Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Askere gitmeden kalan boş zamanımda wowda yeni karekter kasmaktan başka birşey yapmadığımı farkedip bunu siz ihtiyacı olan arkadaşlarımla paylaşmayı ve bu işi cüzi bir ücret karşılığı yapmayı uygun buldum.

Her level aralığında power level yapabilirim, honor,conquest vs kasabilirim öyle aşırı para istemem bu işi zevkle yaparım
Şimdiye kadar 20 den fazla karekter kastığım için bu işi en kısa sürede teslim edeceğimden şüpheniz olmasın.

Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz saygılarımla =)
Mesaj tarihi:
100 çok az eğer fishing elle kasılacaksa çok zaman alır ,cooking 1 saate yapılır ama biraz gold harcamak lazım ,arkeolojiyi bilmiyorum 525 bşle yapmadım sıkıldım .
Mesaj tarihi:
niye fishingi elle kasmasın insan yahu.
açıyorum dizi izliyorum arada tıklıyorum çok mu zor :D

ayrıca dostum fishing cooking 40 liraya kasarım da archeology biraz sıkıntı o yüzden 100 liraya olabilir.
Mesaj tarihi:
fishingi bot ile kastım ama başında durdum ne olur ne olmaz diye :D toplam 6 saat sürdü sıfırdan 600 e ,botun ismini isteyen olursa pm atsın ayrıntıları anlatırım :D
Mesaj tarihi:
Oyun ilk çıktıgında fishing mc veya bwl için lazımdı tam hatırlamıyorum,benim karaktere guılddeki arkadaslarla fishing kasıyorduk fırsat buldukça,kim online sa girip meslek kasıyordu.Şimdi bot bu işi hallediyormus,eskisi gibi günlerce taktik çalışma gerektiren zindan vs kaldımı yoksa onun içinde bot çıktımı
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Oyun ilk çıktıgında fishing mc veya bwl için lazımdı tam hatırlamıyorum,benim karaktere guılddeki arkadaslarla fishing kasıyorduk fırsat buldukça,kim online sa girip meslek kasıyordu.Şimdi bot bu işi hallediyormus,eskisi gibi günlerce taktik çalışma gerektiren zindan vs kaldımı yoksa onun içinde bot çıktımı

HATTA ultimate bot var herseye tak atiyo QNQ

son sorun espri imi di yoksa gercek mi idi?
Mesaj tarihi:
Ahaha mining aynen, o sesleri falan ezberlemiştim, llamalara doldur götürürken dire wolfler llamalarını yesin sonra o huzur yerini muğa göyyüm senin kurt gibi repliklerine dönüşsün.
  • Yeni Oluştur...