kavurma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ne şeriat ne darbe kafası güzel türkiye. bir de ayva güzel olursa kış da güzel olur günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hastayım galiba. eve gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi şimdi şunu farkettim. murat dediğim adamın adı doğan'mış. YUH! adam da bişi de demedi. büyük de yaşça benden. rezillik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 murat doğan şahin kartal ne farkeder hepsi aynı fabrikadan çıkıyor.. ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Seele said: sen istabula gel. elini agzima sokup dislerime bakican. yapicaksin bunu insallah. Ruyanda sekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 copry said: Seele said: sen istabula gel. elini agzima sokup dislerime bakican. yapicaksin bunu insallah. Ruyanda sekerim çok acımasızca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben sokacam onun ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 manita yok diye hayıflanırdık. şimdi kızı nereye götüreceğimi bilemiyorum lan bi fikir verin. yalnızlık aslında negzelmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sahil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 broadway? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 central parka gidin yürüyüş yapar pandomimci falan izlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 copry said: Seele said: sen istabula gel. elini agzima sokup dislerime bakican. yapicaksin bunu insallah. Ruyanda sekerim cok üzüldüm bu yoruma. hani yemin hani hipokrat. bende bir hastayim sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ayna sond presel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 vazgectim raki pamik yaparim ben gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 en azından güzel bi gündü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bugun imir dolması yedim günlük inanılmaz güzeldi keşke daha çok yiyebilseydim Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi tam benim seviceğim şarkı koymuşlar dedim DAM ÜSTÜNDE... çul serer??? o ne be! hani tombul tombul memeler??? leyli de yar loy loy loy the fuck is this!! hah yazacağımı hatırlayabildim. abi adamlar tenks givink yapıyorlar diye biz dizi seyretme zevkimizden oluyoruz. zaten sonra yılbaşı gelyor. deli gibi bi süre dizisiz kalıyoruz. sıkıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kardes, 52 hafta dizi mi cekicek adamlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 işleri ne ceksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi süreleri shift etsinler bu hafta birisi çeksin, öbür hafta diğeri dizisiz kalmayalm ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi rusça gülünce axa axa axa diye gülünüyor. sigortalı bi gülüş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 sigortacı gülüşü olmasın o? əhə əhəhə əhə Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ahaha patronun cat diye iceri girmesiyle ben olan sohbetinni hemen is konusuna cevirmesi priceless. asdfadsf. bende bozuntuya vermedim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 agzina tukurdugumun dosyasi bende olmaz abi o yuzde 0 bu odadan cikmasi diyen insan musveddesinin odasindan cikti 2 defa da sordum anasını satayim sen de olabilir bi bak diye la bi bakar da insan sonra yok der di mi zigot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar