Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Cuce said:

retarder ne? bende ileri basınca gidiyo sizde gitmiyomu?

tırların işte el freni

oyunda bir etkisi var mı bilmiyorum

abi tırların el frenimi? ne alaka ya? retarder dediğin olay cruise control ü aktif ettiğiniz zaman devreye girer. 80 KM ye ayarlarsınız. yol yokuş aşağı olduğu zaman düüüüüüüüüüüüüüğt diye bi ses çıkar odur retarder.
Sosyal ağlarda paylaş

yokuş aşağı giderken hızı sabitlersen aracın hızlanmaması için otomatik devreye giren odur ama manuel olarak da aktif edilebilir, sarsmadan sabit ivmeyle hız keser. direksiyonun altında sinyal kolu gibi bi kol var. bildiğimiz el freni değil tabi ama elle kontrol edilebilen bi fren.
çıkardığı o sese bayılıyorum bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Retarder'ın ne olduğunu öğrenmek isteyenler şunu izlesin.

Kısaca:
Şanzımana doğrudan dişliyle bağlı bir mekanizma mevcut. Bu mekanizmada kapalı bir bölge içerisinde bulunan pervanelerin arasından tercih edilen miktarda pompalanan yağ geçirilirek sürtünme yaratılır. Böylelikle araç doğrudan aktarma şaftını yavaşlatarak yavaşlatılmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sırket kurma meraklısıyım ya, bıraz para kazanım basıcam tırları.

ilk volvoyu aldım cunku dıgerıyle aynı gıbıydı, fiyatı baya azdı ama eskı modelmış çaputmuş :/

Yüküm ağırsa, birazda yokuşluysa yol zorlanmaya başlıo zaten davar.
trafik modunu kurun bu arada.

Ya bide bu amerıkada neden uzun burunlu tır kullanılıoda avrupada böyle? bunun bi sebebi varmı yoksa fahrenayt C ayrımı gibi gerzekçe bişimi
Sosyal ağlarda paylaş

Phillamon said:

Retarder'ın ne olduğunu öğrenmek isteyenler şunu izlesin.

Kısaca:
Şanzımana doğrudan dişliyle bağlı bir mekanizma mevcut. Bu mekanizmada kapalı bir bölge içerisinde bulunan pervanelerin arasından tercih edilen miktarda pompalanan yağ geçirilirek sürtünme yaratılır. Böylelikle araç doğrudan aktarma şaftını yavaşlatarak yavaşlatılmış olur.

nbeyin muziğiydi bu ya
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Ya bide bu amerıkada neden uzun burunlu tır kullanılıoda avrupada böyle? bunun bi sebebi varmı yoksa fahrenayt C ayrımı gibi gerzekçe bişimi

Amerikada tüm tırlar benzinli dev motorlu, buralarda tırlar mazotlu.

Edit: Laptopumun çalıltıracağını bilsem alıcam bu oyunu da i7 işlemci koymuşlar ekram kartı koymamışlar bu alete.
Sosyal ağlarda paylaş

ya birde sunu buldum.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=5330&canMyGpuRunIt=Euro%20Truck%20Simulator%202

burada gorunuyor senin grafik karti arti i7 8gb ram.. calistirmasi lazim. birde cozunurluk kac senin laptopun.

birde bu var :

https://www.technopat.net/sosyal/konu/diz%C3%BCst%C3%BC-bilgisayar%C4%B1m-%C3%A7ok-%C4%B1s%C4%B1n%C4%B1yor.25413/
Sosyal ağlarda paylaş

2 sininde keyfi ayrı ama multi nedense daha keyifli geliyor bana.
Yalnız su downgrade olayına ısınamadım bir türlü. Oyuna patch geliyor ama MP modu desteklemediği için guncelleyince giremiyorsun

Single da kullanabilecegin bir sürü mod var ama multi'de wintermod u dışındakilerin hepsi risk. Çalışan da var çalışmayanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

birde bu var :

https://www.technopat.net/sosyal/konu/diz%C3%BCst%C3%BC-bilgisayar%C4%B1m-%C3%A7ok-%C4%B1s%C4%B1n%C4%B1yor.25413/

Aynen bu oldu ama çalıştı. ALEV çıkıyor sol ızgaradan :P

Eyvallah be Kanuni, çok yardımcı oldun.

parasını verip alsam mı buna mı takılsam bilemedim şimdi bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...