NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Seele agro çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Seele said: yani dis hekimi tam böyle doktor sayilmiyor dimi. ne biliyim arada bisi. hani kalabalik ortasina dalip acilin ben doktorum diyince uzmanlik neydi sorsunu dis hekimi diyince surat söyle oluyor http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7w1w1Q6fa1ryff6bo7_250.gif hani diyelim ben geldim sana vurulmusum. sag böbrekten girmis kursun ama icerde. kursunu cikarip yarami dikebilir misin bana bunu söyle. Dermatolog veya anestezi uzmanı veya radyolog da yapamaz o dediğini. Ama ilk mudahaleyi yaparım. Boğuluyorsan trakeotomi yaparım. SANA MI ISPATLIYCAM DOKTORLUĞUMU SEELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Seele said: yani dis hekimi tam böyle doktor sayilmiyor dimi. ne biliyim arada bisi. hani kalabalik ortasina dalip acilin ben doktorum diyince uzmanlik neydi sorsunu dis hekimi diyince surat söyle oluyor http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7w1w1Q6fa1ryff6bo7_250.gif hani diyelim ben geldim sana vurulmusum. sag böbrekten girmis kursun ama icerde. kursunu cikarip yarami dikebilir misin bana bunu söyle. http://flash.sonypictures.com/shared/tv/seinfeld/myspace/comments/anti-dentite.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Hep tercihlerime almanya yazmadim diye bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 copry said: Seele said: yani dis hekimi tam böyle doktor sayilmiyor dimi. ne biliyim arada bisi. hani kalabalik ortasina dalip acilin ben doktorum diyince uzmanlik neydi sorsunu dis hekimi diyince surat söyle oluyor http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7w1w1Q6fa1ryff6bo7_250.gif hani diyelim ben geldim sana vurulmusum. sag böbrekten girmis kursun ama icerde. kursunu cikarip yarami dikebilir misin bana bunu söyle. Dermatolog veya anestezi uzmanı veya radyolog da yapamaz o dediğini. Ama ilk mudahaleyi yaparım. Boğuluyorsan trakeotomi yaparım. SANA MI ISPATLIYCAM DOKTORLUĞUMU SEELE! taam taam http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzsxxeq34q1r59ae6o1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Insallah bu adam gibi kel kalirsin emi. Hem ucak indirme yetkim bile var benim, hih! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 cüs bende yok. kim verdi sana o hakki. ben software developerim analatik bilgim görgüm hesaplamam vs. 1 doktora 10x disciye 20x ceker. eger kanunda yeri varsa cok sacma buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yaa işte senin yok benim var, çekil köşene ağla şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 asdhahdha gif çok iyi o sertifika bende var len koskoca microsoft verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 uçak indirme derken pilot gibi uçak indirme ise microzofttan var hakikaten lan. bişi olurs hatırlamıyız abaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bende de var. ama ben parası neyse bastım aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 copry said: wastyrx said: Bana kırbaçlayacak 1-2 köle lazım sanırım ya seni evermek lazım artık. Ayrıca diş hekimi LÜT-FEN İş hakkında konuşuyordum garip fantezilerim yok copri hatun Kızılaya inip bişiler içecem bir de gelmek isteyen alo desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sabah geldim nöbetten yarın yine gidicem gelemem de ben. Fantazilerin yoksa evermemek en mantıklısı, haklısın ehehehe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bu aksam ki partiye popo elleyen kizda geliyor. ha icip gelip götümü ellerse ucan tekme aticam. yapicam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi sanıyorum internet bağlantımı hızlandırmışlar! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 gece gece evde "sidik gibi kokan kimyasal neydi yaaa" diye maaile kafayı yedikten sonra googleda türkçe aramaları bırakıp ingilizce aratınca cevabın amonyak olduğunu hatırlayıp derin bşr oh çektik ailecek manyamış durumdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 patiye soraydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 her basimiz sikistiginda patiye sorcaksak isimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 işsiz değilsin ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 nickin zaten soru senin daha ne soracan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 pilot oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sanırım kokoreç sevmeyen bi kıza hiç ısınamıycam. bi de midye bi de turşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dasaaa said: işsiz değilsin ne güzel. VAAYY sen de başla laf sokmalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Depreştim lan ben gene, biri gelsin kriket sopasıyla vursun bana O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 roger roger http://www.ohmagif.com/gif/0811/kid-hit-by-baseball-bat.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar