barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Alan var mı PC için bunu? Türkiyede satılıyor mu kablosu filan? Alıp deneyesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 para tuzagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 guzel birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kabloları sipariş ettik biz bekliyoruz gelince oyunu da alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 oyun + kablo daha pahalıya geliyor sanırım. deneyen varsa direk aynı pakette olandan sipariş edicem. şarkı listesi biraz daha güzel olabilirmiş. ama oyun sonuçta güzele de benziyor. alıcam sanırım ileride. http://en.wikipedia.org/wiki/Rocksmith şurda da şarkı listesi var bakmak isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kablo 50tele oyunda 50dolar ucuz değil pek tabii diğerlerine göre. türkiyeye gelmez diye ingiltereden söyledik biz kabloları. Tiglon bundle fln getirir mi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 gitar öğrenmek mümkünmüdür ? öyleyse hemen gitarıda alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 sıfırdan öğrenmek olmaz. öğrensen bile teorin olmadan mğrenmiş olursun. bazı şeyleri yanlış oturtursun belki filan. ama mesela pratik için iyi olabilir. hani ne kadar düzgün çaldığını belki puanlama sayesinde görebilirsin filan. oyun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kablo oyunun kutusundan cikiyor diye review izlemistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 moriQ said: gitar öğrenmek mümkünmüdür ? öyleyse hemen gitarıda alayım. Acikcasi ben reviewinde gitar ogrenmek icin tavsiye edildigini gordum. Bu yuzden ilgiliyim buna zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ya gitarı öğrenirsin de denildiği gibi sadece ezberden çalarsın, artistlik vs. yapmak için Guitar Pro'ya bakıp çalmakla buna bakıp çalmak arasında öyle çokta fark yok gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 gercek gitari takiyorsun ya belki daha ogretici ve alistirici olabilir bilemiyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abd'den gelirken getirmiştim ps3 için taa geçen seneden takip ediyorduk kardeşim gitarı düşürünce oyun gitarı duymamaya başladı, sorun gitarda mı kabloda mı anlayamadığımız için (gitar anfide gayet çalışıyor) yeni kablo sipariş ettik :/ bekliyoruz şimdi bi tadını çıkaramadık ama oyun güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rollocoust Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bizde 3arkadaş sipariş edicez yurtdışından e.gitarımız var hepimizin fakat kargosu az olan site bulamadık siz hangi siteden getirtiyorsunuz kabloda olabilir oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 oyun zaten gitarist olcam diyenler icin degil tam benim kafadaki adamlar icin. Nedir bu, az buz biliyorsun gitar calmayi isten gelmissin eve takicaksin calacaksin, presetler hazir sound hazir modelleme tam calacagim sarkia gore. adam sana notalar gosteriyor, daha ne olsun. sadece eglenmeye, zevk almaya yonelik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hic bilmeyen icin egitici degilmiymis yani ? heves etmistim gitar var evde oyle kose susu olarak yillardir sununla baslarim diyordum. ses efektleri vs side var. tak cal ogren yavas yavas diye istemistim. akordu bile yaptiriyor gorunuyor. biraz daha inceliyim bari. eglenerek ogretir diye ummustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 egitici olabilir abi arastirmak lazim ben 6-7 senedir caliyorum, hani eksiklerim var ama benim eksiklerimi gideremez bu oyun haliyle. o anlamda soylediydim ben. tek istedigim eve gelip biraz takilmak iste gitarla, rock band'e girecek halim yok bu yastan sonra zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://www.gamestop.com/pc/games/rocksmith-guitar-and-bass/103044#specials bunun içinde kablo yokmu ? ggde 260 tl istiyorlar hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Get plugged in. Rocksmith includes a unique 1/4""-to-USB cable - the first of its kind - and allows users to plug any real guitar or bass with a 1/4"" output jack directly into their Xbox 360, PS3 or PC. Developed exclusively for Rocksmith, this guitar converts the guitar's signal from analog to digital and allows it to be recognized by your console. demis ben aldim kabloyu parmak uclarim su topladi ama oynamaktan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yurtdışından nerden alabiliriz.gamestop da 60 dolar kargo ücreti istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 amazon dan aldım oyunu. 25 in de siparis ettim. adres hatasından 1 gün gecikmeyle bugün geldi elime. oyun+kablo olan paketi aldım. toplam 75 dolar civarına geldi kargo dahil. eve gidince denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 denedim biraz önce. gayet rahat kurulumu filan. oyun çok noob friendly. en kolay şekilde başlatıyor. iyileştikçe zorluğu arttırıyor. mesela bi yerlerde sıçmaya başladın gene düşürüyor filan. gelişmeni görebiliyorsun oyunda. bunların dışında teknikleri video ile anlatıp, sana uygulatan bir bölümü daha var. oyun baya başarılı açıkça. gitar proları için de güzel. artistik yaparlar puanlarıyla sdfs. onun dışında günlük egzersizleri için eğlence olur. ama kendini geliştirmek isteyenlere yararlı bence. tabiki gidip doğru düzgün teorisiyle vs bir hocadan öğrenirken bunu ekstra partik amaçlı yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ya biri ucuz kablo linki versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ben caliyorum evde. fena degil. ayrica daha cok sarki var satin alinabiliyor yada torrent download. sirf kabloyu alip oyunu bir yerlerden indirebilirsinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kablo tek 30 dolar. oyun + kablo 50 dolar zaten. asıl parayı kablo tutuyor. turkiye de ucuza satan yer de bulamadım. gogo amazon kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar