Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni WOW Editoru ==> Aktif Sitemiz Olacak ;)

wastiee

Öne çıkan mesajlar

eno blizzard'ın sen siteyi güncellemeden oyunu çıkarmayacağı yolunda söylemler ulaştı bize, beni pek etkilemiyor gerçi ama buradakilerin hatırına elinden geleni gayri koyma.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Efenim site aktif olmalı.. Yani oyunu oynayan herkes ingilizce biliyor. Dolayısıyla, bilgilerin birebir çevrilmesi farz olmasa da,oyun içi hikayeler, eventlar vs ler mutlaka sitede düzenli olarak güncellenmeli...

Bu sebepten ötürüdür ki, amaç oyunun ana bilgilerini siteye aktarmak ve sık sık hikayeler, insanları heyecanlandıracak yazılar eklemek...

Bu yüzden yazarlara ihtiyaç var. Şu anda birkaç yazarımız var, ancak kadro biraz daha genişleyebilir. Çeviri yapmak isteyen, oyun içinden resimli hikayeler aktarmak isteyen, kısacası katkıda bulunmak isteyenler özel mesaj atarlarsa sevinirim.

Mevcut yazarlar için de staff bölümünde çay, börek servisi hazırladım. Orada bekliyo, açık büfe.. :)

Hayırlı olsun efenim.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...