oldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 arizaadam said: yahu derim aşkolsunnnn! bi forum sitesine atfetmek benim için zevklidir arkalı önlü.dont Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 NolaxThensbane said: şirinleri değil mlp izliyoruz biz ha evet daha kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bone said: ben mesela monty python tarzı soğuk ingiliz mizahı tercih eden adamım... gözünü seveyim monty pythonu alet etme abi. çok severim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 olm ya adamın videolarının düzenli takipçisi varsa ve paticik diyince gidelim üye olalım tabi aga derse kendi kendine hoş allah video çekip paticik diye forumda takılıyorum dese insan bi düşünür "paticik" "hmm" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 haha arıza iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar