Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski kız arkadaşdan gelen mesaj

Livered

Öne çıkan mesajlar

Zırt pırt güncelleme yaparsa viralin bi anlamı kalmaz, topik uzayacak ki heyecanlı heyecanlı gelişmeleri anlatsın. Bundan sonraki mesaj "hepimiz bu hataya düşebiliriz çünkü erkeğiz" düşüncesini uyandırarak empati kurmamızı sağlamaya yönelik olacak. Eğer vazgeçmediyse 20. sayfada falan reklam da patlar.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

mutluyum gidesim yok, karım duysa keser gibi gitmemeni gerektiren ve kendin de çok iyi bildiğin sebepleri sıraladıktan sonra gelip burda, ne yapayım diye niye soruyosun? hayır belli ki canın çekmiş, yolunu yapıyosun bana bişey söyleyin de içim azıcık rahat gideyim olmuş. kesin gideceksin kıza, kesin seks olacak, biz ne dersek diyelim vicdan azabı da çekeceksin.

git kardeş, gönlünce seks yap

fedeye katılmakla beraber, bariz gidesin var seninde, gitte rahatla yani.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadının attığı mesaja şu yada benzer bir mesaj atıp telefonda bırakman en mantıklı seçenek bence;

"Benim evli olduğumu ve eşimi huzursuz edeceğini bilerek nasıl çekinmeden mesaj atabiliyorsun?Eşimi seviyorum ve derdini dinleyeceğim tek kadında odur. Bir daha mesaj atıp beni zor durumda bırakma."

Muhtemelen "Tamam" filan diyecektir yada karakterine göre yan çizecektir "Yanlış anladın falan filan" diye.Sende ona göre bir cevap yazarsın yada cevap vermezsin atacağı mesaja göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Git yat kızla, is bitince o eski kimyamiz kalmamış, kendimi suçlu hissediyorum, kusucam vs de. Sonrada bir daha konuşma o gün kızla, sonrasında tel acarsa cevaplama, kısa mesajla bitir işi. Esas nokta is bittikten sonra kötü hissetmeyi kıza yutturmak ve hisleri olan es moduna girmek, yoksa kız gider senin hanima anlatır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayramda bayram mesajı attı 2 defa bende beni rahatsız etmessen sevinirim diye mesaj attım. Faceden de arkadaşlık istegi göndermiş onuda geri çevirdim.

Şu ana kadar bir ses seda çıkmadı başka. Böyle bir köşeden her an çıkacakmış gibi hissediyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

3. sayfadan sonra okumadım.

illa yapışmasın istiyorsan telefon'undan yasak koydur. ama eğer "ya hacı böyle bi durum var arada değişiklik olsun diye çiçekleri sulayım mı" diye soruyorsan, bi haltlar yemek istiyorsun ama vicdanın el vermiyor. iyi yalan söyleyebilen bir tipsen takıl ama elime yüzüme bulaştırırım diyorsan uzak dur azının tadı kaçmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

ABi sen nasıl bi insan evladıymışsın.Kız eğer o resimdeki abla kadar varsa üstüne de dediğin gibi fazlası bile varsa...
PEygamber gibi, melek gibi adammışsın abicim sen.Bırak sakın ters bişey yapma git eşinin yanına.Zaten böyle birşeye bile kendini uzak tutmaya çalışıyosan, balıklama atlamıyorsan hiç bulaşma.
Daha kirlenmemişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...