti, milyonlarca insanı adeta sırtından tutup, yüzlerce yıl ileriye fırlatmış! Onu ölüm yıl dönümlerinde anmak hep hüzünlü oluyor![signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Saygıyla Anıyoruz. Keşke başımızda olsaydı şuan... Olsaydı belkide şuan dünyanın en büyük gücü olurduk... kimbilir... Atamız keşke sadece bu tür günlerde değil de hep aklımızın bir köşesinde olsa..[signature][hline]Jackques Marques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ya bitane topic açın ya[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 [signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: DynamicK, 10 Kasım 2004 09:23 tarihinde demiş ki: Huzur içinde yat ATAM her nekadar kemiklerini sızlatanlar olsada ... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 huzur içinde yat[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sen rahat uyu atam[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 saygiyla aniyoruz[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 huzur içinde yat atam..[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Büyük Lider huzur içinde yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 keşke hepimiz birer mustafa kemal olmaya çabalasak. huzur içinde uyu yüce önder.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hedeflediği muhasır medeniyet seviyesine ulaşmamıza kadar huzur içinde uyuyabilmesini diliyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur.Bu temel senin en kıymetli hazinendir.İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahların olacaktır.Bir gün istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen,vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir.İstiklal ve cumhuriyetine kast edecek düşmanlar bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş ,bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere memleket dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini ,müstevlilerin siyasi emelleri ile tevhit edebilirler.Millet fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı ! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır.Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Huzur İçinde yat ATAM[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Blind, 10 Kasım 2004 16:55 tarihinde demiş ki: Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere memleket dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini ,müstevlilerin siyasi emelleri ile tevhit edebilirler.Millet fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı ! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır.Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Huzur İçinde yat ATAM [signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Atamızı saygıyla anıyorum.Dünyaya gelmiş en başarılı liderin bir Türk olması ve aynı ülkenin insanı olduğumuz dşüncesi tüylerimi ürpertiyor ve büyük bir mutluluk hissi veriyor. Ancak Kemalizm 66 yıldır bu topraklardan ABD,İMF gibi kuruluşlar tarafından silinmeye çalışılıyor.Özgürlükçü bir düşünceyle,özgür bir Türkiye Cumhuriyetiyle bize bir müdahalede bulunamayacaklarını bilen dış güçler tarafından yok edilmeye,parçalanmaya çalışılıyor. Her ne kadar bölünsekte,yıpransakta bazı ülkeler tarafından sömürülsekte izindeyiz Atam..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar