Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - CFR Cluj ( 23.10.2012 - 21.45 ) Star *

kavurma

Öne çıkan mesajlar

DoD & kavurma,

içinizdeki Fatih Terim aşkı bambaşka, bunu anlayabiliyorum,
sakın yanlış anlamayın, ben onu sevmiyor ya da nefret ediyor değilim, zira ben herkese üstad demem, amma ve lakin çırak gibi hareket ettiği zaman da lafımı esirgemem, çarparım yüzüne yaptığı bütün hataları !

şimdi söyleyin bakalım bana, Emre Çolak ve Aydın Yılmaz kaç senedir bu takımda, ne işe yaradı, bugüne kadar kaç kere şans buldu, ne kadar değerlendirdi, hangi maçı kazandı, hangi maça damgasını vurdu, milli takımda ne yaptı, milli takım ne durumda ?

Ben size söyleyeyim, ben bu işten anlarım; futbolcu olacak adamı sürdüğü toptan, çektiği şuttan, yaptığı presten, rakibe basışından anında veririm notunu. Burada ben sayfalarca yazdım, bu iki adamın da bu özelliklerinin hiçbiri 10 üzerinden 2 etmez, Fatih Terim isterse takımda kaldığı sürece bu adamlara şans vermeye devam etsin, sonuç değişmeyecek, bunlar futbol literatüründe yok olup gidecekler, ve taraftar arkasından " ulan yıllarca bu adamlarla ne eziyet çekmişiz " diyecek...

İkinci konu ; Fatih Terim değil miydi Sercan Yıldırım'ı alın, ben adam ederim diyen, gece hayatını bitiririm diyen, peki ne bitti, gece hayatı mı yoksa futbol hayatı mı, veya Yiğit Gökoğlan'ı ben mi istedim? Nerede şimdi bu arkadaş ?

Biz burada geçen sezon başında dedik ki bu Baroş bu takımda olmak istemiyor, talibi var, satın gitsin, üstad ne yaptı, o benim has adamım olacak dedi, destur vermedi, nerede şimdi Baroş ? ne yapıyor ?

Ha aynı adam sene başında Elmander'i oynatmıyordu, ta ki Samsum maçında kıçını kurtarana kadar, neden biliyor musun, sırf bu adamı Bülent Tulun getirdi, tesisleri gezdirdi , bedavaya aldı diye...

Felipe Melo, Nordin Amrabat, Hamit Altıntop ; milyonlar harcanan çoban yıldızları,
Bütün bu adamların maliyeti ile öyle adamlar alırdık ki, o arkasına saklandığınız son bahane olan " tecrübe " ile dolu, genç ve yetenekli, tribüne değil takıma oynayan, ellerini havaya kaldırarak değil oynadığı futbol ile taraftarı coşturacak...

takım geçen sezon boyunca uğraştı , didindi, çalıştı, birlikte oynayarak, birbirine alışarak, hata yaparak ama her gün bir adım daha ileri giderek bir takım oldu, karakteri ve oyun planı oldu, hırsı ve amacı oldu,

peki ya şimdi ?

söylüyorum size işte, defansta 3 maç yan yana oynayan adam yok, neden ? cevabı çok basit, koca transfer sezonu boyunca dani ve cris gibi işe yaramaz iki tane adam alırsan sonuç böyle olur, boşa harcanan milyonlar ile 1 ya da 2 tane ayağı yere basan, top sürmeyi bilen, geride oyun kurabilecek, götüne başına top çarptırıp kendi kalesine gol atma huyu olmayan adamlar alsalardı takım en azından gol yemez ve maç kaybetmezdi, kaybetmeyen takım dirayet kazanır, güç kazanır, kötü bile oynasa karambole bir gol bulur ve maç kazanır

ama gol yiyen takım iflah olmaz, alışkanlık yapar, yalama olur, bir bakarsın ki kalene gelen her top içeri giriyor, nitekim o durumdayız şu anda, dibi budur, daha kötüsü olamaz...

adam kendi ağzıyla itiraf ediyor, herşeyi deniyoruz olmuyor diyor, söylüyorum işte sebebini

ben ona yapması gerekeni de söyledim, muslera ve semih haricindekileri hiç zorlama, madem transferde almadın, alt yapıdan ya da a2 takımdan al semih gibi gençleri oynat, hiç değilse taraftar olarak deriz ki " gencecik çocuklar, iyi olacaklar inşallah " , tabi gibi de çolak emre ya da yılmaz aydın gibilerini seçme, Kaya gibi Semih seç, geçen sene başında yaptığını yap

benim burada kızdığım nokta şu;

Burası Galatasaray takımı, oyun tahtası değil, geçmiş başarıları Fatih Terim'e burada inatlarını, kaprislerini, fantezilerini deneme lüksü vermiyor, gayet tabiki belirli bir tolerans ve desteği olacak, gerek zaman olarak, gerek maddi olarak, gerekse de manevi destek olarak
Bütün bunlar fazlasıyla yapılıyor zaten, sorun şu ki o halen daha gereksiz inat ve kibir ile hareket ediyor, oysa ki bunları bir kenara bıraksa ve yapması gerekeni yapsa zaten herşey yoluna girecek ve herkes mutlu olacak

şu anda takımda öyle bir kaos var ki, bir gol yiyince veya biraz gol atamayınca şuursuzca bir panik başlıyor oyuncularda, abuk subuk streslenmeler, telaşeden top şişirmeler,vs vs vs

bazen öyle şeyler yazıyorsunuz ki acaba diyorum yanlış maç mı izliyorum ben ?
Sosyal ağlarda paylaş

birşeyi unutuyorsunuz sanırım beyler ;

Terim'in ilk döneminde Hagi gibi bir sihirbaz vardı

Geldiği sezonunun ilk 2 haftasında 3 gol atarak 6 puan almıştı tek başına

O zaman ortada ne takım vardı ne de ruhu

Biz niye burada yırtınıyoruz parayı sokağa atacağınıza adam gibi bir 10 numara alın diye

Terim'in kafası çalışsa amrabat + hamit + melo parası ile böyle bir adam alır hem kendini hem de Galatasaray'ın 3-5 senesini kurtarırdı
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

birşeyi unutuyorsunuz sanırım beyler ;

Terim'in ilk döneminde Hagi gibi bir sihirbaz vardı

Geldiği sezonunun ilk 2 haftasında 3 gol atarak 6 puan almıştı tek başına

O zaman ortada ne takım vardı ne de ruhu

Biz niye burada yırtınıyoruz parayı sokağa atacağınıza adam gibi bir 10 numara alın diye

Terim'in kafası çalışsa amrabat + hamit + melo parası ile böyle bir adam alır hem kendini hem de Galatasaray'ın 3-5 senesini kurtarırdı

aynı şeyleri yazacaktım ama sonra vaz geçtim :)

haklılık payı çok ama sakat ve cazalılar işi çok boz du bunuda atlamak lazım, milli maç olayları falan
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

guernica said:

şu forumda duyduğum en saçma argümanlar listesinde kafaya oynarsın harry. başkan mı dedi melo'ya antreman yapma 3 ay tatil yap diye? profesyonel futbolcu bu adam, gidip paşa paşa yapacak antremanını takımıyla. yönetimin eleştirilecek tarafları tabiki de var ama bu kadar da saçma eleştiri, yapanın zeka seviyesini sorgulatır kusura bakma hiç.

Başkan başkan olaydı zaten Terim'e kimi istiyorsun diye sormazdı, alır koyardı önüne adamları, oynat derdi olur biterdi...

Okurken şuurumu kaybettim ahahaha bu ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

galatasarayın defansı sene başından beri rezalet. melonun formsuzluğu ve satın alınmadığı için isteksizliği sürüyor.
danny semih ikilisi çok güçsüz fiziksiz kalıyorlar çokta hata yapıyorlar ve danny büyük takımda oynayacak adam değiğl. hamiitte q7 guiza sonrası en büyük balondur. bide üstünne musleranın süpriz formsuzluğu var.
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

galatasarayın defansı sene başından beri rezalet. melonun formsuzluğu ve satın alınmadığı için isteksizliği sürüyor.
danny semih ikilisi çok güçsüz fiziksiz kalıyorlar çokta hata yapıyorlar ve danny büyük takımda oynayacak adam değiğl. hamiitte q7 guiza sonrası en büyük balondur. bide üstünne musleranın süpriz formsuzluğu var.

Hamit'i Q7 ve Guiza ile karşılaştırmak büyük aptallık olur çünkü maliyetlerinin uzak yakın alakası yok.

Semih dün oldukça iyi oynadı, genç defans oynata oynata geliştirirsin kenarda oturtarak değil. Dany iyi futbolcu ama biraz aptal anladığım kadarıyla karar mekanizması çok kötü çalışıyor belki tecrübeyle düzelir bilemiyorum.

Muslera'ya formsuz demek için maçları izlemiyor sadece skorlara bakıyor olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray "dream team" balonundan kendini almadıkça daha çok puan kaybeder. Sadece avrupa değil , türkiye içinde geçerli. Kendinden büyük oynamaya calışıyor gs. Sonra da rakipler sıkıştırı veriyor aradan. Çıkart çıkartabilirsen. Daha kontrollü oynaması gerek. İllaki gol atar zaten bu takım. Önemli olan kazanmak.
Sosyal ağlarda paylaş

DoD said:

erdalz said:

Hamit'i Q7 ve Guiza ile karşılaştırmak büyük aptallık olur çünkü maliyetlerinin uzak yakın alakası yok.
Semih dün oldukça iyi oynadı, genç defans oynata oynata geliştirirsin kenarda oturtarak değil. Dany iyi futbolcu ama biraz aptal anladığım kadarıyla karar mekanizması çok kötü çalışıyor belki tecrübeyle düzelir bilemiyorum.
Muslera'ya formsuz demek için maçları izlemiyor sadece skorlara bakıyor olmak lazım.

tamam galatasaray süper über manyak takım kesseler acımaz. danisi hamiti melosu hepsi birer süperstar ayrıca sabri her takıma lazım bir kurtarıcı. hamitte 2 kutu ciklet parasına oynuyor evet
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

Galatasaray "dream team" balonundan kendini almadıkça daha çok puan kaybeder. Sadece avrupa değil , türkiye içinde geçerli. Kendinden büyük oynamaya calışıyor gs. Sonra da rakipler sıkıştırı veriyor aradan. Çıkart çıkartabilirsen. Daha kontrollü oynaması gerek. İllaki gol atar zaten bu takım. Önemli olan kazanmak.

Bu balonu Galatasaray oluşturmadı medya oluşturdu, kimse memnun değil zaten bu muhabbetten.
Ha diğer konuya gelirsek böyle oynayarak yenilelim puan kaybedelim sorun değil, yeter ki mantalite bu olsun.
Defans yapmayı,dengeli oynamayı beceremiyor bizim insanımız, futbolda da böyle bu basketbolda da. Biz ne yapıcaksak dolu dolu yapmamız lazım anca öyle başarılı oluruz.
Defans yaparak tabiki başarılı olunabilir ama geçici ve şansa bağlı başarılar olur bunlar, uzun vadede hiç bir anlamı olmaz. Galatasaray böyle oynamaya devam eder umarım, bu sene 3-5 puanla bitiririz şl'yi seneye 7-8 belki daha fazla zamanla oturur bazı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

DoD said:

Sadece bonservisine 15 milyon verilen Guiza ve Hamit birer balonsa, biri bebe balonuyken diğeri zeplin yalnız.
Hamit'in balonluğu olsa olsa Mehmet Topuz kadar falandır.

sende futboldan zerre anlamıyomuşun verdiğin örneğe bak senede 40 maç yapan adam. bende ciddiye alıp yazdıydm takıl ööle alice harikalar diyarında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...