Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerleveling WoW

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Askere gitmeden kalan boş zamanımda wowda yeni karekter kasmaktan başka birşey yapmadığımı farkedip bunu siz ihtiyacı olan arkadaşlarımla paylaşmayı ve bu işi cüzi bir ücret karşılığı yapmayı uygun buldum.

Her level aralığında power level yapabilirim, honor,conquest vs kasabilirim öyle aşırı para istemem bu işi zevkle yaparım
Şimdiye kadar 20 den fazla karekter kastığım için bu işi en kısa sürede teslim edeceğimden şüpheniz olmasın.

Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz saygılarımla =)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun ilk çıktıgında fishing mc veya bwl için lazımdı tam hatırlamıyorum,benim karaktere guılddeki arkadaslarla fishing kasıyorduk fırsat buldukça,kim online sa girip meslek kasıyordu.Şimdi bot bu işi hallediyormus,eskisi gibi günlerce taktik çalışma gerektiren zindan vs kaldımı yoksa onun içinde bot çıktımı
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Oyun ilk çıktıgında fishing mc veya bwl için lazımdı tam hatırlamıyorum,benim karaktere guılddeki arkadaslarla fishing kasıyorduk fırsat buldukça,kim online sa girip meslek kasıyordu.Şimdi bot bu işi hallediyormus,eskisi gibi günlerce taktik çalışma gerektiren zindan vs kaldımı yoksa onun içinde bot çıktımı

HATTA ultimate bot var herseye tak atiyo QNQ

son sorun espri imi di yoksa gercek mi idi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...