Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 haber gazetelerde manşet ama anca bu sitede gördüm... "Yunanistan’da ana muhalefetteki Radikal Sol Koalisyon Syriza’nın lideri Aleksis Çipras, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu hakkında tez yazan, eski model Marilena Bairaba’yı (26) danışmanı olarak atadı. Bairaba 'nın, İngiltere 'de Wolverhampton Üniversitesi 'ndeki siyasal bilimler bölümünde yazdığı mezuniyet tezinin konularından biri Dışişleri Bakanı Davutoğlu. Bairaba, yazdığı “Neo-Osmanlı Kissinger ve Stratejisi” başlıklı tezinde şu ifadelere yer verdi: “Davutoğlu, Türkiye 'nin milli kimliğe sahip olması ihtiyacına motive olarak, abartıya varacak kadar sık sık Osmanlı İmparatorluğu 'nu idealleştiriyor. Savunduğu dış politikanın karşılaşabileceği temel engellerden bizzat kendisi bile şüphelenmekle birlikte, Türkiye 'nin iç siyasi hayatındaki sorunların derin analizini de ihmal etmektedir." http://www.beyazgazete.com/haber/2012/10/22/davutoglu-uzmani-manken-danisman-oldu-1467457.html hanfendide buymuş... http://i54.tinypic.com/9iuvk3.jpg http://images.fashionmodeldirectory.com/model/000000366035-marilena_bairaba-fit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 şu resmi niye spoya koyarsın ki http://forum.paticik.com/thumbnails/6ca/ec4/a69/e30/2c9/f88/b80/801/963/79d/77_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 memcükler belli oluyor diye spolamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 haz nipplez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 * ve bu mesajdan sonra dasaaa gelir * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sizi kırar mıyım? kırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 http://files.sharenator.com/Sand_in_my_mouth_I_Only_taste_victory-s302x360-149312.jpg edit: balkona çıkıp gülmeye gidiyorum sdfsfsfsfs. ev ahalisi korkmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 arkadaşlar lütfen iş saatlerinde resimler koymayın. iş arkadaşlarım ne olduğunu da anlamıyorlar içeride alarm sistemleri devreye girince. bi panik. bir korku. bir heyecan. dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 pontipati said: şu resmi niye spoya koyarsın ki http://forum.paticik.com/thumbnails/6ca/ec4/a69/e30/2c9/f88/b80/801/963/79d/77_450xNULL.jpg valla ben sadece yüzü gözüküyor diye koydum, gerisini görseydim koymazdım bile... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dat altdudak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dat üstdudak onu da atlamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dudaklar fazla güzel değil mi? Öpüşmeyi çok sevmeyen biri olarak resmen dişlerim kamaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 öpüşmeyi sevmeyen biri nasıl oluyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Çok hissiyat oluşmuyo bende öpüşme esnasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ön sevişme terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 SirWinstonPee said: Çok hissiyat oluşmuyo bende öpüşme esnasında. abi yalnız sende hissiyat oluşması gibi bi sorun mevcut olduğunu sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Cidden ama dasaaa'nın southpark'ın son bölümündeki gibi bir uyarı sistemi olduğundan %100 eminim artık. :D Kapatma şifresi de çükübik ya da fikiboktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dasaaa said: SirWinstonPee said: Çok hissiyat oluşmuyo bende öpüşme esnasında. abi yalnız sende hissiyat oluşması gibi bi sorun mevcut olduğunu sanmıyorum ben. "ben" le niye özele indirgedin olm, niye oluşamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 vaperon said: Cidden ama dasaaa'nın southpark'ın son bölümündeki gibi bir uyarı sistemi olduğundan %100 eminim artık. :D Kapatma şifresi de çükübik ya da fikiboktur herhalde. abi southpark ve dasaaa bi arada kullanılmasın artık. hep son bölümünde dasaaa ile ilgili bişiler oluyor. @rasmon: sataşıyorum manasız. dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dert etmem olm öperim. öpüşürüm hatta. ver bi altdudak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ahhaha salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 maşallah hatun porselen gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Süt gibiymiş maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 lan helecan manyağı olmasalar aslında eve bi hemsıtır almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar