xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 tr de ehliyetim yoktu. yurt disindan aldim. rusya ehliyetini tr taniyor. tr ehliyetim olmamasina ragmen noter tasdikli ceviri yapip trafik subeye gitsem tr ehliyeti alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Benim tr ehliyetim için almanlar 6 aydan sonra belediyeye para yatırıp bir şeyler yaptırmamı istemişlerdi. Öyle bir olay vardır muhtemelen yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ben rus ehliyetini tr ye cevirmek istiyorum tabii rus ehliyeti elimde kalacaktir. burda ya da tr de baktim cevirmeye girdim ona gore ehliyeti gosterecem rahat edecem. bi de burda surekli sehir degistirdigimden eyalet olaylarinda sorun cikabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kaç zamandır rusyadasın belli ki, yani hala daha raconu yolu yordamı öğrenemedin gelip paticiğe soruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 rusyayla ne alakasi var. trafik sube yapiyor mu diye soruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Tuning federasyonundan bisiler yapiyosun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 http://www.nidasurucukursu.com.tr/yabanci-ulke-ehliyeti-olanturkiye-de-ehliyet-almali-mi-2.htm 1- Eğitim ve sınav şartı hariç, sürücü belgesi alacaklar için aranan yaş, öğrenim, sağlık ve Karayolları Trafik Kanununda belirtilen, Türk Ceza Kanunundaki belli suçlardan hükümlü olmama şartları aynen aranır. 2 – Müracaat sırasında gereken işlemler aynen yapılmakla birlikte; a) Dış ülkelerden alınan sürücü belgesinin aslı ve noterden veya Dış Temsilciliklerimizden alınmış tasdikli tercümesi istenir. Yetkili memurca müracaat formuna kayıt konarak karşılaştırma yapıldıktan sonra aslı ilgiliye geri verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar