Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - CFR Cluj ( 23.10.2012 - 21.45 ) Star *

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Reksa said:

SeaGle said:

O ne demek lan simdi, yasak mi var arenaya gitmeme sdf. Asil sizinki koyluluk sdf, bakkala gitmek ile farki yok. Zaten ortalama bi bim kadar stadiniz var.

arena gibi toprak tarla değil en azından. :(

Bursada yasamasak zemininizi iyi diye yutturcan. Siz daha durun yeni stadiniz dere yataginda sdf, ilk yagmurda helikopterle kurtaricaklar sizi ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

SeaGle said:

O ne demek lan simdi, yasak mi var arenaya gitmeme sdf. Asil sizinki koyluluk sdf, bakkala gitmek ile farki yok. Zaten ortalama bi bim kadar stadiniz var.

arena gibi toprak tarla değil en azından. :(

Bursaspor'un yeni stadı yapılıyor zaten, oldukça da güzel üstelik, Bursaspor'un bilmem kaç katı reklam geliri, o kdr şampiyonluk geliri, vs vs, buna rağmen daha yeni çözüme ulaştı stad sorununuz, stad konusunda bi GS linin Bursaspor'a fln bok atması da abes kaçıyor ya, az mı ağladınız sanki zamanında
Sosyal ağlarda paylaş

o spartak moskova'nın attığı gole "gooooooolllllllllllll" diye bir taraflarını birkaç kez yırtarak bağıran komşumun galatasaraylı evlatları...okur musunuz buraları bilmiyorum ama ben hiç bağırmadım Cluj golü atınca.
galatasaray kötü. geçen sene ki şampiyonluk yaramamış onlara. bu gruptan ilk 2'ye giremezler. 3.lük şansları da yok denecek kadar az.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...