Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkez avatarını göstersin topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok vahşi çok..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Sub-zero'nun üstündeki(iskelet necro babamız) hariç hepsi güzel bence. Avatar isteyen varsa bana pm'den ulaşsın.. Çalmayın öperim haa :)[signature][hline]Emekli Ultimacı
Acextar Lousiano|Luisa Lousiano
Zomßie
Mesaj tarihi:
mumi diyoki ben acemiyim ezerim onun için yaklaşmayın di mi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
çok çirkin? genel olarak hepsi heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:

aha benim başka bir forumda kullandığım basit avatarım severim keratayı bana bir gün planescape kazandıracağını umuyorum

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

Mesaj tarihi:
çok manalı dimi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
göstermem.. ayıp bee öyle ulu orta herkeze gösterilirmi..

imzam ile idare edin siz hem avatarımı görüp napacaksınız üzülürsünüz, psikolojiniz bozulur, onda var bende niye yok dersiniz..[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın..

Pipi The MMORPG
Mesaj tarihi:

asdasdasd asda asd asdsa das ads a sassdasdda sa sd a, asda a sa sdasda sda sa sda sda sda hede ! hödö ?

Patik :: [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 09 Kasım 2004 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 09 Kasım 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
paticiğe bi format atma zamanı geldi...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
böyle biş işte

the original wtf thing is all copyrigted by dom and distprpuvs vs vese vese hadi yalalh...[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:

Gösükmüyo ... [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|

Mesaj tarihi:
hankisi[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Mesaj tarihi:
lo gosmayın her tarafa lo hade çıhın dışarı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:

Yeni afatarım pu .

[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
|

• Yeni Oluştur...