seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gunluk cok az kilo alsam fena olmaz gibi. az bi sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 iyyy sisman olursun..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: günlük bana ev bul taşıncam. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Hayat çok zort günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 wastyrx said: senko said: günlük bana ev bul taşıncam. ? şöyle ayrancı - 100.yıl taraflarına geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bütün gün yattım! evden dışarı çıkmadım! ve gün bitene kadar çıkmayacağım! 2 aydan fazla süredir evde bi kaç saatten fazla oturamıyordum. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: blabla wastyrx said: senko said: günlük bana ev bul taşıncam. ? şöyle ayrancı - 100.yıl taraflarına geçmeyi düşünüyorum. Ayrancıdan belki evini paylaşmak isteyen birini bulabilirim, bi sorayım. Bir de erkek yeğenim olacakmış cinsiyeti belli olmuş. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Gunlukcum dun gece ben, erdinc , gozde, elnur hepimiz meyhaneye gittik. Fena eglenceliydi. Meyhaneden kalktiktan sonra erdinc'in sahne aldigi sohoya gittik. Biraz erdinc'i dinledikten sonra rixostaki partye de ugradik. Kalina cidden guzel olmus. Latin geceleri falan yapiyolar. Aa bu arada gunlukcum Gozde benim yeni is ortagim. Dun de bunu kutladik guzelce. Hersey coook guzel olcak mmmhhhh :) :) :) opucuk gulucuk kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sinirim tepemde pis tepiklicem bu aralar birini hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi şuan param var mı yok mu cidden kavrayamıyorum ya. Varlık içinde yokluk çekiyorum gibi bişi ya da yok ama yaratıyorum bi yerlerden, uykumda banka falan mı soyuyorum lan ne bu extreler >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hiç ses soluk olmadığına göre unutulmuşluğum resmileşti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bir kızım olsun çok istiyorum ikincisi de oğul olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dt panic attack eşliğinde sonuclara bakmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hava emeyzing yağıyor serin serin mis. kış geldi. torun bekliyorum. salıya da sergim var. herşey çogzel :KALP: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 KIŞ MI GELDİ!!!! ya galiba ister istemez dans dersleri alıcam. baklm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çernobil çocuğumun zencili giflisi güzelmiş çalayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu arada bariz yes man gibi oldum.. ne derlerse evet diyorum. gifin adı bile lyv nigga falan olsa gerek sdfsdfsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 vay arkadaş başkası yapınca bişey yok, biz yapınca aaauuuvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Uyusam mi gunluk? 24 saat calisicam 2 saat sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 SEN UYURSAN HERKES ÖLÜR!şaka lan şaka en fazla yüzüne gözüne birşeyler çizerler çizerim acımam!!!! Dasaaa sanada iki çift lafım var. Yes manlik senin neyine otur oturdugun yerde biz seni grumpy dasaaa olarak seviyoruz başımıza yeni adet çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ahahha ne kadar da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sabahin korunde 4 Saat ingilizce mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 NolaxThensbane said: SEN UYURSAN HERKES ÖLÜR!şaka lan şaka en fazla yüzüne gözüne birşeyler çizerler çizerim acımam!!!! Dasaaa sanada iki çift lafım var. Yes manlik senin neyine otur oturdugun yerde biz seni grumpy dasaaa olarak seviyoruz başımıza yeni adet çıkarma lan zaten boka sarar bence. korkacak bişi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 copry said: Ahahha ne kadar da doğru YA bi gidiniz hanfendi lütfen! ulan yeni bişi deniyoruz işte şurada. bi de "gel kısır yaparız, kek yaparız" falan diyorlar mesela. BUNA O KEDİ BİLE HAYIR DİYEMEZ ULAN! kapınızdan ayrılmam ki dedim tabii ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hala no diyebiliyormuş, mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar