Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 NolaxThensbane said: böcek türleride dahil mi lan karides kalamar falan? ayrıca beni niye patatesle özleştiriyorsun gücendim Q_Q böcekler dahil degil cupra levrek falan yiyebilecem scombroid familyasından olanlarmis genellikle patatesi de örnek verdim öylesine, peynir olabilir mesela ya da domates yemeyeceksin dicekler ya da ne bileyim ya niye uzatıyosam üzücü benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ya bişey olmaz öyle bi alerji yoktur, hassasiyet vardır. bana da oluyo arada. bikaç kere zehirlendim buğulama hamsiden. artık hamsi tava yiyorum hem daha lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Fistan said: susun lan moralim cok bozuk gecen gun 3 igne 2 serum yedim scombroid cinsi baliklara alerjim varmis histamin zehirlenmesi mi ne gecirdim simdi arastiriyorum genetik falan filan önce palamut, uskumru, ton falan sanıyordum simdi hamsi ve sardalya da bunlara dahil oldu antalyalı biri olarak ne kadar koyuyo bu adama biliyo musunuz aglayasim var ulan zenginin hastaligi da bi baska oluyor lan scombroid fln oluyor adam biz de en elit hastalik sinuzit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o riski alamam ama işte bişey olmaz diyerek ablam uzman doktor bir sürü doktorda teşhis koydu yeme diyorlar arada bir yesem? dedigimde ya da hic mi yiyemicem? dedigimde surat ifadeleri 'salak la bu heralde' seklinde taviz vermeyen bi goruntudelerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 tanıdık doktor var arada bir yemene izin verir gel götüreyim sakal atarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 hehe tşk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 61 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 21 Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 me3 spoiler “Kalahira, this one’s heart is pure, but beset by wickedness and contention. Guide this one to where the traveler never tires, the lover never leaves, the hungry never starve. Guide this one, Kalahira, and she will be a companion to you as she was to me.” Shepard: Kolyat? Why did the last verse say “she?” Kolyat: The prayer was not for him, Commander. He has already asked forgiveness for the lives he has taken. His wish was for you. Shepard: Goodbye Thane, you won't be alone long. of parçaladı gene gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben bunları niye buraya attım asdhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Bazen Ölür..Bazen Ölemezsin.. Bazen Bütün Koşulllar Uygunken Bile Ölemezsin.. Bazen Kendinden Uzaklaşmak İster İnsan.. Bazen Gidersin Sırf Dönebilmek için.. Bazen Bazen Bazen...Yaşıyoruz Bazen !! Bazen ağlayamıyorsun baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben de kaybedenler külübü sountracklerii dinliyordum...sigaramın dumanınında replay yapma komasına girdiğimden ilerlemiyor artık o liste...öyle işte,off uykum geldi..emt bitmedi, cm sınavı var..öyle, iyi sabahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 uyuycam diye girdim kendi ağzıma sıçtım üstüne filmi de izledim lan baya mutsuzum ben he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bu insanlar ise almadan once zilyon tane evrak isteyip sanirim sabir testi yapiyolar. daha askerlik subesi,banka ve adliye var sirada. pfff fakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Hastalar bir rahat vermedi gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 mission accomplished pertim cikti ama herseyi tamamlayip goturdum. oh yes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Günlük. pişmaniyeyle french vanilla kahve güzel gitti lan :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Sadece bir kaç gündür ayaktayım. hmm ok bir haftaya yakın. ayakta kalmam lazım. ve o kadar güçlendirdiğim dizim beni yüz üstü bırakıyor. her şeyin üstüste ters gitmesi mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 günlük, istanbuldayım öldüm sırtım filan felaket ağrıyo yatıcam 2 el hon atıyim önce hadi bayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hayattaki olasılıklar entegrasyonun türevini alamadığımız zaman kapıldığımız his aynen bu: herşeyin üst üste ters gidiyor olması. ama herşeyin üst üste düz gidecek olması için hayat reorganize oluyor diye düşünmek daha pragmatik bir bakış açısı, optimist kalsa da! hertürlü tavsiye ederim. ayrıca, dizin seni yüzüstü bırakmıyor, sen dinlenmiyorsan dizin naapsın. cıks cıks cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 mal ttnet 2 günde 5 kere arayınca komple kapadık günlük herbişeyini telefon internet vb ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 çok yakın arkadaşımın babası vefat etmiş bugun onun yanındaydım kötüydü valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 drama yok mu lan bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Var... Az önce ilk kez friendzone madalyasını aldım hayatımda. FUCK!!! Tepkim de son cümlede belli zaten sfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar