Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bilek bağları ne lan, gotunden bağ mı uydurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bileğim döndü lan. bağ işte ne bilim, doktor öyle dedi. bide 500 tllik ayak bilekliği önerdi almadım zor bulunur diyo bide söylerken. niye zor bulunduğu belli anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Geçmiş olsun kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 saol bitanem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ayağa alabalık sarınca kokusundan ağrıyı unutuyormuşsun diye bir şey de var. geçmiş olsun bu arada kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Esh said: halı sahada ayağa kayılmaz abi. alışkanlık. zemin beton gibiyse kayılmazmış öğrenmiş olduk güzel bi tecrübeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kermit said: bileğim döndü lan. bağ işte ne bilim, doktor öyle dedi. bide 500 tllik ayak bilekliği önerdi almadım zor bulunur diyo bide söylerken. niye zor bulunduğu belli anasını satayım acıbadem hastanesi demiştin di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 chrome said: ayağa alabalık sarınca kokusundan ağrıyı unutuyormuşsun diye bir şey de var. geçmiş olsun bu arada kermit. Çinekop bağlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 olmaz. alabalığın tuzlu suda yaşayanı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Aiko said: halısahada sert zeminlerde topa kaymaktan dizimin üzerinde bir ağrı oluşmuştu. ilk başta önemsemedim üzerine gittim oynadım vs sonra yürüyemez hale geldim. çekilen mr'larda çapraz ve yan bağlarda esneme, kıkırdakta zedelenme ve sıvı eksilmesi gözüktüğünü söyledi malum doktorlar(!). masöre göre ise dizimde hiç ciddi bir sıkıntı yada o tedavi yöntemlerine gerek yoktu. sen egzersizini yapıp dizini güçlendir tekrar top oynamaya başlarsın dedi ve nitekimde öyle oldu. kim bu adamlar? nasıl buldun? lazım olabilir diye soruyorum, bilgi verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 reklam fln derler diye isim vermedim. tanıdık yakın ark. vs sayesinde ulaşabildiğim kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar