Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Askere gitmeden kalan boş zamanımda wowda yeni karekter kasmaktan başka birşey yapmadığımı farkedip bunu siz ihtiyacı olan arkadaşlarımla paylaşmayı ve bu işi cüzi bir ücret karşılığı yapmayı uygun buldum. Her level aralığında power level yapabilirim, honor,conquest vs kasabilirim öyle aşırı para istemem bu işi zevkle yaparım Şimdiye kadar 20 den fazla karekter kastığım için bu işi en kısa sürede teslim edeceğimden şüpheniz olmasın. Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz saygılarımla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 88-90 kasarsan helalinden 5k veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ahaha oyunda ki parayı da satmaya uğraşıyorum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o zaman soruyorum; fishing, cooking, archeology bunları tek tek veya toptan kaça caplersin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hepsi 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Ne kadar zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 100 çok az eğer fishing elle kasılacaksa çok zaman alır ,cooking 1 saate yapılır ama biraz gold harcamak lazım ,arkeolojiyi bilmiyorum 525 bşle yapmadım sıkıldım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 arkeoloji eğlenceli artıları olan meslek capleyince, ama caplemek zor arkadaş. paso oradan oraya uç koş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Fishi elle hiç bir insan evladı kasmaz. Karakter level 85 ise Cook 525 yapmak 20 dk sürüyor. Üstü zaten ekstra para lazım. Archeo için de bot var da elle de kolay o. İki uç saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ahmedinejad said: Fishi elle hiç bir insan evladı kasmaz. kırılıyorum ama 450 ye kadar elle kastım =/(sonra oyunu bıraktım zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 niye fishingi elle kasmasın insan yahu. açıyorum dizi izliyorum arada tıklıyorum çok mu zor :D ayrıca dostum fishing cooking 40 liraya kasarım da archeology biraz sıkıntı o yüzden 100 liraya olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Yok abi gereksiz ya. Balıktan kazandığın parayı çinlilere satmadigin sürece kimse bir sey de demiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Ya zaten bot 60 tl 1 gün başında dursan 3 mesleğide kasarsın ne var abi zaten nerflediler arkeolojiyi takır takır kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 fishingi bot ile kastım ama başında durdum ne olur ne olmaz diye :D toplam 6 saat sürdü sıfırdan 600 e ,botun ismini isteyen olursa pm atsın ayrıntıları anlatırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hem fishing hem de cooking capledim, onlara gerek kalmadı. archeology kasarım diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ben kasarım istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Nedir son fiyat, bi de ne kadar zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Wow ne hallere düşmüş arkadaş ,adamlar baya bot tavsiye ediyor birbirlerine lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Seperate said: Wow ne hallere düşmüş arkadaş ,adamlar baya bot tavsiye ediyor birbirlerine lool abi hahah aynen bende bunu dicektim soke oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bottan banlanan yok oynayan sallayanda yok zaten eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Oyun ilk çıktıgında fishing mc veya bwl için lazımdı tam hatırlamıyorum,benim karaktere guılddeki arkadaslarla fishing kasıyorduk fırsat buldukça,kim online sa girip meslek kasıyordu.Şimdi bot bu işi hallediyormus,eskisi gibi günlerce taktik çalışma gerektiren zindan vs kaldımı yoksa onun içinde bot çıktımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 miyaw33 said: Oyun ilk çıktıgında fishing mc veya bwl için lazımdı tam hatırlamıyorum,benim karaktere guılddeki arkadaslarla fishing kasıyorduk fırsat buldukça,kim online sa girip meslek kasıyordu.Şimdi bot bu işi hallediyormus,eskisi gibi günlerce taktik çalışma gerektiren zindan vs kaldımı yoksa onun içinde bot çıktımı HATTA ultimate bot var herseye tak atiyo QNQ son sorun espri imi di yoksa gercek mi idi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 fishing wowdaki en guzel aktivite acık ara bi de uodaki mining hayatta daha sakinlestirici bi aktivite yok. bisey izlerken dinlerken mal mal basıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Ahaha mining aynen, o sesleri falan ezberlemiştim, llamalara doldur götürürken dire wolfler llamalarını yesin sonra o huzur yerini muğa göyyüm senin kurt gibi repliklerine dönüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar