dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 haydi olm siz komple salağa mı bağladınız? 1.şarkıları ben seçmiyorum 2.halk müziği dayatıyorlar biz sölüyoruz hangi şarkıyı veriyorlarsa 3."sanat müziği biliyorum" nerede demişim a güzelim benim? alakam olmaz hiç. 4.sanat müziğine bi bok mu demişim hatta? yahut herhangi bişi demiş miyim o konuda? alla alla. anaokulundaki gibi açıklamak zorunda bırakıyorsunuz hacı adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 maviler mavi kutuya, kırmızılar kırmızı kutuyaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ahaha ...dasaa sen çok sinirli oldun bu aralar.yoga yap=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu arada ben şunu anlamadım, şarkıları söylüyor musunuz? neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dasa, sana seks lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 zeper said: bu arada ben şunu anlamadım, şarkıları söylüyor musunuz? neden? yup söylüyoruz neden? çünkü öle @aquila: seks var abi. saç da var hatta. para da var. başka soru varsa yanıtlayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Yok kadın bayağı bilindik, yurt dışında da ünlü aslında, tanındığı için öyle söyledim. Niye söyletiyorlar ya, nasıl fantezi o? :D Bu şarkı Skate 2'da soundtrack list'deydi. Sen bunu söyle abi bence sdf. Cover'ı da var hatta. Oh No - Heavy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 turk halk muzigi olarak mos def dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bak onu yapabilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 hala neden türk halk müziği söyletiyorlar anlamadım,sene sonu müsameresi mi var...ve kim bunlarr,size söyletenler,ve siz kimsiniz? çok gizemli konuşuyon.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 illuminati söyletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 biz maya kehanetinin gerçekleşmesini istemeyen sentinelleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dünyanın kurtuluşuna çeyrek var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=f_OawJA68jI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 o zaman you are the future... sing for us=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 zeper said: iyi de nazcayla biz sanat müziğinden konuşuyoruz bi kerem....ve evet neşet ertaş aç. Beğendiyseniz arada koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 pati fm bunun için var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi bazı bebekler cidden çirkin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi can sıkıntısı... bugün yetemedim resmen kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Lan bu ingiliz ve fransızlar tam oralet manyağıymış. Nerden buluyorlarsa birinde balsan elmalı oralet, diğerinde tarçınlı ultra dandik bir kavanoz. bon apetit diyip oralet içen fransız videosu mu atsam acaba youtube a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi otur happy tree friends'i sabaha kadar izle o derece başarılı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bir fotoğrafa sabaha kadar bakılabiliyormuş abi demek ki. Günaydın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 İşim gücüm varken saçma sapan bişi istemeyeydi iyiydi adamlar >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 GONG COK GUZEL GURUP TAAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar