Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 daha en az 2 saatlik iş var, sabah 9 da hasta var. akşam 6 ya kadar iş var.dikine keseyim ben. evet.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Nefes aldıkca bogazımın sag tarafı feci ağrıyor, nefesımı tutunca agrısı hafifliyor.Valla kisin insan icine cikarken maske ile dolasmak lazim.Kesin sinifta o 2 de hapsiran,burnunu silen .pneden kaptim virusu.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Gitsem mi gitmesem mi bilemedim günlük, bir de 32 yaşında gideceğim. Çok uzak gelecek lan. Zorunlu hizmete koyayım.
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yat uyu len naapıyorsun bu saatte hayat muhasesebesine mi girilirmiş. herkesin gördüğü günlük mü olurmuş. mevcut konjüktür ne gerekiyorsa onu yapacaksın işte. hadi canım daha etrafı toparlayacağım elektrik süpürgesi çalıştıracağım. hadi uyuyun artık. battı bütün gün forum.
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 komple paspasladım kimse bi 15dk birşey yazmasın kuruyana kadar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şimdi kafandan kelimeleri çeviriyorsun, "böyle başlarım konuşmaya. bunu söylemem gerekli, evet önemli bu.. sonra bundan da bahsedeceğim. şu konulara değinmeliyim... hmm aslında bunu şöyle derse söylerim" vs vs vs TAMAM HAZIRIM! diyorsun ve telefonu açıyorsun ki.. bu nömreye zeng çatmıır (telefona ulaşılamıyor diyor yani) NOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooo
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 imamizer said: bugün araba aldım. Kazasiz belasiz gule gule alkolsuz kullan ^.^ Nazar boncugu
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 isyaaaan diyip donumla çekoil önünde mi koşuyorum olm? ne var yani? ne "dasaaa!!!"
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 izleyemedim abi ben o vidyoyu, yarıda kapadım dayanamadım dogusa
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 tişikkir ederim coprycim amin. en bi daha güzeli sizlerin olsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 copry said: imamizer said: bugün araba aldım. Kazasiz belasiz gule gule alkolsuz kullan ^.^ Nazar boncugu alkol iyidir. duble duble götüreyim ben. kafalar rahatlasın şimdi. alkol al. arabayı alma o zaman tabii
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 "nutella yerim" said: izleyemedim abi ben o vidyoyu, yarıda kapadım dayanamadım dogusa ben de yorumlara baktım zaten. yeterli oluyor
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hayırlı olsun şehir plancısı. jip mi aldın
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 jip almam için tanrının beni yaratırken daha az cömert davranmış olması gerekirdi, anlarsın ya. uffff çok ince laf ettim...
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yoo az cömerti algılamak çok zor dğeil
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 neymis askin her zaman bol acilisi makbulmus.
Öne çıkan mesajlar