Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 rusçaya benzemez öyle fotoğrafçılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi alkolü almışım zaten. anlamadım hiç neyi netliyorum. bana hepsi aynı gibi geliyordu. sonrasında da yarım yarım arttırarak benim düzgün dediğim aralıkta 4pozçektim. birisi illa ki tutmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 her attigim post sayfa basi oluyor WHERE IS YOUR GOD NOW !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 özenliyor değilim şu fotografcılıga..ama maymun iştahlıyım alıp bırakırım diye hiç bulasmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 çok pahallıdır zaten ya o aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 o yüzden dasaaa sen al sonra bana ver hevesim gecene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ya fotograf makinesi ile çekip filtre miltre koyuyom ben kızlar owww senko çokgzüel çekmişsin diye atlıyorlar gerek yok öyle pahalı makine almaya instagram diye bişi var, kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi instagramdan nefret eden insanlarla takılıyorum çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 çektim çektim de bi bok mu çektim peki? yo hayır! bi dahaki seferlere işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 agile development'ın top noktasını gördüm bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 süper loto bana çıkmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Cemaatte değilsen çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 insanların yıllarını "ne var ki canım, hallolur" rahatlığında harcayabilen insancıklar var. hatta bu insancıkların prof falan gibi titreleri var. başardınız canlarım, ben de sizi çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dasaaa said: çektim çektim de bi bok mu çektim peki? yo hayır! bi dahaki seferlere işalla odak tutmuş ama bu sefer de titremişsin lan. :D sana dedik işkence diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 zamanla olm. titreme falan görmüyorum gerçi ben. sdfsdfsdf hakikaten lan. ben önce kendi lenslerimi değiştireyim bi helios'muş bu. güzel resimler çekiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 elma suyunu niye kadehe koydunuz ki ona takıldım ben. BİZİ Mİ YİYON? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 rose şarap yahu.. tatlı yanına farklılık olsun diye söledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 he bizi yiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 benim acilen bu şarap olaylarını öğrenmem lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Rose pembe olmuyor muydu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 şişesinden ucuz şaraplar kadar güzeli var mı ya. cam damacanada alır içerdik lisede çamlıca tepesinde. kalyon muydu neydi markası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 copry said: Rose pembe olmuyor muydu yahu bizi yiyor diyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 copry said: Rose pembe olmuyor muydu yahu lö gürcü şarapları. garip sarı sarı olanları bile var bi de rengi bundan biraz daha pembe aslında. ama full pembe değil. ışıktan da böle değişik çıkmış olabilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 CthuLhu said: copry said: Rose pembe olmuyor muydu yahu bizi yiyor diyorum işte. Harbiden yiyo , pis obur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar