autoshape Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 pazar alanından ikinci el almayı düşünmüyorum. gidip mağazadan garantili alacağım. xboxa geçiş yapmaya karar verdim ps3ümü satıp. istanbul en uygun fiyatlı kitect setli nerede var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Büyük merkezlerde vardır en ucuz, 1000 lira civarıdır fiyatı en aşağı. Geçen gün gittigidiyorda bile kampanyalı kinectsiz xbox 360 (kinect ready diye satıyorlar) 760 liraydı, hesabını sen yap. 2. el ya da daha küçük çaplı dükkanlardan alman senin hayrına olur, daha hesaplı satarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 garantili satan bimeks, teknosa falan bir tek. onlara bakacaksin. lakin soyle bir durum var ki fw yaptirirsan garanti gidiyor. o yuzden ikinci el, slim makine al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ecksbawks garantili alanacak son şey herhalde, tabii GERGE'ysen her oyunu orijinal alacaksan garantili alabilirsin 1kya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yok kırdırmayı filan düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 2012 yılında xbox 360 alanlar var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xbox alma bence ps3 akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar