Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Volvo ana bayi Lüksemburg'da.

Bu arada öncelikle daha fazla getiri almak istiyorsanız uzun yola abanın. Uzun yol 4. kademeye geldiğinde adr'ye abanın. 4'e 4 yaptıktan sonra içinde ADR yükü alabileceğiniz şehirleri seçmeyi unutmayın kargo alırken. Kısa zamanda iyi para kazanmaya başlarsınız. Sonra ADR ve Uzun Yolu son seviyeye getirdiğinizde tam zamanında teslimat değerli yük ve hassas yük üzerine birer birer arttırarak gidin her level aldığınızda. Eco driving pek önemli değil oyun içinde.

Hangar aldığınız şehirlerde ADR olmasına ve çalışanlarınızın öncelikle yüksek fiyat istese de ADR ve Uzun yol üzerinde yetenekli olmasına dikkat edin. Sonra gelsin paracıklar. :D
Sosyal ağlarda paylaş

yeni yükledim şimdi ilk teslimatımı yaptım. hollanda dan ingiltereye. ingiltere'ye girince ilk sn'de ters şeritten ceza yedim tabi. devre yandı başta noluyo lan dedim sonra jeton düştü. far'dan ve hız limitinden de yedim ceza. 3 bin'in 2 bin i cezaya gitti. =)

hız limitine göre hız sabitleme var mı?

bir de ingiltere yollarını çözmeden önce yanlış yola girdim navigasyon mal gibi geri git diyo otobanda. kendim buldum yolumu mecbur. biraz daha iyi navigasyon yapsalarmış iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Şimdi buna göre, uzun yol ilk açılır, sonra hassas yük, sonra zamanlı teslimat, sonra değerli yük ve akabinde zamanlı teslimat makslanır.

Yukarda yazdım ama daha iyi açıklamak için. Uzun yola bir puan basıyoruz, sonra hassas yüke bir puan, akabinde zamanlı teslimata bir puan, sonra değerli yüke bir puan ve sonrasında zamanlı teslimatı makslıyoruz.

Alıntıda sanki sırayla hepsini makslıyoruz gibi bir anlam çıkmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

yeni yükledim şimdi ilk teslimatımı yaptım. hollanda dan ingiltereye. ingiltere'ye girince ilk sn'de ters şeritten ceza yedim tabi. devre yandı başta noluyo lan dedim sonra jeton düştü. far'dan ve hız limitinden de yedim ceza. 3 bin'in 2 bin i cezaya gitti. =)

Ben de ilk kusursuz taşımamı bu hatta başardım. Kaza yok, ceza yok, gecikme yok. Üstelik yarısı sağ trafik yarısı sol trafik.

Hız sabitleyici C tuşu ama hangi hızda sabitlediğin görünmüyor. Ben klavye ayarlarına girip yol bilgisayarına Ç tuşunu atadım, hemen hemen her modelin yol bilgisayarında hız sabitleyici ekranı var, oradan takip ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

df said:

Ben de ilk kusursuz taşımamı bu hatta başardım. Kaza yok, ceza yok, gecikme yok. Üstelik yarısı sağ trafik yarısı sol trafik.

Hız sabitleyici C tuşu ama hangi hızda sabitlediğin görünmüyor. Ben klavye ayarlarına girip yol bilgisayarına Ç tuşunu atadım, hemen hemen her modelin yol bilgisayarında hız sabitleyici ekranı var, oradan takip ediyorum.

Şimdi direksiyonun arkasında bir ekran vardır çoğu çekicide. O ekranı u tuşu ile değiştirebiliyordun sanırım. Orada bir ekranda hız sabitleyicisi görünüyor. En olmadı sağ al köşedeki navigasyon ekranındaki hız ile istediğiniz hızda C tuşu ile sınırlayabilirsiniz. B de motor fireniydi sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

ben alıştım ona, dışardan bakınca dıreksıonu tam goremıosun(azcık kıvrık olsa bıle lastık kıvrık gozukmuo bazen ) içerden alışmak lazım.

Kabasını dısardan yapın, incesini içerden yaparsınız.

bide f2 le açtığınız aynaları kullanmayın, kafayı saga cevırmeye gerek kalmıo onlar açıkken. Daha güzel oluyor oyun.

Bide navigationu kapayın, tabelalardan takip edip ulaşmaya çalışın eger yapmıosanız, baya zevk verıo.

Şimdi bıraksan Frankfurt Dresden arasını gideirm :D

Bu arada egzoz ve römork freni ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Bu arada egzoz ve römork freni ne işe yarar?

http://auto.howstuffworks.com/auto-parts/brakes/brake-types/engine-brakes2.htm

egzos freni ben de bakmıştım. Gaz çıkışını daraltarak sıkışan gaz prensibiyle vitesteyken motorun yavaş dönmesini sağlayarak fren yapma. detayı linkde 3. sayfaya kadar okusan yeter.

Detaysızı: YOKUŞ inerken, vites küçültmeye gerek kalmadan, gaz çıkışını kısarak, frenleri ısıtmadan, fren patlaması riskini sıfırlayarak, fren ömrünü uzatan bişey.Henüz oyunda kullanmadım.

Romörk frenini de SIRF sen sordun diye okudum :)

http://www.frenteknik.com/icerik.asp?id=55&konu=kutuphane

Özeti. Normalde frene basınca hem çekici hem romörk ayni anda fren yapar. İstersen çekicini frenini kullanmadan sadece romörk frenlerini kullanmaya yarar. Yapmamak lazımmış. SADECE senkron bozukluğu olduğunda - servise kadar kullanılacak bişey. Bir çok çekicide opsiyon olarak bile yok.

ben de şunu sorayım: Halen para biriktiriyorum, ilk kamyon için öneriniz nedir? Torka bakarak mı alalım? Volvolar ve Renaultlar güzel görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben Volvo ile başladım, direk kredi çekip aldım ( para biriktirmeye bence gerek yok faizler düşük )
Ama yani renaultta alabilirmişim veya iveco ( en ucuz iveco sanırım ).

Şimdi volvoyu elemana verdım renoyu kullanıorm çünkü bence içi daha güzel. İçi en güzeli seçmek lazım.

Ha Volvo yolda akıyor orası ayrı, bide vitesi yükselttim retarderi koydum tadından yenmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

94 gördüm renoyla( yokuş aşşa ), ama limit o galiba ya sanırım hard limit koymuşlar.

http://gaming.stackexchange.com/questions/139281/how-to-remove-the-90-km-h-speed-limit-on-euro-truck-simulator-2

varmış lımıt ama eu da lımıt var dıye koymuşlar http://steamcommunity.com/app/227300/discussions/0/864957182847935379/#p2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...