Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 oha bütün ofisten nefret ediyordum bana hediye almışlar yılbaşı için en sevmediğim 2 göt hemde diğerleride öyle kullanmayacağım işten atılana kadar alt dolapta duracak şeyler almıştır diye tahmin ediyorum açmadım çünkü diğerlerini daha sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 adamlar senden nefret etmeli aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 beni seven yoktur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben bile sevmedim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 :( http://www.youtube.com/watch?v=ijZRCIrTgQc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 seks yapmak istemediğimde bunu normal karşılayacak bir kız yok mu günlük? bir zorunlulukmudur bu? *gaymisin* bakışlarıyla karşılaşmak zorundamıyım gaymiyim lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bebeği olan anne babalar bilirler, hani ne zaman yemeğe otursalar bebekler ağlamaya başlar, benimki de o hesap. Ne zaman yatağımı hazırlayıp uyumak için kıvrılsam hasta geliyor günlük. Ve içimden WHY GOD WHY!!! Diye çığrıyorum . Son 9 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 biraz elin ağır olsa gelen hastaları ağlaya ağlaya göndersen bi daha gelmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bugün vicdanımı rahatlattım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Black_Hand said: seks yapmak istemediğimde bunu normal karşılayacak bir kız yok mu günlük? bir zorunlulukmudur bu? *gaymisin* bakışlarıyla karşılaşmak zorundamıyım gaymiyim lan yoksa? hayır sen çok çirkinsin diyebilirsin ya da gay değilim aseksüelim diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Sabah 10 da endoskopiye gidiyorum günlük. Reflü diye tahmin ediyorum bakalım ne çıkacak. Edit: aha mide durumu anladı, akşam 8 den beri bişey yemememe rağmen, son 1 dakkadır garip sesler çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ardeth said: biraz elin ağır olsa gelen hastaları ağlaya ağlaya göndersen bi daha gelmezler şeytan dürtüyo cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Sendeki şansla kovulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Daha hiç kovulmadım ama belli olmaz. Eski patronuma 'gerizekalı' dedim adam işten çıkmıyım diye yalvardı, üstüne babamı aradı ona yalvardı mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Tükkan üstüne olduğu için olabilir mi? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mal varlığını üstüme yapmadı heralde adam, sadece çalışma belgesi benim üstüme tabela falan, her diş hekimine yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 gunaydin, saat 06.00'da uyandim daha gunes dogmamisti, gunes ustume dogdu resmen, neden uyandim bilmiyorum yeniden uyuyayim dedim o da olmadi oturuyorum bakalim simdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 boktan bi gün daha.. şu günlükten yazdığım mesajları toplayıp hayatımın tüm çabalarıma rağmen neden paso downward gittiğini falan düşünücem bi ara. gerçi önceden düşündüğümde elimden geleni fazlası ile yapmama rağmen paso downward gittiğimi görüyorum ki bu saçma lan. karma yok. bi bok yok. varsa da bana karşı duruyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 karma is a bitch Grumpy cat gibi yaşıyorum ben son 3 uıldır phun varsa direk yok ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 1.5 saatte tüm günlük planladığım işi bitirdim ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hiçbir şey olmuyor lan. çok garip. HİÇBİR ŞEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 lan insanlar neden iyi davranmaya başladı bana durduk yere şu mallar yemeğe gitsede yemeksepetine bakınayım dedim biz şuraya gidiyoruz sende geeeal dediler yok saolun dedim iş bitsin erken çıakyım hepinizi daha az göreyim diyemedim. uyduruk ofiste christmas spirit yaşıyorlar lan adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 olm ne güzel postlar bunlar biri işini erken bitirmiş ötekisinde kötü giden bişi yok sonuncusu olayların süper iyi gitmesinin şaşkınlığını atamamış da bunu kristmısa bağlıyor.. negatif olaylar sadece bana mı kaldı olm! hakan? kendine gel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hako yerine şubat sonuna kadar geçici görevde ben atandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar