Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 "has developed a small chip that can turn body heat into electric energy." http://assets.diylol.com/hfs/026/fc1/118/resized/fuuuu-meme-generator-so-it-has-begun-52bb25.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=eIXMQroSQLc iyi geceler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yarin son teslimim ve sinavim var kolumu kipirdatmak istemiyorum biktim aaakeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dur daha baslamadin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bu ay hedefler tutmayacak şimdiden bahane bulmaya çalışıyorum kafamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 niye ayar verme meraklısı bir milletiz? dur bir anla ne diyorum, dinle bi, sonra anladığına emin olunca ayar vermeye kalk. hiç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 muduru silklememeye ben de basladim hadi bakalim oyle goethe boyle institute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 nereden başlasam nasıl anlatsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yine nooldu yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi işte sorun da o kötü bişi olmadı.. 1.30luk, pedofililere "al bu legal. hem de senin işini de görür" diyebileceğin bi kadının popomu avuçlamasına varınca iyi şeyler oldu. hazır olmadığım bi toplantıdan kurtarıldım. dünyanın en büyük kfc'lerinden birine gittim. içeride zenci yoktu. çinli vardı ama. ama 8:30-21:00 çalışıyorum gerçi ölecek miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yat kalk ac kapa sok cikar biseyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi zaten yarın normali yakalamam için bayağı kötü olması lazım. anca ortalamayı yakalayayım olm kfc'de masa üstünde tablet vardı -masaya bağlı tabletler tabii- bi taraftan tıkındım, bi taraftan video falan izledim. iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 O tabletten sipariş de veriliyodu de de ben de kendimi kesim, o fikir de mi çalındı ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi yutup açıktı hemen video izledim. sipariş verme kısmı görmedim hiç. öğle aramı uzun tutmuyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 basima ilginc bir sey gelince fb de paylasmak istemiyorum, pms li kız gibi ne o öyle, ondan buraya yazıyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 las vegas da düzenlenen bilimsel bir konferans için davetiye aldım az önce, şu dünyada ne büyük insanlar var dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 "nutella yerim" said: basima ilginc bir sey gelince fb de paylasmak istemiyorum, pms li kız gibi ne o öyle, ondan buraya yazıyorum <3 sevişelim bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ne ilginc adamsın ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dasaaa said: teste göre lezbiyen çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 "gönlümdeki osman hamdi" tam bir lise müsameresi, 14 yaşında çocuğa dönem ödevi oalrak yazdırılmışi aa her ne hikmetse şehir tiyatrolarında oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 açılmadıysa konusunu açın hemen UTOPIA izlemediyseniz izleyin hemen güzel dizi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 şehir tiyatrosu abi ne bekliyosun daha güzeli için fırat kültür merkezi diye bir rezalet var. adamların her oyunu tiyatroya ayrı bir küfür. belediye de bunlara kaynak aktarıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yıllardır şehir tiytrolarına giderdim hani iyi olmasına rağmen sıkıcı oyun gördüm (en azından bana hitap etmeyen diyelim) ama gerçek anlamda kötü oyun görmemiştim, son 2 sezon zaten herhangi bir oyuna gidemedim.. umudum şark dişlisi ve bir istanbul beyefendisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 şark dişlisi dişçisi muhteşem ya :D edit:ulan bi gariplik var ama ne diyodum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar