NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 son 24gün lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Günlük, Dur bakalım bu iş nereye gidicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 şaziye de olmasa kesin tırlatırdım bu aralar günlükcüm. şimdi de çaydan çıkan dumanı takip ediyor mal mal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 sdfgsdfg kedilerin otu boku yakalama iç güdüleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ehh nihayet şimdi yatıp uyuyacağım umarım. umarım... keza aile yanında, kafam dağılsın diye koltuk tepesine çöküp, göbeğe laptopu, kulaklara kocaman kulaklıkları koyup dalga sesleri içeren kayıtları açıp, loopta tutarkene aynı anda bi de işlevsiz, önemsiz belgesel açıp -misal codex gigas hakknda bi belgesel gibi- belgesel izlerken uyur moda geçip, dalga sesleri ile uyumaya devam etme gibi bi durumum yok ama sıkıntılı anda en güzel uyku koltukta çekilir elbette. yarın sabahın köründe kalkmalıyım. şit işin komik tarafı şu, burada kendimin insan olan tarafını ayırıyormuşum gibi geliyor. yani, burada daha hissettiklerimi yazıp, sonra normal hayatta daha sakin ve tepkisiz gibi davranıyor olabilmem garip. sanki her an gerçek bir ayrılmaya sebep olacakmış gibi. uyumalıyım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Gunaydin gunluk ... Pek bi yorgunum uyuyamadim uyanamadim , ise gidiyorum ama ayilamadim . Dat monday ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Günlük. Ben de sabah uyuya kalmışım yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ben erken uyanıp ofiste uyuyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 LAAAAAAAN pzt günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 dişim çürüdü lan, hatta çürümüş şimdi kırıldı en son ortaokulda olmuştu böyle bişey, o zamandan beri dikkat ediyodum dişlerime halbuki :/ 3. sınıf hissediyorum lan kendimi resmen, nasıl çürür benim dişlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Arabanin akusu bitti. Yolda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Mutluluk tam 81 gündür kayıp! Görenlerin allah belasını verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 mutluluk degil de deli gibi denizi ozluyorum lan ankara ne illet bi yer deniz yok bisi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 aq evde su yok diye bira iciyorum lan :( ne kadar pislik bi insan oldum ben boyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 almancı mısın bilader evde su yokta bakkalda da mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bakkala gidemiyecek usengeclik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yalniz iyi geldi lan soguk soguk ne zamandir da icmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yaninda da eti form yiyom ama tadi bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ahahhahahahahahaahahah hayatımda duyduğum en anlamsız şey ahahahhahhaahhahaahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 susadım su içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 allah susatmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 allah'in a si buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 indim dereye taş bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben tas buldum da kacirdim onu napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 üşengeç ✓ midesizlik ✓ eti form bira ney la http://orkidemce.com/wp-content/uploads/bira_icen-ayi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar