Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bariz bir sekilde bazi offensivelere kasitli daha fazla weighted average veriyorlar affix hesaplanmasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ben de 10 hatta daha fazla reflect'li elite'a denk geldim birçok kez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Strong CC (Limit 1) Knockback Jailer Nightmarish Vortex Defensive (Limit 1) Avenger Extra Health Health Link Horde Illusionist Missile Dampening Invulnerable Minions Shielding Vampiric Aggressive (No Limit) Arcane Enchanted Desecrator Electrified Fast Fire Chains Frozen Molten Mortar Plagued Reflects Damage Teleporter Waller şeklinde ayrılmış durumda affixler. boss yada champion diye ayırmaya kalkmaya gerek yok sanırım çünkü reflect dmg hepsinde çıkabiliyor. benim emin olamadığım nokta ise 4 aggressive affixli çıkabilme ihtimali olup olmadığı mesela? yada mesela gelen elite packin özelliklerinde 1 cc ve 1 defensive olmak zorunda olup olmadığı. eğer böyle bi zorunluluk yoksa 4 çeşit elite olabiliyor demektir. - 2 agr, 1 cc, 1 def - 3 agr, 1 cc - 3 agr, 1 def - 4 agr ilk olarak bu durumda 4'ünün de çıkma olasılığını ayrı ayrı hesaplamak gerek gibi yada direk ortalama 3 agresive diye de hsaplanablir sanırım. hiç sevmediğim işler bu olasılık falan. yamuluyor olma ihtimalim baya yükse yani. ikinci olarak 12 aggresive affix var toplamda, yani büyük ihtimalle (emin değilim yine) öyle 24'lük torbadan çekmiyorsun senin hesaptaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bu arada bana da mesela hemen hemen her pack arcane geliyor coop oynarken wd + barbarian. solo oynarken öyle bi durum yok ama ilginç baya. ya da bana öyle geliyor ww barb ile pek bakmaya gerek olmadığı için gelen affixlere asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 12 lik torbadan cekeyim ve 4 u de aggressive olsun ve 4 pack ardarda reflect dmg li gelsin (4/12)^4 = %1.23 bu aggressive disindaki tum affix leri ignore ettigimizdeki hayali hesap, yani gercekte senin herhangibi bir kombinasyonunda olasilik bunun cok cok altinda. gene de yuzde 2 nin altinda. ardarda 4 rf pack ben defalarca gordum, eminim sende gormussundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 görmez olurmuyum, alayı arcane geliyor işte coop oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 var bişiler dh oynuyorum rd den gına geliyor monka geçiyorum bu kez alayı molten jailer geliyor yuh diyorum barbarla döne döne keseyim bari diyorum alayı waller jailer geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 legendry dusurup cok ucuz fiyata sattim ve lvl im cok ustunde dps olan bir balta aldim zerre legendry dusmuyor artik. hatta hic bir sey dusmuyor. bildigin code yazmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Az önce çok tuhaf bişey oldu. mp5 oynuyorum. Az once bir goblin kestim. Gobline her vurdugumda kafasında su legendary çıkınca ortaya çıkan ışığımsı bişe var ya. Ondan çıkıyodu. Bug'a gel derken Set amulet attı. (Travelers pledge var ya ondan.) Öyle paylaşmak istedim. Teori falan diil:D Bi gaz alttab yaptım işte. En uygun başlık burasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hacı adamı vurunca adma çalkalanıyo, çantasından amuletin ışığı sızıyo kesin öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 BEYLER LOOT SERVERI PENDİK SEÇİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar