Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 15 metre koşmak ne lan niye sevindin buna? sabah facebookta da gördüm de yazmaıdm ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 o santiyeci cizmelerini giymeyin sevgili bayanlar illa da giyecekseniz disariya cikmayin goruntu ishali resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 CthuLhu said: 15 metre koşmak ne lan niye sevindin buna? sabah facebookta da gördüm de yazmaıdm ordan dizimi sakatlamıştım merdiven falan çıkamıyor, adam gibi hızlıca yürüyemiyordum. bırak koşmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aa geçmiş olsun bilmiyordum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 çok sevindim abi dün! bayağı doğal geldi yani koşmak. dizde ağrı falan olmadan, acı olmadan. sevindim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 dasaaa said: çok sevindim abi dün! bayağı doğal geldi yani koşmak. dizde ağrı falan olmadan, acı olmadan. sevindim ya geçmiş olsun ya, sevindim düzelmene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 çoook teşekkürler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Iyileştin mi yoksa sakatlık devam mı ediyor anlamadım. Geçmiş olsun yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 geçmiş olsun dasaaa iyileştin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Gozlugun sapi cikti, bantlayip taktim ve hayatimda ilk deaf pabst blue ribbon iciyorum, fuckin hipster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi tam iyileşmedi ama koşabildim nihayet acısız ızdırapsız şekilde. diz içinde kum varmış da sürtünme yapıyormuş gibi bir durum yoktu yani. bugün de bar sandalyelerine falan tırmandım. -evet yapamıyordum bunları hiç :(- sevindim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 karma dostum sen insanlar için kuyu açtın karma senin dizini düzeltti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sevgili günlük daha fazla ruhsal acıyı kaldıramıyorum, yaptığım muhteşem depresyon playlisti de artık işe yaramıyor. acaba alkol mü denesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şu durumda yapacağın en iyi şey, "hepsinin ta ..na koyim" diyip başka bişeyleri başarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bi kac saat sonra yolculuk var hala valiz hazırlamadım.off o takımları valize nası koyucam simdi hepsi les olucak.yarın erkenden de toplantı var.shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 askılığıyla kılıfa koyucan, bavula değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 o zaman elde yuk oluyor ya ben bavula tikistiyorum gittigim yerde direk kuru temizlemeye veriyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aynen abi elde tasımaktan nefret ediyorum.otele varınca gece olucak sabahına yetistirirler mi acaba kurutemizlemeye versem en iisi giyip gideyim.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sabahtan beri dinliyorum lan... bağımlısı oldum, helppp http://www.youtube.com/watch?v=Tm-ViInMmlw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 One hiç kendine yeni bir pati acc. u açıp herşeye sıfırdan başlamayı düşündün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Lyv hiç kendine yeni bir pati acc. u açıp herşeye sıfırdan başlamayı düşündün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Lyv said: One hiç kendine yeni bir pati acc. u açıp herşeye sıfırdan başlamayı düşündün mü sdsdaasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ales sınavında bulunduğum sınıftaki 30 öğrencinin 22 si kadındı. üstüne bir de sınava katılmayan 6 kişinin 5 i erkekti. tehlikenin farkında mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 LANET OLSUN! YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA'YA BİLİM YAPMAYACAK, İŞİ BİTTİKTEN SONRA ZENGİN KOCA PEŞİNDE KOŞTURACAK KADINLAR GİRECEK SADECE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ardeth said: karma dostum sen insanlar için kuyu açtın karma senin dizini düzeltti sdf karma diye bişi yok. bayağı iyi bi adamım, dünya ağzıma sıçar kendimi bildim bileli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar