jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 icme lan bu kadar salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 5te Kadıköyde ol dediler, yarım saattir kendi kendime oturuyorum. Çok değişik bi doğum günü sürprizi oldu benim için heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 çok güzel sürpriz yalnız ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 neyse qqlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ocak şubat martta sürekli hastayım ya. fix her sene. düzensiz beslenme yüzünden hep. anam olaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 kalamış'ım geldi.. şimdi sabah evden çıkmam gerekiyor. 12:00'de -military time- bi açılışa yetişmem gerekiyor. çıkış saatim geldi, ama.. sokayım işte. tv'de makam farkı'mı ne onu veriyor. adam zaten sihirli kelimeleri söyledi, kalamış diyince kitlendim ekrana. başlasın da bitsin de çıkayım. allah rahmet eylesin, dedem de çok severdi bak kalamış'ı şarkı ondan içimize işlemiş, yer ise şahane zaten. bilmiyorum ki kaç sene önceydi 17-20sene öncesi mi ne çarpılmışız kalamış'a. harbiden huzur bulduğum nadir yerlerden abi. sabahtan beri kalamış'a kitlenmiş geçirdim günü işte. her ne kadar ntv'de bol süslü yorumlarından bekir ünlüatar yorumunu vereler de orijinali iyidir. bunun. http://www.youtube.com/watch?v=DEhDV4Yx56g http://www.youtube.com/watch?v=cn5XkEtHseo yok ben gırtlak titretmeye doyamam derseniz yaşar özel yorumu falan da var http://www.youtube.com/watch?v=zge9h3ZaozI "ben murat bardakçı paşamı çok severim, bişi beceremez ama ona taparım." derseniz onun çalamadığı, yanındaki kadının da söyleyemediği kalamış yorumu da var elbette http://www.youtube.com/watch?v=SVbeVpUEs-s hani çok çok süper devlet büyüğü gibi birisi olsam da her türlü bi hakkım olsa, "ölünce kalamış'a gömün beni piçler!" yazarım vasiyetime bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 kahve içip 10 dakika sonra horul horul uyumam allahtan arkadaş aradı da uyandım, yoksa daha alakasız bi saatte uyanıp kendimden tiksinicektim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Son bir oyun oynayıp yatıcam günlük yaa kızma tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 günlük, Midem bir garip agrıyor sanki biri mengene ile sıkıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 unutkanlık başladı, ne yapacağım ben ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Balık hapı mı diyorlar öyle bir şey var, eczaneden reçetesiz alabiliyorsun bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Kimyasala karşıyım abi balık yiyorum zaten haftada 2 gün hiç sekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 elimde muhsin yazıcığolunun helikopter kazasının hasar dosyası var, kol gibi.. bildiğin kol gibi, iki klasörden toplamda 15 kilo çekiyor dosyanın bir bölümünü incelerken lavaboya kadar gittim tuvaletin camı açık üşüyorum reis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 isin ilk gunu 20bilgisayardan dosya caldim, kendi bilgisayarimi hekledim. bilakis boş boş oturuyordum. yarın iş versinler de zarar vermeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ram çal ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bi insan bogazina kadar nasil ise batar bugün yine ögrendim. kusucam biraz sonra. imdakkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Fenice said: Balık hapı mı diyorlar öyle bir şey var, eczaneden reçetesiz alabiliyorsun bir dene istersen. balık yağı hapı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 balik hapi kilo aldirmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sıçtık. bir gün içinde cem yılmaz gösterisindeki esprileri anlatan 2 kişiye denk geldim. bitmez şimdi bu aylarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bir gün "ders çalışma" konseptinden kurtulacağım inşallah. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 iş güvenliğini hiçe saymanın bedeli, 26 yaşında ölünün arkasında kalan 2 yıllık eşi (artık dul) ve 1 yaşında bebeği karşılığında ödenecek olan 1.3 MTL, o da davalık olmazsa (olay 2010 yılında gerçekleşiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bigun ben de insaatte olup gidicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bizdeki iş güvenliği bel fıtığı, boyun fıtığı ve kıl dönmesinden ibaret aquila hiç heves etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bide karpat bişi sendormu var bilekle ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 gözde var abi ekrana bakmaktan kör oldum su yasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar