Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lance Armstrong gg

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

e sempati olmıycak tabi ama bizde olmıycak.

günahlarını unutmadan artık doğru yolda yürümeye calısan cefakar armstrong =((( diye bir imaj cizmeye calısıyolar adama şte.

seneye baslar üniversitlere okullara gitmeye cocuklar doping kötü madde jötü falan diye
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu adami bir sekilde sempati ile karsilayacak birileri varsa anca anne baba veya ailesi falandir herhalde.

bu adamin katildigi senelerde o yarislarda kicini yirtip hic bir kazanimda olmayan hayatlarinin baharinda belkide bambaska basarilara adim atacak 100lerce kisinin onunu tikadi adam.

ha bunun gibi daha baskalarida var ornegin abartmadan soyliyim husein bolt ve jamaikali atletlerin cogu. heriflerde doping kontrolu yok varmi boyle bir sey, calis zikkimlan ic sok siringayi bitarafina 6 ay sonra cik temizlen kazandigin kas ve benzeri seylerle rekorlar kir dur.

oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

bu adamin katildigi senelerde o yarislarda kicini yirtip hic bir kazanimda olmayan hayatlarinin baharinda belkide bambaska basarilara adim atacak 100lerce kisinin onunu tikadi adam.

Sadece başkalarının önünü de tıkamadı.

Bisiklet sporunu gerçekten seven, binlerce kişinin de bütün heyecanını aldı götürdü. Bu saatten sonra hiç birimiz herhangi bir yarışı izlerken "vay be adamdaki kondisyona bak" demeyeceğiz. Hepimizin aklından "amaan doping yapmıştır zaten" düşünceleri geçecek.

Adam sadece yüzlerce kişinin önünü tıkamadı. Bütün bisikletin önünü tıkadı. Tabii ki bir gün bu da unutulacak ama en azından bu jenerasyon bu spora daima "doping" gözüyle bakacak. Nasıl atletizm Marion Jones'tan sonra ciddi kan kaybı yaşadıysa çook daha beterini zaten kendine has küçük bir kitlesi olan bisiklet yaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

abi bu adami bir sekilde sempati ile karsilayacak birileri varsa anca anne baba veya ailesi falandir herhalde.

ha bunun gibi daha baskalarida var ornegin abartmadan soyliyim husein bolt ve jamaikali atletlerin cogu. heriflerde doping kontrolu yok varmi boyle bir sey, calis zikkimlan ic sok siringayi bitarafina 6 ay sonra cik temizlen kazandigin kas ve benzeri seylerle rekorlar kir dur.

oldu.

abi diger sporcuları fanlarını falan bosver. bu adam yıllarca lekömili cocuk koguslarını gezdı pesinde gazetecilerle şovlar yaptı.

bide 2008de cıkartmak ıstıyolardan bisikleri olimpiyatlardan bokunu cıkardınız dopingle diye, şimdi bileti kesildi bisikletin, kesin olmaz 2016'da
Sosyal ağlarda paylaş

artık dopıngle mucadele eskısı gıbı degıl
bayagı agırlastırdılar takıbını
sımdı bısıkletcıysen sehır dısına tatıle gıtsen belırtmek zorundasın ben buraya gıdıyorum dıye
orda da tak dıye gelıp ornek alabılıyorlar senden

dopıng yapması en zor sporlardan bırı oldu bısıklet
Sosyal ağlarda paylaş

90ların başında sadece yarış sonu testler vardı
ve çogunluka çiş testi
sonra sonra kan geldi

ve 2000lerin başlarında biyolojik pasaport çıkardılar
bisiklette özellik sporcu nerde tatil yapıcaksa nerde ne yapıcaksa hepsini belirtmek zorunda ve ansızın doktorlar gelip baskın yapabiliyorlar

şimdi bütün spor camiyası lance den sonraki sıradaki hedefleri selena wilyims kadın hayatı boyunca 12 kere teste tutulmuş niye bu kadar az falan diye dalgalanıyor. ve onunda kullandığından iüpheliniyor hatta bugün ilerdie lancenin yerinde wilyimsida görürüz diye bir yazı okudum
Sosyal ağlarda paylaş

cok siki olan yerlerde var olmayan yerlerde.

her ulkede ya da spor aktivitesinde esit derecede takibi yok olayin.

bisiklettede ben su 1000sayfalik rapora inaniyorum hafiften cok buyuk bir cete olayi. sonucta 10milyonlarca dolar kazaniliyor isin sonunda, ne olacak paylastir ust doping komitesinden birilerine gelsin haber ver baska kani idrari vs.

bunu istiyorlar aslinda su anda bu adamdan. bu isi nasil ve kimler ile yaptin. meselenin ozunde aslinda bu mesele var. bu kisileri ve orgutu ele verirse belki daha iyi birseylerin oncusu olur. kontadoru cat diye yakaladilar diye hatirliyorum nedense ilgim olmamasina ragmen bu adami unutmadim :) bizimkisi 7 sene ust uste sampiyon tik yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

aynen şimdi olay bu herkes lancenin yaptığına inanıyordu ama testlerden nasıl temiz çıkıyordu nasıl ne zaman sistemini nasıl kurgulamıştı nasıl çalışmıştı bunu anlatmasını bekliyor

ve emin olun lance bunun hakkında kitap yazsa şuan her spor dalından seyirci bulur okucak...
Sosyal ağlarda paylaş

abi olay yarıştan önce kıçtan iğne vurmak değil ki
adamlar ne zaman vucudtan atılcağını bunu çözeltili ilaçlarını sonra bu ilaçları nerden temin ettikleri

hem kan dopingide yapıyorlar bunu nasıl yaptıklarını kanları nerde sakladıklarını nerde nasıl aldıklarını falan olaylar büyük
kısaca fare dağ doğurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Bi de en üzücüsü takım arkadaşları çıkıp itiraf etmese muhtemelen Lance Armstrong da ölene kadar reddedicekti yaptıklarını

aynen öyle
zaten olayın kahramanı fakirlikten ölmek üzereydi.. sonra gitti bu konu hakkında kitap yazdı da bu olaylar oldu.
yoksa büyük kahraman diye gidicekti adam.

kaldıki hani lancenin yüz ıfadelerini görmesem dicem ki bu adam ömür boyu men cezasından yırtmak için bunu kabulleniyor çünkü adam 40 yaş üstü triatlonda yarışıyordu hala prof. olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...