Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Droplar, Elite Affix'ler ve Shrinelar İle İlgili Teori

Yagiz9304

Öne çıkan mesajlar

Strong CC (Limit 1)
Knockback
Jailer
Nightmarish
Vortex

Defensive (Limit 1)
Avenger
Extra Health
Health Link
Horde
Illusionist
Missile Dampening
Invulnerable Minions
Shielding
Vampiric

Aggressive (No Limit)
Arcane Enchanted
Desecrator
Electrified
Fast
Fire Chains
Frozen
Molten
Mortar
Plagued
Reflects Damage
Teleporter
Waller

şeklinde ayrılmış durumda affixler. boss yada champion diye ayırmaya kalkmaya gerek yok sanırım çünkü reflect dmg hepsinde çıkabiliyor.

benim emin olamadığım nokta ise 4 aggressive affixli çıkabilme ihtimali olup olmadığı mesela? yada mesela gelen elite packin özelliklerinde 1 cc ve 1 defensive olmak zorunda olup olmadığı.

eğer böyle bi zorunluluk yoksa 4 çeşit elite olabiliyor demektir.

- 2 agr, 1 cc, 1 def
- 3 agr, 1 cc
- 3 agr, 1 def
- 4 agr

ilk olarak bu durumda 4'ünün de çıkma olasılığını ayrı ayrı hesaplamak gerek gibi yada direk ortalama 3 agresive diye de hsaplanablir sanırım. hiç sevmediğim işler bu olasılık falan. yamuluyor olma ihtimalim baya yükse yani.

ikinci olarak 12 aggresive affix var toplamda, yani büyük ihtimalle (emin değilim yine) öyle 24'lük torbadan çekmiyorsun senin hesaptaki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

12 lik torbadan cekeyim ve 4 u de aggressive olsun ve 4 pack ardarda reflect dmg li gelsin

(4/12)^4 = %1.23

bu aggressive disindaki tum affix leri ignore ettigimizdeki hayali hesap, yani gercekte senin herhangibi bir kombinasyonunda olasilik bunun cok cok altinda.

gene de yuzde 2 nin altinda.

ardarda 4 rf pack ben defalarca gordum, eminim sende gormussundur.
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce çok tuhaf bişey oldu.

mp5 oynuyorum. Az once bir goblin kestim. Gobline her vurdugumda kafasında su legendary çıkınca ortaya çıkan ışığımsı bişe var ya. Ondan çıkıyodu. Bug'a gel derken Set amulet attı. (Travelers pledge var ya ondan.)

Öyle paylaşmak istedim. Teori falan diil:D Bi gaz alttab yaptım işte. En uygun başlık burasıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...