Natural Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Nelerdir duvarlarınızı süsleyen posterler? mümkünse jpg olarak buraya da koyun. bende; blind guardian(istanbul konser afişi),blind guardian(blue jean den çıkan bi poster),almora (kalihora's song),kendi hazırladığım küçük konser görüntülerinde oluşan bir poster, pentagram(2 tane,küçük) 1 tane daha blind guardian(küçük),opeth(zor dergisi no:2 den çıkan poster),dream theater(küçük),orta dünya haritası,türk rock antolojisi 1980-2000(baya büyük) ve daha çiçeği burnunda che posterim (hayvani)(eskiden yerinde liv tyler vardı:)) olmak üzere zilyon tane poster bulunmaktadır.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 marshall beyaz duvar boyası.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kıll Bıll'ın fılm afısı bır tane kendı cektıgım fotolarmın oldugu bı mantar pano var bı tanede Che posterı var ne bılıyım ole cok poster asmadım ama yenı eve tasınınca asmayı dusunuyorum baya :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Odada bilgisayardan başka bide yatak var geri kalanı beni pek ilgilendirmio he bide gardolabım var o kadar geri kalana pek bakınmadım.[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 M.J 23 Slam Dunk Championship 1988[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!!
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 knights of the old republic[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kütüphane.. kütüphane.. mantar pano.. mısır işlemesi kova burcu parşömeni.. kütüphane.. kapı[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Posterleri severim. Odama renk katıyorlar gibi geliyor ama eskiden çok posterim vardı daha çocukken. Bir kaç ay önce aklıma geldi "Aaa ben tekrar poster asayım odama" diye, ve ufak ufak başladım. Şu anda bulunanlar: Kill Bill Vol.2, Opeth, Commando (arnold'un oynadığı ehehe), Finding Nemo, Scarface, Lost in Translation, Kill Bill Vol.1, Mystic River. Daha bu kadar var... Geliştirecem.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
screamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Tabi ki Samara var hani şu tv den çıkma sahnesi[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Odamda dolaptan yer kalmadı, asamıyorum :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nfs underground lotr bf:vietnam daoc evo7 yanında manken :) megane '' '' mustang[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 09 Kasım 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 benim odada bir BMW K 1200 RS motosiklet posteri,matrix revolutions posteri (gitmedim ama olsun :D) , odtüde çekilmiş fotoğrafım,fernando alonso nun posteri,(burak sağolsun) bi de türkiye haritası var.. artı kardeşimin zamanında pırintırdan çıkardığı (kartuşları bitiren) baldur's gate 2 resimleri falan var.[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bi a Perfect Circle bi tane H.I.M bi tane Marilyn Manson bi kaç tane Star Wars bi kaç tane de LOTR asıcam.. ama şuan sadece marilyn var.. diğerlerini de buldum kredi kartımın gelmesini bekliyorum..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 -Turkıye Haritasi-[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hmm Şimdi sipariş ettim Kill Bill deki Gogo Yubari Freddy vs. Jason Samara Ringwraith[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 budur..[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake.......
narin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Sadece bizim kizlar var : [signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 amann! posterler satılıkmı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bide budur...:)[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake.......
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 "Paradan 6 sıfır atılabilir ama tarihten asla" Posteri Fenerbahçe Forması,Atkısı Kütüphane Bide AlienVsPredator posteri Yerde bikaç çift kirli ama geri dönüşümlü çorap o kadar :P
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bi tomb raider var bi de pink floyd ( dogmeat in bizde unuttuğu)[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lada samara posteri var bende[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
duende Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 slipknot X 2 slash metallica red hot chili peppers[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
sheref Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: narin, 09 Kasım 2004 22:14 tarihinde demiş ki: Sadece bizim kizlar var : poster sevmem ama bunu direk bende istiyorum tavanıma koyacam :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
eradicator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 iki ejderha posteri bi death knight resmi bide süper dişlerini çıkarmış sadece göz ve dişleri tam belli olan bir kurt posteri var. bide liv var :)[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold
Öne çıkan mesajlar