Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Hiç inanmamıştım doping kullandığına itiraf edince bir garip oldum ya allahın olmadığını fark ettiğimde bile bu kadar şaşırmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ahah abi o ikincisinin olmadigini nasil anladigini anlatsana. olmadigini anlamis olman dunyadaki herseyin cozumu olacak bak insanlara faydan olsun. cik tezi yayinla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 e sempati olmıycak tabi ama bizde olmıycak. günahlarını unutmadan artık doğru yolda yürümeye calısan cefakar armstrong =((( diye bir imaj cizmeye calısıyolar adama şte. seneye baslar üniversitlere okullara gitmeye cocuklar doping kötü madde jötü falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi bu adami bir sekilde sempati ile karsilayacak birileri varsa anca anne baba veya ailesi falandir herhalde. bu adamin katildigi senelerde o yarislarda kicini yirtip hic bir kazanimda olmayan hayatlarinin baharinda belkide bambaska basarilara adim atacak 100lerce kisinin onunu tikadi adam. ha bunun gibi daha baskalarida var ornegin abartmadan soyliyim husein bolt ve jamaikali atletlerin cogu. heriflerde doping kontrolu yok varmi boyle bir sey, calis zikkimlan ic sok siringayi bitarafina 6 ay sonra cik temizlen kazandigin kas ve benzeri seylerle rekorlar kir dur. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 huseyin doping yapiyosa da helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 benim gozumde ne sempatisini kaybetti ne de efsaneliğini sanki digerleri organik tarımla bu adamın peşinden 2. oldu da bu doping sayesinde 1 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 e tabiiki 7 sene yakalanmadan milleti kandirmakda bir basari, allahtan pisiklet fani degilim. umrumda degil zati ne skim yedigi dananin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 7 sene kandırıp 1. olamayanlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 kesin hüseyinde yapıyo doping ya. atletlere güven olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Fistan said: 7 sene kandırıp 1. olamayanlar da var dogrudur haklisin ve bence bu konuda tek dogru budur, biliyorum bunu cunku benim amcamin oglu yapti olamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Kanuni said: bu adamin katildigi senelerde o yarislarda kicini yirtip hic bir kazanimda olmayan hayatlarinin baharinda belkide bambaska basarilara adim atacak 100lerce kisinin onunu tikadi adam. Sadece başkalarının önünü de tıkamadı. Bisiklet sporunu gerçekten seven, binlerce kişinin de bütün heyecanını aldı götürdü. Bu saatten sonra hiç birimiz herhangi bir yarışı izlerken "vay be adamdaki kondisyona bak" demeyeceğiz. Hepimizin aklından "amaan doping yapmıştır zaten" düşünceleri geçecek. Adam sadece yüzlerce kişinin önünü tıkamadı. Bütün bisikletin önünü tıkadı. Tabii ki bir gün bu da unutulacak ama en azından bu jenerasyon bu spora daima "doping" gözüyle bakacak. Nasıl atletizm Marion Jones'tan sonra ciddi kan kaybı yaşadıysa çook daha beterini zaten kendine has küçük bir kitlesi olan bisiklet yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Kanuni said: abi bu adami bir sekilde sempati ile karsilayacak birileri varsa anca anne baba veya ailesi falandir herhalde. bu adamin katildigi senelerde o yarislarda kicini yirtip hic bir kazanimda olmayan hayatlarinin baharinda belkide bambaska basarilara adim atacak 100lerce kisinin onunu tikadi adam. ha bunun gibi daha baskalarida var ornegin abartmadan soyliyim husein bolt ve jamaikali atletlerin cogu. heriflerde doping kontrolu yok varmi boyle bir sey, calis zikkimlan ic sok siringayi bitarafina 6 ay sonra cik temizlen kazandigin kas ve benzeri seylerle rekorlar kir dur. oldu. abi diger sporcuları fanlarını falan bosver. bu adam yıllarca lekömili cocuk koguslarını gezdı pesinde gazetecilerle şovlar yaptı. bide 2008de cıkartmak ıstıyolardan bisikleri olimpiyatlardan bokunu cıkardınız dopingle diye, şimdi bileti kesildi bisikletin, kesin olmaz 2016'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Sempatizanlari var abicim. Sicsa dunyaya mis gibi