coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Aklıma geldi bu iki velet vardı kucuk golcu vb. adında yayınlandı ulkemizde de.Bi kaleci vardı hep sapkalı karizma karizma dolasıodu.Bi de Eric vardı hep sakattı falan filan hangisiydi ordaki 10 numara yaw?[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 tsubasa'nin takimdaki kaleci karizma diildi ki tombik tostoparlak biseydi (tamam sapkasi vardi ama heh) bir de turkuaz sacli bi oyuncu vardi, onun takiminin kaptani da hep formanin kollarini kivirirdi. o cizgi filmin adi da striker olmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Tsubasa çok takım değiştirdi. Ama en İçli dışlı olduğu Kaleci Şeker Duvardı. Japoncasını söylemiyorlardı sanırım[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 kaaarttaaal vuuuuruuuşuuu ! nerden indirebilirim ben bunun bölümlerini ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 benjamin tsubasadan daha güzledi. magnum vuruşu falan böle vuruşlar wardı bianchi kardeşler falan böle şeyler wardı bi ara böle yıldız karması bi takım yapılmıştı.hepsinin özel vruşları wardı heh çok severdim[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Mephisto_, 02 May 2003 18:32 tarihinde demiş ki: kaaarttaaal vuuuuruuuşuuu ! nerden indirebilirim ben bunun bölümlerini ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Ben sana Gargoyles ve Laf-Olympics'i verim çok güzeldir ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: deviL, 02 May 2003 18:09 tarihinde demiş ki: tsubasa'nin takimdaki kaleci karizma diildi ki tombik tostoparlak biseydi (tamam sapkasi vardi ama heh) makabayaşi ydi dimi bu[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 bıde bı kaleci vardi toptan korkardi tsubasa buna toptan korkmamasini ogretmek icin kafayi gözü özel vurus sutlarin altina sokup yarmisti........ top aski iste:)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 makabayaşi zaten aşmış bi varlık.. adam kırık bacakla direkten direğe uçuyo çıkarıyo takla atıyo düşüyo.. ama ikisi de süper çizgi filmlerdi.. olsa da izlesek derim ben yine :) 1 bölümde top bi kaleden ötekine gidiyodu zaten.. gerim gerim geriliyodun sen orda otururken.. sonra tam girecek eğer kalede aptal görünüşlü bi kaleci varsa tam parmağının ucundayken öyle bi falso alıyodu ki akıllara zarar.. eğer böyle süper-kahraman bi kaleciyse hiç olaya mahal vermeden 3 salto 5 parendeyle tutuyodu zaten.. çok güzeldi ya![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 YAAA Şimdi hatırladım bende Tsubasanın Atari oyunu hala duruyo :D Saha yine eğimliydi.. Çok güzeldi , Tüm özel vuruşlar vardı. Manga çizim, rpg , vs vs... Harikaydı yaaa. Bu yaştan sonra nerden bulcam ben şimdi bu oyunu oynamak için televizyona takılan atari? :([hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Birde ikizler vardı,kale direklerine çıkıp gol atıyorlardı,mame'de vardır belki bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Topun pide halini almasını saymıyorum tabi :) bu arada kolunu kıvıran elemanın adı kojiro idi... Benjaminde sezar diye geçiyo[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: Apache, 03 May 2003 01:09 tarihinde demiş ki: Birde ikizler vardı,kale direklerine çıkıp gol atıyorlardı,mame'de vardır belki bakayım bir. Bianchi kardeşler di sanırım o.benjamindekinden bahsediyosan[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 heheheh. hastasıyım şu topcuların yawf. bi atak bi bölüm sürerdi. 20 dakkada gidemezledi kaleden kaleye eheheu :D bi de siz bunun filmini izlediniz mi? kopuk bişey. action soccer mıydı shaolin soccer mıydı ole bişeydi işte. bildiğimiz film. anime falan diil. kungfucu elemanlar var. topa kungfu yapıyolar :D ozel efektlerle yapmışlar bütün klişeleri. top eğiliyo bükülüyo ateşler çıkarıyo falan. :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 shaolin soccer filmin adı ama çok kötü bi film. çizgi film rules[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 böyle gol yiyince millet şok falan olurdu böyle tek tek ŞİNK sesi ile beraber oyuncuların suratlarını gösterirdi ama bi klişe varki en son benjamin böyle deli sinirli dururdu :lol:[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Manyaktı Tsubasa hala çıkıyomu bilmiyorum ama 20 yaşına geldim zappinglerken çıksa karşıma kesin takılırım. hele o dünya yuvarlaktır olayını kanıtlarcasına karşı atağa çıkarken kalenin yawaş yawaş görünmesi yokmu tüylerim diken diken oluyor.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: StRencher, 03 May 2003 00:55 tarihinde demiş ki: YAAA Şimdi hatırladım bende Tsubasanın Atari oyunu hala duruyo :D Saha yine eğimliydi.. Çok güzeldi , Tüm özel vuruşlar vardı. Manga çizim, rpg , vs vs... Harikaydı yaaa. Bu yaştan sonra nerden bulcam ben şimdi bu oyunu oynamak için televizyona takılan atari? :( Satılıo 10 milyona falan heryerde goruom. Oyun japoncaydı ama :))[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 küçükken az izlemedim benim adamın hep kojiroydu bütün takımı tek başıne geçerdi karşısına çıkan oyuncular sağa sola uçuşur ölüp giderdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 magnum vuruşu vardı, bir de kartal vuruşu mu ne vardı sarışın çocuğun. onlar mancınık kurar gibi gerine gerine vurmaya hazırlanırken bir kişi bile topu çalmaya çalışmazdı. hep bekledim o anı.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 shaolin soccer çok güzel di be efektler falan o tür bi filme göre çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 fizik kurallarını eziş bücüş eden futbol dehaları :P[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 tsubasa da şu bonzayi yetiştiren herif vardı sanırım geçen remzi kitapevinde aklıma geldi gittim özendim bonzayi aldım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 şey hatırlıyorum magnum vuruşunu atanın adını unututm ama işte o şutu önlemenin bi taktiğini bulmuştu kaleci amuda kalkıp ayağıyla vurduruyodu. bide şey olurdu 2 kişi kafa atmaya uçarlar böle havada asılı kalırlardı kimin kafa vuracağı kader anı gibi beklenirdi[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ehuhue resimleri koydum hepsinin bi topic altına bakın isterseniz http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31861[hline]TektoniK "Retired" Owner Yani eski sahibi :) ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar