Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odanızdaki posterler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nelerdir duvarlarınızı süsleyen posterler?

mümkünse jpg olarak buraya da koyun.

bende;
blind guardian(istanbul konser afişi),blind guardian(blue jean den çıkan bi poster),almora (kalihora's song),kendi hazırladığım küçük konser görüntülerinde oluşan bir poster, pentagram(2 tane,küçük) 1 tane daha blind guardian(küçük),opeth(zor dergisi no:2 den çıkan poster),dream theater(küçük),orta dünya haritası,türk rock antolojisi 1980-2000(baya büyük) ve daha çiçeği burnunda che posterim (hayvani)(eskiden yerinde liv tyler vardı:)) olmak üzere zilyon tane poster bulunmaktadır.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
Kıll Bıll'ın fılm afısı
bır tane kendı cektıgım fotolarmın oldugu bı mantar pano var
bı tanede Che posterı var ne bılıyım ole cok poster asmadım ama yenı eve tasınınca asmayı dusunuyorum baya :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
knights of the old republic[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Posterleri severim. Odama renk katıyorlar gibi geliyor ama eskiden çok posterim vardı daha çocukken. Bir kaç ay önce aklıma geldi "Aaa ben tekrar poster asayım odama" diye, ve ufak ufak başladım. Şu anda bulunanlar: Kill Bill Vol.2, Opeth, Commando (arnold'un oynadığı ehehe), Finding Nemo, Scarface, Lost in Translation, Kill Bill Vol.1, Mystic River. Daha bu kadar var... Geliştirecem.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Tabi ki Samara var hani şu tv den çıkma sahnesi[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
nfs underground
lotr
bf:vietnam
daoc

evo7 yanında manken :)
megane '' ''
mustang[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 09 Kasım 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim odada bir BMW K 1200 RS motosiklet posteri,matrix revolutions posteri (gitmedim ama olsun :D) , odtüde çekilmiş fotoğrafım,fernando alonso nun posteri,(burak sağolsun) bi de türkiye haritası var..
artı kardeşimin zamanında pırintırdan çıkardığı (kartuşları bitiren) baldur's gate 2 resimleri falan var.[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Mesaj tarihi:
Bi a Perfect Circle bi tane H.I.M bi tane Marilyn Manson bi kaç tane Star Wars bi kaç tane de LOTR asıcam.. ama şuan sadece marilyn var.. diğerlerini de buldum kredi kartımın gelmesini bekliyorum..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
-Turkıye Haritasi-[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
"Paradan 6 sıfır atılabilir ama tarihten asla" Posteri
Fenerbahçe Forması,Atkısı
Kütüphane
Bide AlienVsPredator posteri
Yerde bikaç çift kirli ama geri dönüşümlü çorap
o kadar :P
Mesaj tarihi:
iki ejderha posteri bi death knight resmi
bide süper dişlerini çıkarmış sadece göz ve dişleri tam belli olan bir kurt posteri var.

bide liv var :)[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold
  • Yeni Oluştur...