goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 imam hayırlı olsun. makasların combo, ölümün hızlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ne güldük be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 goldbären said: imam hayırlı olsun. makasların combo, ölümün hızlı olsun... tişikkir ederim gold. makas falan yok bende, dede gibi kenardan sakin sakin agro çekmeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 (tu) yemlemek için öyle yazmıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!! SÜPER PROGRAM YAZDIM LASDNFADFGSDHNFMDGJFXDGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Neredeyse 1 sene önce (=D) girdiğim midterm'ü yeni okumuş ya hava-uzaycı hoca, 100 almışım dsfhgdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 VEŞAİRE hıımpfs.. 'karalama defteri'ne gideyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 moon'daki ilk sam bell gibi hissediyorum hep. aptal, fazla düşünmeyen, bişiler yapmaya kasan, hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hınzır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Yarin 9.30 da aof sinavina gircem uyuyim bari. Hayir sanki 4-5 km cevredeki en az 50-60 okulda hic yer kalmiyor, ta ebesinin nikahi mamak veya altindagdaki okula postaliyorlar her seferinde.Sinavlarda kotu gecerse , isimsiz e- mail gonderip , okul yerlestirme sistemlerine sovecem baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Aof part2.avi yarin 9,30 da basliyor.Silkiyim boyle isi sabah sabah yarin saat direksiyon salliycaz sinav yerine gitmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Yavşaklar beni de uzak yere attılar ama birazdanki sınav yakın sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 lan günlük ne tuhaf insanlar ya. tamam iyilik yapmaya çalışıyosun güzel ama bi tanıştırdığın kıza bak bi bana bak, abla mı diyeyim ona sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 göğüsleri nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 karakteri önemli. yaşa takılmamalı. ama göğüs tabi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 senin istediğin kadar büyük değil. tombul biraz ayrıca genel olarak. ayrıca kız baktıgında da baya büyük gösteriyo ya. yoksa dert değil de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 abi içi iyi olsun harbi bak. göğüs falan salla ya. en önemlisi ne kadar iyi, ne kadar stabil olduğu vs. stabil ne garip durdu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 stabil çok farklı anlamlar yükledi kıza lan. asfsd yok hacı ya ben içime sinmeyince bi bok yapamıyorum. tanımaya çalışmak istemiyorum sadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sana kiz mi yok olm YOK TABII111!! MEENDIS OLMADAN ONCE DUSUNCEKTIN BUNLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bana kız yok abi hakketten. bi sürü çabanın hiç bir işe yaramaması tesadüf değil bence. gizli bi güç var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 belarusta el çırpmak yasaklanmış günlük, hatta bi adam el çırptığı için tutuklanmış, çırpçırp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 mutsuzum ve domates yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bu mevsimde hormonlu, genetigiyle oynanmis, bircok kimyasal ilacla buyutulmus domates yiyerek uzun vadede intihar etmeye calisiyorsun dimi. seni gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 neyse qqlamayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 game of thrones ilk sezon bitti aynen devam yeni sezona... kesintisiz 3-5 bölüm izlemek kadar zevkli bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar