Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 daha en az 2 saatlik iş var, sabah 9 da hasta var. akşam 6 ya kadar iş var.dikine keseyim ben. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 altida yattim sahidim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Nefes aldıkca bogazımın sag tarafı feci ağrıyor, nefesımı tutunca agrısı hafifliyor.Valla kisin insan icine cikarken maske ile dolasmak lazim.Kesin sinifta o 2 de hapsiran,burnunu silen .pneden kaptim virusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Gitsem mi gitmesem mi bilemedim günlük, bir de 32 yaşında gideceğim. Çok uzak gelecek lan. Zorunlu hizmete koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yat uyu len naapıyorsun bu saatte hayat muhasesebesine mi girilirmiş. herkesin gördüğü günlük mü olurmuş. mevcut konjüktür ne gerekiyorsa onu yapacaksın işte. hadi canım daha etrafı toparlayacağım elektrik süpürgesi çalıştıracağım. hadi uyuyun artık. battı bütün gün forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 komple paspasladım kimse bi 15dk birşey yazmasın kuruyana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şimdi kafandan kelimeleri çeviriyorsun, "böyle başlarım konuşmaya. bunu söylemem gerekli, evet önemli bu.. sonra bundan da bahsedeceğim. şu konulara değinmeliyim... hmm aslında bunu şöyle derse söylerim" vs vs vs TAMAM HAZIRIM! diyorsun ve telefonu açıyorsun ki.. bu nömreye zeng çatmıır (telefona ulaşılamıyor diyor yani) NOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 gunaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 al gerizekalı gibi konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bugün araba aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 her gün berbat gün her gün iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dasaa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 imamizer said: bugün araba aldım. Kazasiz belasiz gule gule alkolsuz kullan ^.^ Nazar boncugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 isyaaaan diyip donumla çekoil önünde mi koşuyorum olm? ne var yani? ne "dasaaa!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 izleyemedim abi ben o vidyoyu, yarıda kapadım dayanamadım dogusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 tişikkir ederim coprycim amin. en bi daha güzeli sizlerin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 copry said: imamizer said: bugün araba aldım. Kazasiz belasiz gule gule alkolsuz kullan ^.^ Nazar boncugu alkol iyidir. duble duble götüreyim ben. kafalar rahatlasın şimdi. alkol al. arabayı alma o zaman tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 "nutella yerim" said: izleyemedim abi ben o vidyoyu, yarıda kapadım dayanamadım dogusa ben de yorumlara baktım zaten. yeterli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hayırlı olsun şehir plancısı. jip mi aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 jip almam için tanrının beni yaratırken daha az cömert davranmış olması gerekirdi, anlarsın ya. uffff çok ince laf ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yoo az cömerti algılamak çok zor dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şaka şaka yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 neymis askin her zaman bol acilisi makbulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar