NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yalan oldu bizim arı maya =( neyse diğer kaynağı dürtem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 iyi tiyatro döndürdük. kız erkek arkadaşım var kartı açtı demiştim, ben inanmış rolü yaptım. sonra ben hiç asılmamış rolü yaptım, kız da ona inanmış rolü yaptı. gayet uygar uygar yaşantımıza devam ediyoruz. omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ne uygarı olm göz göre göre friendzone'a düşmüssün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 friendzone a düşmemiş rpsi yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 goldbären said: iyi tiyatro döndürdük. kız erkek arkadaşım var kartı açtı demiştim, ben inanmış rolü yaptım. sonra ben hiç asılmamış rolü yaptım, kız da ona inanmış rolü yaptı. gayet uygar uygar yaşantımıza devam ediyoruz. omg lan ben öyle (tu) dememiştim asdfg (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 şimdi kızın köpeği olacaksın gold. Hazırla buna kendini, madem friendzone'u kabul ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bim'den alınma centino diye bi markanın çikolatı gofretini yedim demin. Çikolata çikolata olalı böyle eziyet görmemiştir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bende bakkalda after eight buldum sevinçten delirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 senko said: bim'den alınma centino diye bi markanın çikolatı gofretini yedim demin. Çikolata çikolata olalı böyle eziyet görmemiştir sanırsam. sen daha yediğin gofretin paketini okumayı bileme, sonra gel bana laf sok!! kakaolu gofret yazar onun üstünde. ehehe AYRICA BEYLER FİRENTZON FALAN OLMADIM. anlaşarak ayrıldılar şeklinde itibatı kestim. A MOMENT OF SILENCE FOR OUR FALLEN COMRADE durumuna bu sefer müsade vermiyorum. hem ayrı şehirlerde ne frienzonu allasen. istesen de olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bayram boyunca hayatımda izlemediğim kadar anime ziledim.. sanırsam kusacağım ama MOAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ben de atv surdum mutluyum ^.^ Koyde hem de ahahha , super bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 çok yorgunum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 geçen gün thy ile uçtum, önce türkçe "kurban bayramınız kutlu olsun" anonsu yaptılar, sonra ingilizce "we wish you a happy feast of sacrifice" dedi kadın sdf. kendimi resmen M.Ö 500 yılında yaşayan aztekliler mensubu gibi hisettim ne biçim kültür lan bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 AHAHAHAHAHA çok iyi ya. yalnız direkt doğru dediği. bildiğin feast of sacrifice :D aasdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ahahhha yabanci yolcularin ic ses 'Olucez aq' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 türkçeleştirilmiş iç ses diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 alt yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 orj dub her zaman tercihtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kayalıklara balıklama atlıyormusum stalker yeteneklerim sayesinde kriz aşıldı..çok ucuz yırtmısım aboo kac kaccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bu saatte yola mi cikilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 6da yatıp 9da kalktım allah da beni kahretmesin daha yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 günlük ofisteyim. hadi görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 loserlık rönesans sanatı olsaydı ninja kaplumbağalara ismimi verirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 NolaxThensbane said: kayalıklara balıklama atlıyormusum stalker yeteneklerim sayesinde kriz aşıldı..çok ucuz yırtmısım aboo kac kaccc ne oldu ki? anlat baba bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 goldbären said: loserlık rönesans sanatı olsaydı ninja kaplumbağalara ismimi verirlerdi kaplumbaalardan birinin adı da dasaaa olurdu kesin. olmadı usta dasaaa olurdu. fare olurdum. otrivinin açamadığı burnumu parfümler açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar