Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sanssizsansli said: yazık kesmeyin diyip çatır çatır köfteleri kavurmaları götürüyonuz ama. yok yani et yiyen biri olarak yazık kesmeyin demiyorum da herkesin işi belli kasap et keser, memur vatandaşa işkence eder falan. böyle minik fantazilerin peşinde koşmaya, sokakları kirletmeye gerek yok bence. yoksa ben çocukların yedikleri etin nerden/nasıl geldiğini bilmesinin taraftarıyım yoksa 50 sene sonra et fabrikada makinadan çıkıyor sanacaklar bence bunun da sonucu baya kötü olur. ama doğru yolu bu değil tabi.
Akito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kurban kesme olayı komik bir şey zaten yalnız buna karşı eylem yapmak apaçık beyinsizlik. edit : bi 30-40 sene sonra göt olmak istemiyorum o yüzden şunu ekliyim : 2012 itibariyle, Türkiye'de.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Abi foruma böyle gore içerikli fotoğraflar koyacağınız zaman spoiler'a alın, daha da iyisi koymayın. Ben bayağı rahatsız oluyorum bu tarz fotoğraflardan.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu gore mu, bayramin 1. gunu gorecegine hazir ol
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ardeth said: böyle minik fantazilerin peşinde koşmaya, sokakları kirletmeye gerek yok bence. sokakları kirletmek neyse yıkanır geçer. bazı amcalar var kolunda güç kalmamış, dizlerinde derman yok o halde gidip kurban kesmeye çalışıyor. o hayvanların çektiği eziyeti düşünemiyorum ulan git parası neyse ver. yerinde, usulüyle işi bilen biri yapsın. sanki kendi kesince daha çok sevap alıcak deyyus
fenn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Resimde dana kesilmiş anladıkta hindiyi neden öyle canlı bırakmışlar???
fenn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ardeth said: abi hayvanı hem kesiyosun, hem de onu kestiğin için minnetinden seni sırtında sırat köprüsünden geçiriyor ben bunu anlamıyorum bu bir. Bende anlayamadım bunu
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 deadwoll said: Abi foruma böyle gore içerikli fotoğraflar koyacağınız zaman spoiler'a alın, daha da iyisi koymayın. Ben bayağı rahatsız oluyorum bu tarz fotoğraflardan. her gün sabah kasabın önünden geçiyorum. eğer kasap ineği gırtlaklamışsa ok zamanında gidiyorum işte. ama ineğin kafayı kenara koymuş, koyunlara geçmişse acaip hızlı koşmam lazım demektir. koyunların da kafalar kenarda ise taksiye binmeliyim kesinlikle. ilk başta kötü geliyordu. şimdi kanıksadım. adamı saat yerine kullanıyorum. biraz daha böle devam ederse ya allah diyip o geç kaldığında yardıma bile girebilirim bence.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bizim baba tarafı aslında maya göçmeni.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 maya dagdan kalkan kazlar siz misiniz?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi onun esası mayalardan kalkan kızlar zaten.
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 -Deno- said: EVERYWHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERE rahatsız olduysan sanada sıksınlar biraz mis gibi lavanta
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SeaGle said: Tabi damarları 50'lik pimaş ile değiştirmek lazım önce.bu mümkün mü
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SeaGle said: Koyun ne hakikatten ya. Hem kokuyor, hem sağlıksız, hem de ortaklı dana ile aynı fiyata geliyor. Çük kadar koyunlara 700 lira fiyat çekiyorlar kapış kapış gidiyor. Dana candır abi. öyle deme,koyunlara daha hile yapamadılar,hormon neyin onlara fayda etmiyor,etleri dana eti ya da tavuk eti gibi hormonlu-suni değil. çocuğun olduğunda kuzu-koyun eti peşinde koşacaksın,belli ki şu an yok.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Koyunlara da küspe yediriyorlar, eskisi gibi tat yok ki. Süt kuzu falan ancak. Çocuk yok da yeğen var 2 tane, et suyunu hep dana kemiğinden yapıyorlar, koyun hiç duymadım. Daha doğrusu illa koyun olduğunu duymadım, bilemedim şimdi.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Dini vecibeye de komik felan yaftası yapıştırmışsınız gene? Ya bu forum iyiden iyiye dangalaklarla doldu. Kimse de çıkıp avrupa'da da 5 gün et yemeyerek oruç tutuyolar, ya da şükran gününde de hindi katlediyolar demiyor. Sıçacam anti-müslim tarafınızı ama...
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ha tabi, kasabın işini kasaba bırakmayıp KATLEDENLER HARİÇ. Sonra aggro çekmiyim boşu boşuna.
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tekrar dusundum de, komik kismi da var tabi.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tam basıyordum tauntu sonra mesajı gördüm haklısın kardeş dedim
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ama kavurma da harika olur be. kuyruk yagiyla yapicaksin bi de, direkt damarlari tikama amacli.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Aslında koldan kostik ile sıcak su versek damarları açmaz mı? Lavaboyu açıyor?
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ekmegi bana bana yiyceksin, patlican ezme olucak bir de. mis gibi rakiyla beraber
Öne çıkan mesajlar