kokuyor bize ne diyecekler :) Neyse zaten pic oldu gitti herif, olan yaptigi spora oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bisiklet ratingi yüksek bir spor kolayca çıkarmazlar da dopinge çare bulamlar lazım. hoş bu herifler kanlarını falan değiştiriyormuş otel odalarında diyaliz gibi sistemlerle. böyle hayvani tiplerle başa çıkmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 artık dopıngle mucadele eskısı gıbı degıl bayagı agırlastırdılar takıbını sımdı bısıkletcıysen sehır dısına tatıle gıtsen belırtmek zorundasın ben buraya gıdıyorum dıye orda da tak dıye gelıp ornek alabılıyorlar senden dopıng yapması en zor sporlardan bırı oldu bısıklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 simdi dedigin ve eski hangi yıllar oluyor ? 20 yıldır doping takibi dünyada cok sıkı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 90ların başında sadece yarış sonu testler vardı ve çogunluka çiş testi sonra sonra kan geldi ve 2000lerin başlarında biyolojik pasaport çıkardılar bisiklette özellik sporcu nerde tatil yapıcaksa nerde ne yapıcaksa hepsini belirtmek zorunda ve ansızın doktorlar gelip baskın yapabiliyorlar şimdi bütün spor camiyası lance den sonraki sıradaki hedefleri selena wilyims kadın hayatı boyunca 12 kere teste tutulmuş niye bu kadar az falan diye dalgalanıyor. ve onunda kullandığından iüpheliniyor hatta bugün ilerdie lancenin yerinde wilyimsida görürüz diye bir yazı okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 cok siki olan yerlerde var olmayan yerlerde. her ulkede ya da spor aktivitesinde esit derecede takibi yok olayin. bisiklettede ben su 1000sayfalik rapora inaniyorum hafiften cok buyuk bir cete olayi. sonucta 10milyonlarca dolar kazaniliyor isin sonunda, ne olacak paylastir ust doping komitesinden birilerine gelsin haber ver baska kani idrari vs. bunu istiyorlar aslinda su anda bu adamdan. bu isi nasil ve kimler ile yaptin. meselenin ozunde aslinda bu mesele var. bu kisileri ve orgutu ele verirse belki daha iyi birseylerin oncusu olur. kontadoru cat diye yakaladilar diye hatirliyorum nedense ilgim olmamasina ragmen bu adami unutmadim :) bizimkisi 7 sene ust uste sampiyon tik yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 aynen şimdi olay bu herkes lancenin yaptığına inanıyordu ama testlerden nasıl temiz çıkıyordu nasıl ne zaman sistemini nasıl kurgulamıştı nasıl çalışmıştı bunu anlatmasını bekliyor ve emin olun lance bunun hakkında kitap yazsa şuan her spor dalından seyirci bulur okucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 zaten adama açılacak olan tüm tazminat davalarını kaybedip ödese bile parasının %25ine yakın para kaybedermiş.. belki hapis cezası sıkıntı ama onuda yırtmış ki böyle çıkıp açıklama yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi bütün takım yapmıyor muymuş zaten sır değil ki nasıl yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Bi de en üzücüsü takım arkadaşları çıkıp itiraf etmese muhtemelen Lance Armstrong da ölene kadar reddedicekti yaptıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Llama said: ve emin olun lance bunun hakkında kitap yazsa .. yazdırmazlar o kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi olay yarıştan önce kıçtan iğne vurmak değil ki adamlar ne zaman vucudtan atılcağını bunu çözeltili ilaçlarını sonra bu ilaçları nerden temin ettikleri hem kan dopingide yapıyorlar bunu nasıl yaptıklarını kanları nerde sakladıklarını nerde nasıl aldıklarını falan olaylar büyük kısaca fare dağ doğurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Myshkin said: Bi de en üzücüsü takım arkadaşları çıkıp itiraf etmese muhtemelen Lance Armstrong da ölene kadar reddedicekti yaptıklarını aynen öyle zaten olayın kahramanı fakirlikten ölmek üzereydi.. sonra gitti bu konu hakkında kitap yazdı da bu olaylar oldu. yoksa büyük kahraman diye gidicekti adam. kaldıki hani lancenin yüz ıfadelerini görmesem dicem ki bu adam ömür boyu men cezasından yırtmak için bunu kabulleniyor çünkü adam 40 yaş üstü triatlonda yarışıyordu hala prof. olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar