Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARIZA ADAM GÜNCESİ!

arizaadam

Öne çıkan mesajlar

Normalde gaaayet elittt eğitimlerden geçmiş, mürekkep yalamış bir mimar olsam da; sokaklara, rapçilere ve hayatla mücadele eden insan kardeşlerimi içimde hissetmeyi ve bir yandan onlar gibi, onlar adına düşünüp mücadele etmeyi hiç bırakmadım. Ülkede gençler arasında tanındığım için de Allah'a şükürdeyim. Ölümüne kara mizaha devamdayım.

Bundan böyle bu konu başlığı altında bireysel paylaşımlarımı yaparak, kendimi evimde hissetmek istiyorum. Ülkede tek bir foruma üye olup, paylaşımlarımı da orada sürdürmek istiyorum. Tabii kalan zamanım süresince. Malum mimarız, evliyiz, çocukluyuz, bi yandan da şöyle böyleyiz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde gaaayet fakir, karton yalamış bir loser olsam da; sokaklara, ördeklere ve hayatla mücadele etmeyen bezginlere kardeşim demeyi ve bir yandan onlar gibi, onlar adına düşünüp mücadele etmemeyi hiç bırakmadım. Ülkede loserlar arasında tanındığım için de Allah'a şükürdeyim. Ölümüne sarcasma saplanmışım.

Bundan böyle bu konu başlığı altında bireysel paylaşımlarımı yaparak, kendimi evimde hissetmek istiyorum. Ülkede tek bir foruma üye olup, paylaşımlarımı da orada sürdürmek istiyorum. Tabii kalan zamanım süresince. Malum loserız, forev aloneuz, karton yiyoruz, sıkıntıdayız, çok uzun yaşamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...