arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Normalde gaaayet elittt eğitimlerden geçmiş, mürekkep yalamış bir mimar olsam da; sokaklara, rapçilere ve hayatla mücadele eden insan kardeşlerimi içimde hissetmeyi ve bir yandan onlar gibi, onlar adına düşünüp mücadele etmeyi hiç bırakmadım. Ülkede gençler arasında tanındığım için de Allah'a şükürdeyim. Ölümüne kara mizaha devamdayım. Bundan böyle bu konu başlığı altında bireysel paylaşımlarımı yaparak, kendimi evimde hissetmek istiyorum. Ülkede tek bir foruma üye olup, paylaşımlarımı da orada sürdürmek istiyorum. Tabii kalan zamanım süresince. Malum mimarız, evliyiz, çocukluyuz, bi yandan da şöyle böyleyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://media-cache-ec5.pinterest.com/upload/32862272250577684_JoW61aNd_c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 aw yısss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 editör sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kullanmayı da inşallah öğrenecem forumu. Bi konu açtım, ama altına yeni mesaj eklemeyi deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Aahah ben sadece Ömer Dalman ARZ'yım. İlk defa üye oldum bi foruma, heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Editor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Elit eğitimlerden geçmiş-bu ney laaan?- bir mimar ama forum kullanamıyorum :/ nicetry editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Normalde gaaayet fakir, karton yalamış bir loser olsam da; sokaklara, ördeklere ve hayatla mücadele etmeyen bezginlere kardeşim demeyi ve bir yandan onlar gibi, onlar adına düşünüp mücadele etmemeyi hiç bırakmadım. Ülkede loserlar arasında tanındığım için de Allah'a şükürdeyim. Ölümüne sarcasma saplanmışım. Bundan böyle bu konu başlığı altında bireysel paylaşımlarımı yaparak, kendimi evimde hissetmek istiyorum. Ülkede tek bir foruma üye olup, paylaşımlarımı da orada sürdürmek istiyorum. Tabii kalan zamanım süresince. Malum loserız, forev aloneuz, karton yiyoruz, sıkıntıdayız, çok uzun yaşamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 arizaadam said: bi yandan da şöyle böyleyiz :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 /editor /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 editör banlanmsmydi ? ne ara banladinz adami ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kim kimi banladı arkadaşlar? Beni diil di mi? Ben kendime tek ve sonuna dek kalabileceğim bir forum aradım ve hayran sayfamda burayı önerdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hayran sayfası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://img45.imagevenue.com/loc193/th_96288_ekim20101_122_193lo.jpg editör la bu işte. yoksa sen o kaşlarını alan adam mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Adam fake çıktı. Pardon günahınızı almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 arizaadam said: Aahah ben sadece Ömer Dalman ARZ'yım. İlk defa üye oldum bi foruma, heyecanlıyım. forumu kullanmayı bilmiyormuş gibi davranıp, fake ithamına bu kadar çevik cevap vermen? yoo dostum yoo *cüneyt arkına kılıç atılan sahne.gif* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 oooff hakkaten oymuş. çabuk banlayın. acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahanda burası http://www.facebook.com/ArizaAdamTurkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://cdn.techipedia.com/wp-content/uploads/2006/12/ban_him_sm1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yahu yeni yazı tıkladım otomatik cevap yazmaya başladım. Bilmemek suç mu gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ne bu saldırganlık yahu? :) Bugün varız; yarın da varız yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Beni banlamakla ne olacak ki? Beyinlerden banlayabilirseniz size biat ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 arizaadam said: ahanda burası http://www.facebook.com/ArizaAdamTurkey - fan sayfamda önerdiler *googlegooglegooglegoogle* - ahanda burası tanıdık geldi bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar