Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - CFR Cluj ( 23.10.2012 - 21.45 ) Star *

kavurma

Öne çıkan mesajlar

takım en son maçını 23 Eylül'de Akhisar'ı yenerek kazanmış, o günden sonra yaptığı maçlar ve sergilediği performans aşağıdaki gibi ;

SSL 28.09 Orduspor 2 - 0 G.Saray
ŞMP 02.10 G.Saray 0 - 2 Braga
SSL 06.10 G.Saray 1 - 1 Eskişehir
HAZ 12.10 G.Saray 0 - 2 Petrol
SSL 19.10 GBirliği 3 - 3 G.Saray
ŞMP 23.10 G.Saray 1 - 1 Cluj

üstad maç kaybettikçe değiştirmiş takımı, defansta üç maç üst üste beraber oynayan adam yok gibi, gerçi bu adamlar yanyana oynasa ne kolkola oynasa ne, geçen seneden beri yırtınıyoruz burada şu takıma adam gibi stoper alın diye, defansı toparlayacak, abilik edecek, geriden topu oyuna sokabilecek, abdülrahim ağzıyla söylersek " pepesçu " alın diye

bu üstadda bir Brezilya saplantısı var ama bakalım ne çıkacak altından, zamanında Felipe diye bir adama milyonlar verdirtti cacık çıktı, şimdi yine Felipe Melo diye bir adama 2 senede milyonlar döktürdü, adam geçen sene gayet güzel oynarken, takıma ve taraftara alışmışken, Fikret Orman gibi tutturdular adama " feda , feda , feda " , 300 - 500 Euro için adamı antremansız bıraktılar, takıma geç kattılar, ve üstüne üstlük hem adamı takımdan soğuttular, hem de taraftarı adamdan,

ha bir de şöyle bakalım olaya ; takımın göbeği, defasın ve ofansın başladığı yer, oyunun merkezi ve bilumum tanımlama yapılabilecek bir bölgede 300 - 500 Euro gibi bir tasarruf peşinde koşanlar, hamit altıntop, burak yılmaz, nordin amrabat gibi çoban yıldızlarına milyonlarca euro masraf ettiler

burada sayfalarca yazdık, şu takıma sağlam 3 tane adam alın, 1 defans , 1 orta saha, 1 de golcü, başka birşeye gerek yok,

ama nerede dinleyecek adam, üstad bizden iyi biliyor ya bu işi, aldı yanına eski efsaneleri, kurdu dream team'i, taraftar görsel şovlarla verdi gazı, sonuç ; " Belki bir gün bizim vurduğumuz çarpıp girer. Olmayacak şeyler olur. "

Ziya Şengül'ü başkan yapsan Galatasaray'a o bile bu kadarını başaramazdı Ünal Abi, seni de ayrıca tebrik ediyorum

gerçi şen işini bilirsin, aylar önce yaptın kolpanı, bu sene avrupada bir beklentimiz yok diye,

O zaman söyle bakalım o parasını ve yatırımını koruduğun küçük yatırımcıya , neden gömdün bu kadar gereksiz transfere bu paraları, nereden buldun bu değirmenin suyunu, neden takıma değil de sahaya bastın suyu...
Sosyal ağlarda paylaş

şu forumda duyduğum en saçma argümanlar listesinde kafaya oynarsın harry. başkan mı dedi melo'ya antreman yapma 3 ay tatil yap diye? profesyonel futbolcu bu adam, gidip paşa paşa yapacak antremanını takımıyla. yönetimin eleştirilecek tarafları tabiki de var ama bu kadar da saçma eleştiri, yapanın zeka seviyesini sorgulatır kusura bakma hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

şu forumda duyduğum en saçma argümanlar listesinde kafaya oynarsın harry. başkan mı dedi melo'ya antreman yapma 3 ay tatil yap diye? profesyonel futbolcu bu adam, gidip paşa paşa yapacak antremanını takımıyla. yönetimin eleştirilecek tarafları tabiki de var ama bu kadar da saçma eleştiri, yapanın zeka seviyesini sorgulatır kusura bakma hiç.

Başkan başkan olaydı, bu transferi ya takım yeni sezona başlamadan önce yapardı, ya da 3 ay yan gelip yatıp kıçını büyütmüş adamı almazdı

Başkan başkan olaydı zaten Terim'e kimi istiyorsun diye sormazdı, alır koyardı önüne adamları, oynat derdi olur biterdi...
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Bu beşiktaşlılar utanmadan hala konuşabiliyor mu?

Niye abicim. Adamların tuttukları takım başarısız diye futboldan kopacaklar mı? Ya da futbolu mu bıraksınlar? Ya da ne bilim düşündüklerini paylaşmasınlar mı? Yazık diil mi onlara?

Çok değil 2 sene öncesine kadar biz de benzer durumdaydık. Ama ben futbol izlemeye(bol bol küfürler kullanarak) devam ettim.

O diilde. Melo Galatasaray'da kullandıklarının haricinde hiç penaltı kullanmış mıdır acep? Ya da bireysel olarak penaltı idmanı yapıyo mudur? Materazzi'nin kariyerinin sonuna kadar her hafta yarım saat penaltı çalıştığını biliyorum. Keşke Terim'e sorma şansı olan birisi olsa:D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaş, ney beklentin onu bi anlatsan da bilsek.

Kim başkanlık yapsın takıma? Kim TD olsun? Allah korusun 3 tane madrid maçı izlesen Mourinho reis bi halttan çakmıyosun diye gireceksin konuya diye korkuyorum.

Başkan suçlu diyosun, ligdeki en güçlü kadroyu kurdu adam ve bunu 2. sezonunda yaptı. Yetmedi ligin dibindeki dağılmış takımı aldı şampiyon yaptı, bu sezon da şuana kadar lider.

Burak'la Umut'a bok atılıyor sürekli ligde en çok gol atan 2 adam bunlar.

Adam çıkıyor tek devre oynadığı maçta pozisyonlara giriyor, takımın tek golünü atıyor hala suçlu.
Sosyal ağlarda paylaş

beklentim çok net ;

1. keyif veren futbol

2. başarı

22. yüzyıla girerken hala çolak emreden, yılmaz aydından medet uman bir teknik adam istemiyorum

durup durup sihirbaz gibi şapkadan yıldırım sercan ya da sabri sarıoğlu çıkarsın istemiyorum

1 milyondan fazla etmeyecek amrabat gibi, hamit gibi adamlara milyonlarca euro verilsin istemiyorum, o paraların hepsini toplayıp kakaya verseydik, ya da drogbaya, hiç değilse takımda dünya yıldızı var derdik, gider tribüne izlerdik

takımın geçen bütün sene boyunca uğraşıp didinip edindiği karakter ve oyun hırsını, yeni gelenleri sağa sola monte edecem diye yok olmasını istemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

beklentim çok net ;

1. keyif veren futbol

2. başarı

22. yüzyıla girerken hala çolak emreden, yılmaz aydından medet uman bir teknik adam istemiyorum

durup durup sihirbaz gibi şapkadan yıldırım sercan ya da sabri sarıoğlu çıkarsın istemiyorum

1 milyondan fazla etmeyecek amrabat gibi, hamit gibi adamlara milyonlarca euro verilsin istemiyorum, o paraların hepsini toplayıp kakaya verseydik, ya da drogbaya, hiç değilse takımda dünya yıldızı var derdik, gider tribüne izlerdik

takımın geçen bütün sene boyunca uğraşıp didinip edindiği karakter ve oyun hırsını, yeni gelenleri sağa sola monte edecem diye yok olmasını istemiyorum

Takımın Kaka'ya vericek parası vardı adam gelmek istemedi. Drogba'yı alsak ona da 35'lik yıldıza döktüler paraları diyecektin. Çolak Emre'den, Aydın'dan medet ummak zorundasın çünkü milli takımın da onlardan medet umuyor. Yabancı kısıtlaması var memlekette, romen takımı 1 romenle oynuyor sen kadronda o kadar yabancı tutamıyorsun vs vs vs...

Hayır sanki çok fazla Türk oyuncu alternatifi var da alınmıyor, Hamit'e o parayı vermezsen gelmiyor işte, alınana kadar tartışmasız milli takımın en iyisi denmiyor muydu bu adama? Bugün mü değişti fikrin? Hamit Fenerbahçe'de haberleri çıktığında neden almadı Galatasaray diye yerden yere vuran da sen değil miydin?

Sercan diye kıyametler koparıldı sezon başında, gelmesin diye yırtındım iyi ki de gelmemiş, gördük milli takımda ne halt olduğunu maçlar resmi olunca.
1 milyon etmez dediğin Amrabat dün sahanın en iyisiydi, muhtemelen takımın en önemli yıldızı haline gelicek yakın zamanda, tamam bence de pahalıya alındı ama bi oyuncuyu gerçekten istiyosan üçün beşin hesabına bakmayacaksın artık.

Takım hala iyi, belki bu sene eleniriz ŞL'den 4. olarak, belki 3. olur UEFA'ya devam ederiz, 500 kere söylendi hedef bu sene başarılı olmak değil diye, tecrübesiz takım tecrübe kazanıyor işte...

İlk fırsatta adam asmacaya başladı medya bizim sazan taraftar da hemen peşlerinden gidiyor maşallah. Terim'i gönderip yerine yabancı hoca getirelim, hatta yönetim de gitsin, Sabri'de gitsin kimse kalmasın baştan kuralım bidaha....
Sosyal ağlarda paylaş

Birileri elinde çekirdek tribünde oturup drogbayı izlemek için gidecekse, lütfen evinde açsın televizyonu artık o adamlar hangi ligdeyse şu an arap ligi mi neresi bilmiyorum orayı izlesinler, çekirdeğini çitlesinler. Bu takım geçen yıl Türkiye liginin bariz 10 gömlek üstünde futbol oynayarak eze eze şampiyon oldu. Bu yıl da art arda alınan beraberlik ve mağlubiyetlerden milletin ağzının suyu akıyor 'vay efendim rüya takım yalan oldu' diye. Ne alakası var? Biz rüya takım mıyız dedik? İcraat yaptık karşımıza kim çıktıysa ağzına tükürdük. Gelelim bu yıla, hala bu takım lider değil mi? Şampiyonlar liginden sıfır çekerek elendikte kupa töreni mi yapıldı? Bir durun yahu ne bu aceleniz, bir sezon bitsin zaten adam kötüyse defolup gider ki fatih terim milli takımı belki de bir daha çıkamayacağı yarı finale taşımasına rağmen o koltuğu bıraktı, galatasaray teknik direktörlüğünü mü bırakmayacak? Boş mukaveleye imza atan adam? Ağzınıza aldığınız cikletleri atın artık, gerçekten kabak tadı vermeye başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani sistemde yanlışlar olduğu belli. Onların üzerinden tartışmak lazım, böyle Harry gibi saçma saçma değil. Melo bence dün kötü değildi. Ama unutmayın, 2 orta sahalı Selçuk-Melo'lu sistemin Avrupa'da zorlanması o kadar normal ki. Sağ açıkta Hamit var belini doğrultamıyor. Mesela ben Sabri hamlesini sevdim. Riera'yı sol bekte beğeniyorum, bindirebiliyor, akıllı bir oyuncu daha çok üstüne gidilmeli. Yekta ve Engin'in bu takıma bir önce kazandırılması lazım. Sistemde değişikliğe gidip 4-4-2'den vazgeçmek gerekiyor sanki.

Ama dün oyuncular ellerinden geleni yaptı. Dün saha düzgün olsa Cluj 11 kişi olsa maçı alırdık derdim. Denediler, bindirdiler, kestiler, ortadan denediler. Dünkü oyun için kötü oynadık kesinlikle diyemem..
.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto başta bende seninle aynı şekilde düşündüm 4-4-2'den vazgeçmek gerekiyor diye. Hatta Amrabat'ı dün sahaya sürmesine de anlam verememiştim bu kadar ağır sahada ne yapabilir ki diye ama sahanın en iyisiydi.

4-4-2'den vazgeçmekse başta mantıklı görünse de aslında çok da gerekli değil. Adam diyor ki ben buraya 3 gün için gelmedim uzun vade düşünüyorum, 4-4-2 bu takımın bundan sonraki asıl taktiği, hocalar değişse de futbolcular değişse de Galatasaray 4-4-2 oynayacak dediyse, alt takımlara da zorla 4-4-2 oynatıyorsa sorun yok.

Yani bunda ısrar edeceksek edelim, geçen seneye göre sorun yaşamamızın temel sebebi Melo'nun formsuzluğuydu gördüğüm kadarıyla bunu büyük oranda atmış Melo, zamanla eski haline gelir orta sahamız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...